Modernt helghus med en rymlig terrass

Trä golv matbord stolar solskydd elegant

A modernt helghus, där inomhus- och utomhusområdena är sömlöst anslutna – det var kundens specifikation. Och inte konstigt – huset ligger i en solig förort till Tel Aviv, Israel. Människor i denna del av världen älskar sommar och har turen att njuta av varmt väder under större delen av året. Inspirerad av den närliggande vackra naturen – Israels vilda stränder, arkitekterna i Ando Studio designade ett snyggt hem.

Modernt helghus med en strandkänsla

Helgdagar hem design design projekt

A modernt helghus å ena sidan ska vara bekvämt och bekvämt inredda, å andra sidan ska det ha en stor trädgård. Naturligtvis skulle man vilja koppla av i skuggan av ett träd under pausen eller bara njuta av solens varma strålar på solstolarna. De flera terrasserna som omger huset erbjuder denna möjlighet. Bekväma och moderna sittgrupper är utformade i trädgården. På takterrassen kan de boende förundras över den underbara utsikten och ett rymligt matbord inbjuder dig att tillbringa sällskapliga kvällar med vänner utomhus.

Utsidan är sömlöst ansluten till insidan med skjutbara glasdörrar – precis som begärt. Möblerna inuti och utsidan valdes med stor omsorg – det skapar också en övergång och så går gränsen mellan vardagsrummet och terrassen samman helt.

Modernt helghus med inredning i neutrala färger

Tyg bomull stoppade stolar bildvägg

Helghuset är stilfullt inrett – arkitekterna valde funktionella möbler i neutrala färger. Vitt och grått dominerar vardagsrummet, medan köket präglas av kontraster – vita fronter och svarta matsalsmöbler ger rummet karaktär.

Inredningen gjordes sparsamt – flera moderna målningar dekorerar väggarna i vardagsrummet och sovrummet och ger interiören en kick. Statyer från klientens gamla hus ger rummet en exotisk touch och Kilim lägger till sista handen.

soliga utemöbler sittgrupp rotting låga soffbordRottingmöbler på terrassen

Glasfronter vita väggar gräsgrön målning matsalNaturstenmur i vardagsrummet

Vardagsrum grå väggplattor låg sittgrupp vitt TV -skåpStenplattor som väggbeklädnad

svarta högglansiga golvplattor i plastModern konst ger inredningen en kick

mysig modern konstvägg vacker utsikt trälampa

Soffa vägghylla system soffbord takbelysning

Mattgrå lampa runt bord naturstenplattor

Vardagsrumsvägg hyllstolar moderna snygga

Vägghyllesystem vita väggar glas förvaringsutrymme kök

moderna praktiskt inredda neutrala färger

Living ideas soffa stoppade spisstolar i läder

Ideen Esspaltz träbord runt svarta metallstolar

Matplats moderna träfronter målning vägg

Hemidéer väggdesign stol målning laminatgolv

Badkarsmatta tvättställ vit svart bord