Wedding Bangle Designs – 20 παραδοσιακά μοντέλα για μοντέρνες νύφες

Μπορείτε να φανταστείτε έναν ινδικό γάμο χωρίς η νύφη να φορά τα βραχιόλια της; Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εκδήλωσης και τον προϋπολογισμό, κάθε γυναίκα κοσμεί τα χέρια της με «Chudis» για να συμβολίσει τον ιερό γάμο. Ανάλογα με τα έθιμα και τις παραδόσεις του ατόμου, τα σχέδια του Wedding Bangles μπορεί να αλλάξουν, αλλά η ουσία και ο σκοπός παραμένουν τα ίδια. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη σημασία των βραχιόλων για μια παντρεμένη Ινδή, μαζί με τον συμβολισμό του χρώματος. Δεν είναι μόνο αυτό! Μπορείτε να εξερευνήσετε μια λίστα με τα καλύτερα και πιο πρόσφατα σχέδια που ταιριάζουν στα γούστα των σύγχρονων νυφών.

Ο ρόλος των βραχιόνων σε έναν παραδοσιακό ινδικό γάμο:

Στην Ινδία, μια παντρεμένη γυναίκα αναγνωρίζεται από πολλά σύμβολα όπως το Vermillion στο μέτωπό της, το Mangalsutra, τα toerings και τα βραχιόλια. Τα βραχιόλια, συγκεκριμένα, αποκαλύπτουν πολλά για την κατάσταση του γάμου της. Γυάλινα βραχιόλια σε χρώματα όπως το καστανό, το μουστάρδα, το πράσινο δείχνουν ότι ο σύζυγός της είναι χαλαρός και χορταστικός. Εάν αποκτήσει το καθεστώς της χήρας, αυτά τα βραχιόλια πρέπει να αφαιρεθούν από τα χέρια οριστικά.

Εν ολίγοις, τα βραχιόλια υποδηλώνουν μια ευτυχισμένη και ευημερούσα έγγαμη ζωή μιας γυναίκας. Σε περίπτωση που σπάσει τυχαία ένα βραχιόλι από γυαλί, οι φόβοι για ανεπιθύμητη βλάβη στον σύζυγο θολώνουν το μυαλό της κυρίας.

Bangle Rituals and Color Coding of Different Indian State:

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κάθε πολιτεία και περιοχή της χώρας έχει το δικό της σύνολο οδηγιών για μια παντρεμένη γυναίκα. Διαβάστε για να μάθετε αυτές τις ενδιαφέρουσες παραδόσεις βραχιόλι από μερικές από τις φημισμένες πολιτείες της Ινδίας:

 • Γκουτζαράτ: Μια νύφη από το Γκουτζαράτι πρέπει να φορέσει έναν συνδυασμό πράσινων, χρυσών και κόκκινων βραχιόλων, δώρο της μητέρας της. Αυτός είναι ένας συμβολισμός του αμετάβλητου δεσμού μεταξύ της κόρης και της μαμάς.
 • Κεράλα: Οι περισσότερες νύφες από τη Μαλαγιαλί τηρούν τα χρυσά βραχιόλια την ημέρα του γάμου τους για να επιδείξουν την οικονομική τους κατάσταση. Δεν φορούν γυαλί ή άλλα υλικά, καθώς μπορεί να βλάψει τη φήμη τους στην κοινωνία.
 • Πουντζάμπ: Οι νύφες από τους Σιχ και άλλες κοινότητες της Πουντζάμπι φορούν έναν συνδυασμό κόκκινων και άσπρων βραχιόλων που ονομάζεται Chuda. Αυτό πιστεύεται ότι φέρνει καλή τύχη στο νεόνυμφο ζευγάρι.
 • Μαχαράστρα: Τα πράσινα βραχιόλια είναι υποχρεωτικά για τις νύφες του Μαράθι για να δηλώσουν ευημερία. Συχνά συνδυάζονται με χρυσά βραχιόλια που ονομάζονται Tode.
 • Karnataka, Andhra Pradesh και Telangana: Οι νύφες από αυτές τις πολιτείες φορούν τυχόν σκουρόχρωμα βραχιόλια όπως πράσινο, κόκκινο, έντονο κίτρινο ή μπλε, μαζί με χρυσό Kada ή βραχιόλια.
 • Rajasthan: Ακολουθούν επίσης την παράδοση Chuda. Αλλά αντί για κόκκινο και άσπρο, φοριούνται πολύχρωμα βραχιόλια που ονομάζονται Bangdi από λάκα την ημέρα του γάμου.
 • Καλκούτα: Οι νύφες της Βεγγάλης φορούν βραχιόλια τυπικά για την πολιτεία τους. Αυτά αποτελούνται από κοχύλι και κοράλλια που ονομάζονται Paula και Shakha. Η χρήση τους είναι υποχρεωτική για τη νύφη για να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή μπροστά!

