Modernt hus med platt tak med fasad i metall i Santiago

Platt tak hus två våningar metallbeklädnad utanför trappa glasinsats

MIL-metallhuset av arkitekterna Max Ibanéz och Claudio Labarca ligger i den chilenska huvudstaden Santiago och imponerar med sin exklusiva metallbeklädda fasad och användningen av massor av glas. Omgiven av vildmark tycker om det modernt hus med platt tak ett vackert läge vid foten av Anderna och ett gynnsamt klimat.

Modernt hus med platt tak klädd med massor av glas

Platt takhus med trädgårdsterrass balkong utsikt fasad metallbeklädnad

Arkitekterna Max Ibanez och Claudio Labarca accentuerad på den naturliga skogsutsikten. Husets utsida är fullt utrustad med isoleringspaneler med träytor och är perfekt skyddad mot kyla. Den två våningar Platt takHus har en stålkonstruktion med massiva betongplattor och ger rymliga terrasser och balkonger. Glaspanelerna som fasaden tillhandahålls skapar fantastiska ljusreflektioner och låter huset smälta in i omgivningen.

Ett hus i harmoni med naturen

täckt altan med sittgolv i sten

Ett mål med projektet var optimerad användning av konventionella material som betong, trä och glas och skapandet av en varm och bekväm atmosfär inuti byggnaden. Kommunikation med naturen intensifieras genom användning av stora skjutdörrar.

MIL metallhus i Santiago, Chile – utsikt inuti byggnaden

inredning sittmöbler skjutdörrar balkong skog utsikt

Huset är utrustat med stora fönster som släpper in mycket ljus in i inredningen. Det finns också en elegant inredning med massor av trä, som också utstrålar en exotisk stil. Sittgruppen är också möblerad med två skinnsoffor. Den lilla loungen kännetecknas eller markeras också av den röda orientaliska mattan som sittgruppen sträcker sig över.

Naturmaterial användes

Platt tak hus övre våningen balkong inredning med ljus

Den moderna och samtidigt exotiska stilen fortsätter också i matsalen. Kombinationen av grå väggar och färgade tillbehör skapar en bekväm livskänsla som man bara kan drömma om. Matsalen har också moderna skjutdörrar som garanterar direkt tillgång till balkongen.

Gräddehöga skjutdörrar ger tillgång till trädgården

Glasad vägg skjutdörr tillgång till trädgården - modern inredning

Utsikten över trädgården garanteras också tack vare de stora fönstren. Inbyggda persienner, som kan dras in vid behov, ger skydd mot den heta solen.

Takbeklädnad med trä

Solskydd persienner trä laminerad golvbeklädnad lackerad