Moderna badrumsmöbler – praktiska designtips

lila brun färg kakel fåfänga dubbel uppsättning

Du kan designa ditt drömbadrum i fem steg – vi kommer att avslöja enkla knep för badrumsmöbler som gör din planering mycket enklare. Förvandla ditt badrum till en wellness -oas!

Snygg badrumsmöbler – knep och tips för badrumsplanering

ställa upp duschkabin glas badrumsmöbler trä ljusplattor

Badrumsplanering är det första steget mot ditt drömbadrum. Att skapa en skiss med exakta mått kan hjälpa. Stora badrum ger gott om ledigt utrymme för både badkar och duschkabin. De kan delas in perfekt i flera områden som utför olika funktioner. Valet av badrumsmöbler är också praktiskt taget obegränsat: höga skåp och extravaganta handfat – allt är tillåtet, så länge möblerna inte är i vägen och har valts i en stil. Virvelsystem med vatten eller luft kommer att slappna av sinnena efter en lång dag på jobbet. Färgpaket är väldigt trendiga för tillfället och kan användas som accenter i badrummet.

Däremot drar små badrum nytta av en enhetlig design. Ett barriärfritt duschkar med glasvägg är det perfekta valet för trånga rum. En duschkabin kan öka spa-upplevelsen. Minimalistiska eller puristiska badrumsmöbler utan dörrhandtag får det lilla badrummet att se större ut. Spegelskåp är också ett populärt trick – de betonar badrumsmöbler.

Badrumsmöbler – valet av kval

Modern badrumsdesign, fristående badkar, träutseende, naturstenmur

Efter att badrummet har mätts korrekt och en exakt plan har gjorts är det dags att välja rätt badrumsmöbler, inredning och tillbehör. Det är här proffs som Megabad kommer till undsättning. En av de ledande onlinebutikerna för badrumsmöbler erbjuder badrumsmöbler från högkvalitativa och välkända märken. Familjeföretaget grundades för mer än 75 år sedan och erbjuder ett brett utbud av produkter. I en blogg rapporterar de det senaste från branschen och presenterar toppmärken. De idealiska standardbeslagen på Megabad är ett utmärkt exempel på en lyckad kombination av funktionalitet och design. Varumärket erbjuder ett komplett sortiment för varje badrum och boendesituation.

Neutrala färger i badrummet

beige spegelbelysning badrumsplaneringsanläggning

Dusch av idealisk standard

Spa badrum wellness idealisk standard

Snygg och super elegant

Idealisk standard dusch i rostfritt stål