Για πόσο καιρό πρέπει να φορεθούν τα γαμήλια βραχιόλια?

Συνήθως, τα γαμήλια βραχιόλια πρέπει να φοριούνται για τουλάχιστον 40 ημέρες έως το πολύ 15 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η νύφη δεν υποτίθεται ότι τα αφαιρεί από το σώμα της. Για την αποφυγή τυχαίων θραύσεων ή ρωγμών, επιλέγονται βραχιόλια μεγαλύτερου μεγέθους. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει τη συζυγική ευδαιμονία και να αιωνιώσει το «Suhagan» της γυναίκας!

Ινδική παραδοσιακή νυφική ​​φθορά Jewellery Bangles:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 20 παραδοσιακά σχέδια νυφικών βραχιόλων σε διάφορα μέταλλα και στυλ.

1. Νυφικά βραχιόλια με ονόματα:

Νυφικά βραχιόλια με ονόματα

Ο Ραχούλ παντρεύει τον Σαλόνι, η Σίθα παντρεύεται τον Σιάμ, όποιο κι αν είναι το όνομα, τα βραχιόλια σας τα λένε όλα! Εξατομικεύστε τα βραχιόλια σας με τα ονόματα εσάς και του κύριου άντρα σας! Αυτή είναι μια ιδιόμορφη ιδέα να θυμάσαι αυτή τη μέρα σε όλη σου τη ζωή. Απλώς ενημερώστε τον σχεδιαστή μια εβδομάδα πριν για να δημιουργήσει τη δική σας Chura.

 • Bangle Design: Νυφική ​​Chura με ονόματα
 • Υλικό: Πλαστικό και μέταλλο
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Ημέρα του γάμου και τελετουργίες που ακολουθούν

2. Bridal Chura With Kalire:

Νυφική ​​Chura με Kalire

Κανένας γάμος στα Παντζάμπι δεν ολοκληρώνεται με την τελετή Kalire. Το Kalire είναι ένα στολίδι σε σχήμα ομπρέλας που φοριέται στα χέρια της νύφης. Είναι κατασκευασμένο σε χρυσό ή ασήμι για να συμβολίζει τον πλούτο και την περιουσία στο νέο της σπίτι. Εδώ φαίνεται ένα τέτοιο παραδοσιακό σχέδιο φύλλων Mango που σηματοδοτεί το νέο ταξίδι της ζωής της!

 • Bangle Design: Gold Kalire με Punjabi Chuda
 • Υλικό: Μέταλλο
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Τελετή Kalire την ημέρα του γάμου

3. Βανγκαλικά γαμήλια βραχιόλια:

Βεγγαλικά γαμήλια βραχιόλια

Τα βραχιόλια Sankha και Pola συμβολίζουν ότι μια γυναίκα είναι πρόσφατα παντρεμένη. Είναι must σε έναν γάμο της Βεγγάλης και παραδοσιακά φτιαγμένα με ακριβά κοχύλια Conch (λευκό) και Coral (κόκκινο). Μπορείτε να βρείτε φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις σε αυτά τα σχέδια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό ή ακρυλικό υλικό. Για να γίνουν τα βραχιόλια πιο συναφή με μια νύφη, προστίθεται χρυσή μεταλλική επεξεργασία από πάνω.

