Visa verkligen tillandsias och andra luftväxter

tillandsia och andra luftväxter står-trä-spiral

Vi älskar Tillandsias och andra luftväxter. Vi har redan publicerat många artiklar om det här på vår webbplats, men det finns fortfarande något du kan lära dig om att ta hand om det. Idag vill vi titta på växterna i hängande behållare. Ja, du vet, dessa behöver inte jord för att växa. Ge dem gott om plats för flexibilitet! Kanske har du en lämplig plats för det, till exempel på din terrass, eller?

Häng upp tillandsias och andra luftväxter

tillandsia och andra luftväxter istapp optik sand idé

Tillandsias och andra luftväxter kan placeras i många olika typer av kärl. Det är därför du har många alternativ att välja mellan. Vad har du då att vara särskilt uppmärksam på? Du måste välja en bildskärmstyp som bäst passar din stil. Hängande baljor är utan tvekan en av de mest populära lösningarna.

Fäst tillandsias och andra luftväxter på väggen

tillandsia och andra luftväxter dekorativa-vägg-trä-brädor-metall

Behållarna finns i olika nyanser. Vi älskar dessa från CorPottery. De är gjorda för hand. De är inte inglasade, men de förtrollar med sin jordiska karaktär. De absorberar vätskan perfekt och du kan vara säker på att de inte kommer att ruttna efter vattning!

Original behållare för väggen

tillandsia-och-andra-luft-växter-vägg-dekoration-inspiration-trädgård-interiör

Du kan hitta många olika blomkrukor med superintressanta mönster. De hänger på rep och är utformade i slående färger. Vi kan knappt tänka oss en festligare kombination av färger och mönster än den här från Makrame Hanging Plant Containers. Detta målades för hand och du kan placera Tillandsia eller andra valda växter i det.

Glasbollar som terrarium för luftväxter

tillandsia-och-andra-luft-växter-glas-boll-terrarium-hängande

Varför måste du begränsa dig till en blomkruka när du kan ha tre? Trion med hängande luftväxtbehållare är täckta med en slående rosa beläggning och kommer med ett överflöd av naturliga hampsträngar för upphängning. Denna lösning är perfekt för både inomhus och utomhus. Det sticker också ut på grund av den trendiga pastellfärgen.

Tillandsias och andra luftverk – metallväxtbehållare

Metallkrukans coola designidéer

Geo -planterna är mycket populära och Himmeli Art intar en framträdande plats i deras värld tack vare dess speciella karaktär. Vet du verkligen vad Himmeli är? Dessa är traditionella finska smycken. De är vanligtvis gjorda av halm och används som julpynt för att dekorera julgranen. I den moderna versionen är de ofta gjorda av metall och används för att hålla luftsystem. Vi känner igen dessa motiv från växtbehållarna av mässing, tråd och läder som visas här. Resultatet är så geo och så fantastiskt!

Den unika formen är bara en av de många egenskaper som du kan älska om Himmeli växtbehållare. Du kan välja ett specifikt material, till exempel mässing, aluminium eller koppar. När det gäller vården av tillandsia bör du dock veta att koppar är giftigt för vissa sorter. Därför bör du vara försiktig när du använder den.

Nästa exempel symboliserar karaktären hos moderna hängande växtbehållare. Dessa modeller erbjuder mycket bra ventilation. På grund av detta kan du enkelt vattna blommorna utan att de ruttnar.

Tillandsias och andra luftväxter – planters som hänger på kedjor

Air plants terrariumvårdstips idéer

Letar du efter den perfekta luftväxthållaren, har du stött på sådana planteringar på kedjor? Vi är bara galna på dem! Dessa hängande metallplanteringar från INSEKDESIGN har en så förtrollande vintage -look. Skålarna är gjorda för hand av koppar eller mässing med hundraåriga metallspinntekniker och hängda med kedjor!

Här ser vi mini två-nivå modeller gjorda av färgat glas. Dessa hängande växtkrukor skapades av SNL Crations. Fördelarna med en sådan blomsterbehållare är många. Å ena sidan håller den växterna i stil, sedan fångar den solen väl och ger inredningen glans och glans.

Unika växtbehållare för luftväxter

Växtkruka original idé design

Vi slutar med två hängande luftsystem som är minnesvärda. De ser ut som moderna hängande lampor som stjäl showen. Dessa är gjorda av garn med giftfria bindemedel. De visar stor uthållighet och är vattentäta. De ger mycket kreativitet och färg i atmosfären.

Vill du tilldela din luftfabrik en central roll? Lägg dem sedan i en hängande behållare. Låt växten njuta av rampljuset!

Exemplet här från Peacocktaco kan beskrivas som en “luftväxtboll”. Små “bebisar” kommer att växa ur det. De blir större, blommar och ger mer färg till ditt utrymme.

I slutet av dagens artikel vill vi ge dig några tips. Se till att du väljer en plats för din luftväxt där den får tillräckligt med ljus.

Oavsett om du håller din luftväxt inomhus eller utomhus, kom ihåg att det indirekta ljuset ofta är bäst. Om du vill lära dig mer om andra egenskaper hos luftväxter och deras idealiska odlingsförhållanden, inklusive belysning och temperatur, uppmuntrar vi dig att bläddra bland våra tidigare inlägg. Vi önskar dig många trevliga timmar hemma med dina luftväxter!

Luftväxterna är lätta att sköta och därför väl lämpade för nybörjare

Krukor tillandsia lim idéer fixa vård

De kan ordnas både inomhus och utomhus

hängande krukor keramik bra idé

Tillandsias och andra luftväxter – hängande baljor

Trägrytdesignidéer vackert snyggt original

De är en cool presentidé till den nya lägenheten

Luftväxter hänger krukor med blommor

De tar liten plats och passar därför i även det minsta vardagsrummet

Växtkruka som hänger upp rosa garn

Cool design för innovativa växtkrukor

Växtkrukor Tillandsia rosa färg vacker design

byggt tillandsia för att odla vackra luftväxter binder

Blomkrukor idéer metall design display

Sätt luftväxter i rampljuset

hängande blomkrukor litet metallglas

ordentligt blomkrukor vård tips idéer