Italienska möbleridéer – kunglig matsal och sovrumsmöbler

elegant foto vägg sovrum

GIMO är en världsberömd italiensk möbeltillverkare som med sin handgjorda matsal och Sovrumsmöbler har fått världsomspännande erkännande. Deras mönster är mycket populära inte bara i Italien utan också i Västeuropa, Nordamerika och många andra delar av världen. Företaget representerar den unika italienska stilen och kreativiteten samt förstklassig kvalitet.

Italiensk matsal och sovrumsmöbler i kunglig stil

matsal i kunglig stil

GIMO är utan tvekan ett av de bästa exemplen på en blandning mellan tradition och modernitet. Dess rika, kungliga matsal och Sovrumsmöbler fascinerar och inspirerar många unga designers runt om i världen. Men varför är det så att GIMO är så speciellt? Svaret på denna fråga börjar med en annan fråga – vad är egentligen GIMO? Det är inte ett företag, distributör eller säljare – det är faktiskt ett konsortium som består av många olika oberoende möbelföretag. Varje möbeltillverkare har sin egen unika stil och har tagit utmärkta samlingar till marknaden.

Sovrumsmöbler av hög kvalitet från GIMO

klassisk sovrum design ljuskrona

Gruppen på 16 företag bidrar till den rika designpaletten av matsalar och Sovrumsmöbler på den av GIMO erbjuds. De är mestadels belägna i området nära Florens och Pisa, och har samlats för innovativa idéer och kreativa lösningar. Resultatet blev något riktigt unikt – riktigt fina italienska möbler av hög kvalitet. Tack vare GIMO har alla 16 italienska företag lyckats erövra den internationella marknaden och popularisera italienska möbler och dekorationer med sina underbara skapelser.

Eleganta klassiska mönster

klassisk-möblering-idé-regal-stil

Konsortiets styrka ligger i talangerna hos formgivarna, som alltid letar efter nya idéer och inspiration. GIMO har blivit en symbol för de bästa italienska möblerna. Långvarig tradition och möbler är gömda bakom namnet. Låt dig inspireras av dessa fantastiska mönster och kombinera klassiska möbler med en modern twist i din interiör.

Vitt toalettbord sovrum

 vitt toalettbord sovrum

Modernt walk-in closet sovrum

modern-walk-in-closet-sovrum-glasdörr

Stor vit bokhylla

stort vitt bokhylla vardagsrum

Vitt sovrum med ett elegant sängbord

modernt-vitt-sovrum-sängbord

Gula accenter i vardagsrummet

gula accenter vardagsrum läshörna

Moderna kontorsmöbler läderstol

moderna kontorsmöbler läderstol

Modernt vardagsrum med blå vägg

blå vägg vardagsrum

100 levande idéer för sovrumsdesign i olika inredningsstilar