 • Bangle Design: Μπενγκάλι Sankha και Pola Bangles
 • Υλικό: Ακρυλικό
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Ημέρα του γάμου και σημαντικές θρησκευτικές εκδηλώσεις

4. Gujarati Wedding Bangles:

Γκουτζαράτι γαμήλια βραχιόλια

Το Gujarati Bangles έχει να κάνει με το πνεύμα των γιορτών. Παραδοσιακά, το λευκό, το πράσινο, το κόκκινο και το χρυσό χρησιμοποιούνται για να στολίσουν τα χέρια των κυριών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κρατήσετε σε έναν ήχο, όπως αυτό το όμορφο σετ. Ο συνδυασμός διακοσμημένης λιθοδομής με απλό κόκκινο βραχιόλι από γυαλί το κρατά νηφάλιο και εκπληκτικό!

 • Bangle Design: Γκουτζαράτι Γάμος Chura
 • Υλικό: Γυαλί και μέταλλο
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Η μέρα του γάμου

5. Marathi Wedding Bangles:

Βραχιόλια γάμου Μαράθι

Οι νύφες του Μαχαράστρα φορούν πράσινα βραχιόλια διάσπαρτα με χρυσά βραχιόλια Paatli. Αν και παραδοσιακά χρησιμοποιούνται γυάλινα βραχιόλια, τα μεταλλικά βραχιόλια τα έχουν αντικαταστήσει στη σύγχρονη εποχή. Συνήθως, αυτά τα χρυσά βραχιόλια έχουν επίπεδη δομή και έχουν λεπτομερή σκάλισμα πάνω τους. Αντιπροσωπεύουν τη δια βίου δέσμευση σε ιερό γάμο.

 • Bangle Design: Μαράθι Wedding Chooda Bangles
 • Υλικό: Μέταλλο
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Φοριέται την ημέρα του γάμου

6. Σετ νυφικού γυαλιού με βραχιόλια:

Σετ νυφικά γυαλιά με βραχιόλια

Τα γυάλινα βραχιόλια είναι πολύ σημαντικά για μια ινδική νύφη. Πιστεύεται ότι ο προσκολλημένος ήχος αυτών των στολιδιών φέρνει καλή τύχη στο θηλυκό που το φοράει. Εδώ φαίνεται ένα τέτοιο σετ βραχιόλια, το οποίο έρχεται σε έντονο κόκκινο χρώμα. Είναι διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες για ελκυστική εμφάνιση. Για να ταιριάζει στη σύγχρονη γεύση, προστίθενται ενδιάμεσα μοντέρνα μεταλλικά βραχιόλια.

 • Bangle Design: Κόκκινο γυαλί βραχιόλι σετ με πέτρινη εργασία
 • Υλικό: Γυαλί, μέταλλο και πέτρες
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Ημέρα Γάμου, Νυφική ​​τελετή

7. Παραδοσιακά νυφικά βραχιόλια Rajasthani:

Παραδοσιακά νυφικά βραχιόλια Rajasthani

Οι νύφες Rajput φορούν έναν συνδυασμό από βραχιόλια Red και Ivory από υλικό Lac. Αυτά ονομάζονται Chooda, τα οποία είναι πολύ σημαντικά σε έναν παραδοσιακό γάμο Rajasthani. Εδώ είναι ένα μοντέρνο σετ Chooda, το οποίο είναι διακοσμημένο σε μεγάλο βαθμό με πέτρα και χρυσό φύλλο αλουμινόχαρτου. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη νέα γενιά Dulhan, που αγαπούν να ακολουθούν τα έθιμά τους, αλλά δεν θέλουν να χάσουν τις σύγχρονες ιδέες τους.

 • Bangle Design: Σχεδιαστής Rajasthani Chooda Bangles
 • Υλικό: Λάκκα
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Φοριούνται την ημέρα του γάμου

8. Νυφικό βραχιόλι σετ σε καθαρό χρυσό:

Νυφικό βραχιόλι σετ σε καθαρό χρυσό

Σε πολιτείες της Νότιας Ινδίας, όπως η Κεράλα και η Άντρα Πραντές, τα χρυσά βραχιόλια έχουν μεγάλη σημασία. Εδώ φαίνεται ένα τέτοιο σετ από καθαρό χρυσό, το οποίο είναι ένα μείγμα από παχιά Kangans και βραχιόλια λεπτού μεγέθους. Αυτά τα εξαιρετικά λεπτομερή και περίπλοκα στολίδια είναι στολισμένα με πέτρες Kempu για να είναι πιο ευοίωνες για το γάμο.

 • Bangle Design: Σετ νυφικού βραχιόλι από καθαρό χρυσό με πέτρες Kempu
 • Υλικό: Χρυσός
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Γαμήλια τελετή, δεξίωση και νυφικό ντους

9. Bridal Metal Bangle Set:

Σετ νυφικού μεταλλικού βραχιόλι

Εάν αισθάνεστε ότι το γυαλί είναι πολύ λεπτό για να το χειριστείτε, τότε επιλέξτε αυτά τα μεταλλικά βραχιόλια. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη γαμήλια τελετή σε καφέ, πράσινο και κίτρινο χρώμα. Το εκλεκτικό μείγμα διαφόρων σχεδίων σε αυτό το σετ μπορεί να κάνει τα χέρια σας να φαίνονται όμορφα και πολύ «σαν νύφη». Επιπλέον, δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για τυχαίο σπάσιμο ή σπάσιμο αυτών των βραχιόλων!

 • Bangle Design: Σετ από καστανό και χρυσό μεταλλικό βραχιόλι για γάμους
 • Υλικό: Μέταλλο
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Ημέρα γάμου, γαμήλια τελετή και άλλα τελετουργικά

10. Σύνολο βραχιόλια σύγχρονης πέτρας:

Σύνολο βραχιόλι σύγχρονης πέτρας

Καμία λέξη δεν αρκεί για να περιγράψει τη λαμπερή εμφάνιση αυτών των βραχιόλια από πέτρα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά σετ βραχιόλι, αυτά τα στολίδια έχουν σχεδιαστεί για ειδικές εκδηλώσεις όπως πάρτι δεξίωσης ή αρραβώνα. Μπορείτε να σπάσετε τα στερεότυπα επιλέγοντας ένα δραματικά διαφορετικό σετ Chudi για να φαίνεται λαμπερό!

 • Bangle Design: Σετ βραχιόλι σχεδιασμού από λευκό σχεδιασμό
 • Υλικό: Ποτήρι
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Υποδοχή, τελετουργικά πριν το γάμο, βραδινά δείπνα

11. Νυφικά Ruby Bangles Νότιου Ινδικού Στυλ:

Νυφικά ρουμπίνια βραχιόλια σε στιλ Νοτίου Ινδίας

Αυτά τα υπέροχα βραχιόλια Kempu ή Ruby είναι αρκετά ευέλικτα για στυλ. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μαζί με χρυσά ή πράσινα βραχιόλια με αντίθεση ή να τα φορέσετε μόνα τους. Είναι απλά αλλά ελκυστικά. Επίσης, πολλοί Ινδοί της Νότιας περιοχής θεωρούν ευοίωνο να φορούν ρουμπίνια την ημέρα του γάμου. Έτσι, είναι μια εξαιρετική ιδέα να επενδύσετε σε αυτές τις ομορφιές.

 • Bangle Design: Νυφικά βραχιόλια Ruby Kada Style
 • Υλικό: Χρυσός
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Γάμοι, Παραδοσιακές Τελετές όπως το Pujas ή ακόμα και ως καθημερινή ένδυση

12. Fancy Bridal Bangles:

Fancy Bridal Bangles

Αν σας αρέσει να φοράτε βραχιόλια που ταιριάζουν στο ντύσιμό σας, δείτε αυτό το στυλ! Το σετ διπλού χρώματος μπορεί να προσαρμοστεί με τις αποχρώσεις στο saree σας για μια συντονισμένη εμφάνιση. Ακόμα και σπάνιοι συνδυασμοί χρωμάτων όπως αυτό το κίτρινο και μοβ είναι άμεσα διαθέσιμοι στην αγορά. Με τέτοιο επίπεδο λεπτομέρειας, είναι σίγουρο ότι θα κλέψετε την παράσταση!

 • Bangle Design: Αντιστοίχιση Fancy Bangles Για Κορίτσια
 • Υλικό: Μέταλλο και γυαλί
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Δεξιώσεις, Sangeeth και νυφικό ντους

13. Πολύχρωμα νυφικά βραχιόλια:

Πολύχρωμα νυφικά βραχιόλια

Εάν έχετε πάρα πολλά ρούχα για να φορέσετε σε μία μόνο εκδήλωση, τότε αυτά τα πολύχρωμα βραχιόλια μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο. Ταιριάζουν σχεδόν με κάθε νυφικό saree, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή τους κάθε φορά. Πηγαίνετε για λαμπερά, διακοσμημένα σύνολα για να φέρετε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και προσθέστε ένα ή δύο χρυσά βραχιόλια για αυτό το άγγιγμα του Μίδα!

 • Bangle Design: Πολύχρωμα διακοσμημένα βραχιόλια για νύφες
 • Υλικό: Ποτήρι
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις και τα sarees

14. Νυφικά διαμάντια βραχιόλια:

Bridal Diamond Bangles

Το ρητό “Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού” είναι τόσο αληθινό! Σε μια μέρα όπως ο Γάμος, τίποτα δεν μπορεί να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της νύφης από αυτές τις αγκαλιές. Κατασκευασμένα από καθαρό χρυσό, αυτά τα βραχιόλια προσθέτουν μια πολυτελή πινελιά στη συνολική σας εμφάνιση. Εάν σκοπεύετε να φορέσετε ένα σετ κολιέ με διαμάντια, προσθέστε αυτά τα αγαπημένα στη λίστα σας!

 • Bangle Design: Diamond Bangles σε μοντέλο Kada
 • Υλικό: Χρυσός
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Υποδοχή, Νυχτερινοί Γάμοι

15. Σετ νυφικών βραχιόλια Kundan:

Σετ νυφικά βραχιόλια Kundan

Αυτά τα παλαιά επιχρυσωμένα βραχιόλια αξίζουν μια επένδυση! Είναι μοντέρνα, κομψά και συμπληρώνουν τα περισσότερα από τα sarees σας. Αυτό το σετ βραχιόλια είναι γεμάτα με Kundas, χρωματιστές πέτρες και μια υπόδειξη για σμάλτο. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το σετ με κάθε τύπο βραχιόλια όπως απλό χρυσό, γυαλί ή ακόμα και φανταχτερά μεταλλικά που ταιριάζουν στο ντύσιμο!

 • Bangle Design: Επιχρυσωμένα βραχιόλια Kundan για γάμους
 • Υλικό: Επίχρυσο
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Τελετουργίες προγαμήματος, Κύριες γαμήλιες εκδηλώσεις

16. Polky Bridal Bangles:

Νυφικά βραχιόλια Polki

Είτε πρόκειται για έθνικ saree είτε για ένα κομμάτι σχεδιαστή, τα βραχιόλια Polki Bandhano προσφέρουν μια απαράμιλλη ομορφιά στο ντύσιμό σας. Είναι κομψά αλλά όχι υπερβολικά. Έτσι, αν θέλετε ένα βραχιόλι που ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες του στυλ σας, τότε προσθέτετε το Polkis στη συλλογή σας. Αυτά τα Kadas μπορούν επίσης να συνδυαστούν μαζί με άλλα βραχιόλια για να δημιουργήσουν ένα σύνολο δηλώσεων!

 • Bangle Design: Polki Statement Kada for Women
 • Υλικό: Επίχρυσο
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Έτσι, ταιριάζει σχεδόν σε κάθε περίσταση.

17. Pearl Bridal Bangles:

Pearl Bridal Bangles

Οι νύφες ορισμένων κοινοτήτων όπως οι Χριστιανοί, για παράδειγμα, πιστεύουν ότι το κρατούν απλό και εξελιγμένο. Αυτό το κομψό κρυστάλλινο και μαργαριταρένιο βραχιόλι είναι ένα ταίρι που έγινε στον ουρανό για το εικονικό λευκό νυφικό. Μπορείτε επίσης να το ξαναχρησιμοποιήσετε αργότερα με ένα κοκτέιλ φόρεμα ή φουντωτά δαντελένια sarees. Είναι μία αγορά και πολλή χρήση!

 • Bangle Design: Pearl and Crystal Bridal Bangle
 • Υλικό: Μέταλλο
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Χριστιανικοί Γάμοι, Βραδινά πάρτι, Υποδοχή

18. Νυφικό σετ Chura Wedding Punjabi:

Νυφικό σετ Chura σε γάμο Punjabi

Η νύφη φορά το παραδοσιακό Punjabi Chudiyan από την ημέρα του γάμου της μέχρι την καθορισμένη περίοδο. Είναι διπλού τόνου με λευκό και κόκκινο με περιττό αριθμό όπως 11, 21 κλπ. Παρόλο που το αυθεντικό Churi κατασκευάστηκε με ελεφαντόδοντο, τα σημερινά έρχονται σε πλαστικό ή μέταλλο για να διαρκέσουν πολύ! Εδώ βλέπουμε ένα τέτοιο σετ με μια παύλα λιθοδομής για μια πλούσια εμφάνιση.

 • Bangle Design: Σετ Punjabi Chura για νέες νύφες
 • Υλικό: Μέταλλο
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Ημέρα του γάμου και η περίοδος μετά από αυτήν

19. Νυφικά βραχιόλια από μεταξωτό νήμα:

Νυφικά βραχιόλια από νήμα από μετάξι

Τα βραχιόλια από μεταξωτό νήμα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα σχέδια στην αγορά. Ταιριάζουν τέλεια με το βαρύ μεταξωτό σουάρι σας. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με το σχέδιο, το χρώμα και ακόμη και το μοτίβο σε αυτό. Εδώ είναι ένα τέτοιο σετ που ταιριάζει με το Bridal Kaneejavaram σας. Το απαλό άγγιγμα των νημάτων μπορεί να σας κρατήσει άνετο για πολύ!

 • Bangle Design: Αγκράτια μεταξωτού νήματος για γάμους
 • Υλικό: Μεταλλική βάση με μεταξωτό νήμα
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Γάμοι, Υποδοχή και Παραδοσιακές εκδηλώσεις

20. Radha Krishna Bridal Bangle Set:

Σετ νυφικού βραχιολιού Radha Krishna

Αυτή είναι μια καλλιτεχνική εκδοχή του αιωνόβιου Rajasthani Chura. Κάθε βραχιόλι είναι χειροποίητο στην τελειότητα και βαμμένο με τα πιο λαμπερά χρώματα. Το κεντρικό θέμα αυτού του σετ είναι η αιώνια αγάπη της Radha Krishna, που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για έναν γάμο. Φορέστε το με σχεδόν οποιοδήποτε saree και παρακολουθήστε τον κόσμο να σας επαινεί για την αίσθηση της μόδας.

 • Bangle Design: Radha Krishna Σχεδιαστής Rajasthani Chura
 • Υλικό: Ακρυλικό
 • Κατάλληλες περιπτώσεις: Γάμοι, Baarath, Υποδοχή

Αυτά είναι μερικά από τα πιο διάσημα σχέδια Wedding Bangle της Ινδίας. Ανάλογα με τη δική σας κουλτούρα και παραδόσεις, μπορείτε να επιλέξετε μια κατάλληλη επιλογή από αυτές τις ιδέες. Αυτά τα δημιουργικά σχέδια προσθέτουν επίσης μια σύγχρονη προοπτική στα αιώνια βραχιόλια για να ενθαρρύνουν τη γενιά της χιλιετίας να ακολουθήσει τα έθιμα. Έτσι, αν η ημερομηνία του γάμου σας είναι προ των πυλών, μην χάσετε χρόνο και αποθηκεύστε αυτά τα όμορφα κομμάτια!