15 lyhyttä ja pitkää ketjua, joissa riipus

Ketju riipukset ovat suuri kysyntä näinä päivinä. Pieni riipus voi tehdä ketjusta houkuttelevamman. Ei ole muita lisävarusteita, jotka voivat tehdä ulkonäöstäsi tehokkaan, kuten kaunis riipus. Saatavana on laaja valikoima ketjuja, jotka tulevat kaikenkokoisina ja -muotoisina klassisesta uusimpaan. Ketju riipus on paljon enemmän kuin lisävaruste, koska se voi olla tyylilauseesi allekirjoitus tai viimeinen kosketus koko pukeutumiseen.

pitkät kultaketjut-riipus-malleilla

Hopea- ja kultaketju -riipusmallit naisille ja miehille:

Riipuksen muotoilu on erittäin tärkeä ketjurenkaan ostossa, joten tässä kerromme nopean luettelon 15 uusimmasta ketjukaton mallista, jotka voivat auttaa sinua antamaan erinomaisen ulkonäön.

1. Solitaire -pitkä ketju timanttiriipulla:

Solitaire -pitkäketju, jossa timanttiriipus

On totta, että hyvät asiat tulevat pienissä pakkauksissa. Pieni hopeinen solitaire -riipus ketjulla riittää antamaan sinulle ylellisen lausunnon. Riipus on helppo käyttää jokapäiväisissä asuissa. Solitaire -ketjukatto on täydellinen valinta allekirjoituksen näyttämiseen.

2. Diamond Star muotoinen riipus pitkä ketju:

Timanttitähden muotoinen riipus, jossa pitkä ketju

Upea tähden muotoinen riipus voi saada sinut näyttämään upealta heti. Riipuksen voi valita eri muodoista ja kooista. Voit myös valita kierretyn tähtiriipuksen luovuuden lisäämiseksi. Ei, sillä miten käytät tätä hopeaketjua riipuksella, se saa sinut aina arvostamaan sen kauneutta.

3. Sydämenmuotoiset ketjut riipukset naisille:

Sydämenmuotoiset ketjut riipukset naisille

Sydämen muotoiset riipukset ovat erittäin suosittuja riipusmallien kategoriassa. Näiden sydänriipujen suosion vuoksi niitä on erikokoisia ja -muotoisia. Voit valita avoimen sydämen riipuksen tai sydämen, jonka keskellä on yksinkertainen kivi. Sydämenmuotoiset riipukset eivät koskaan mene muodista ja auttavat aina lisäämään persoonallisuuttasi.

4. Pitkä ketju, jossa on ääretön riipus hopeaa:

Pitkä ketju, jossa Infinity -riipus hopeaa

Jos haluat tuoda esiin asenteesi kauneuden kanssa, tämä ääretön riipus on täydellinen valinta sinulle. Infinity -hopeariipus, jossa on kaksi ketjua, voi antaa sinulle katseenvangitsijan. Hopeaketju riipuksella voi käyttää myös miesten ja naisten.

5. pitkä ketju kristalli riipus suunnittelu:

Pitkä ketju, jossa kristalliriipus

Pitkä ketju, jossa riipus, on trendikkäiden ketjuremppujen mestari. Kaksi ketjuun yhdistettyä kristalliriipusta on täydellinen pala käytettäväksi kaikissa tilanteissa. Yhdistä tämä pitkäketjuinen riipus asusi kanssa ja olet valmis kerskailemaan uudessa tyylissä.

6. Aakkoset kultaketjun riipukset tytöille:

Aakkoset kultaketjun riipukset tytöille

Aakkosriipuja rakastavat laajalti kaiken ikäiset ihmiset. Aakkosjärjestelmiä on saatavana eri malleina ja tyyleinä. Voidaan valita yksinkertainen tavallinen aakkosellinen riipus, mutta jos haluat näyttää kekseliäisyyttä tyylissäsi, voit valita riipusten pienen kiertyneen ja kaarevan kirjaimen.

7. jalokivi riipus lyhyt kulta ketju:

Jalokivi riipus lyhyellä kultaketjulla

Jos et halua käyttää astrologista jalokiviäsi sormillasi, se on loistava valinta ripustaa ne niskaketjuihisi. On olemassa paljon loputtomia kultaketjuja, joissa on riipusmallivaihtoehtoja jalokivi -riipuksiin joka tilanteessa, missä sinun täytyy näyttää lumoavalta ja kauniilta.

8. Pitkäketjuinen kaulakoru suurella riipuksella:

Pitkäketjuinen kaulakoru suurella riipuksella

Jos olet kuninkaallisen ulkonäön fani, ylimitoitettu riipus voi olla paras vaihtoehto sinulle. Ylisuuri riipuskaulakoru koristaa kauniisti pääntiesi ja antaa ylellisyyttä vaatteellesi. Voit myös valita pitkäketjuisen kaulakorun, jossa on riipus, jotta ulkonäkösi lisää rohkeutta.

9. Yksinkertainen suunnittelija helmi riipus ketju:

Yksinkertainen suunnittelija helmi riipus ketju

Helmet tunnetaan arvokkaana materiaalina riipuksille, koska ne antavat luonnollisen ja tyylikkään ilmeen samanaikaisesti. Riipusrakenteisen kultaketjun kauneus ja kiilto kertoo jotain ainutlaatuista käyttäjäänsä. Se on täydellinen korukoriste, jota voit käyttää päivällispäivilläsi tai iltatapahtumissasi.

10. Hopea ketju kanssa Evil Eye riipus:

Hopeaketju, jossa pahan silmäriipus

Paha silmäriipus on ainutlaatuinen lisättävä kaulakorukokoelmaasi. Pahan silmän riipus korostaa kauniisti käyttäjän kauneutta ja samalla suojaa sinua pahan silmän haitallisilta vaikutuksilta.

11. Kolmion riipus, jossa pitkä ketju:

Kolmio -riipus, jossa pitkä ketju

Näytät aina terävältä tällä kolmio -riipuksella, joka on suunniteltu yhdellä mustammalla kolmiolla. Kolmio -riipuksen ei tarvitse olla päällä mitään erityistä. Voit yhdistää sen hopean tai kultaketjun kanssa, joka sopii sinulle parhaiten.

12. Golds -ketju riipuksella:

Golds ketju riipus kukka

Kukkariipuleita käyttävät laajalti naiset ympäri maailmaa. Kukka -riipuksessa on jotain kauneutta, joka ei koskaan paranna käyttäjän kauneutta. Kukka -riipusta voidaan käyttää milloin tahansa saadaksesi minimalistisen ilmeen.

13. Lucky Rings -riipus:

Lucky Rings riipus

Onnekasormusriipukset ovat nykyään hyvin suosittuja nuorten keskuudessa. Onnekasormusketju riipus voi olla ihana lahja perheenjäsenellesi tai ystävillesi. Riipuksilla varustettu pitkäketjuinen kaulakoru voi helposti kiinnittää ympärilläsi olevien ihmisten huomion.

14. Kuuketjun riipus:

Kuuketjun riipus

Kuuketjun riipuksessa on jotain ainutlaatuista kauneudessaan, joka voi saada sinut vastaanottamaan loputtomia kohteliaisuuksia sosiaalisissa tilaisuuksissasi. Suosittelemme, että käytät tätä ketjua riipuksella yöasuissasi täydellisen asun kanssa.

15. Pitkä kultaketju baarirenkaalla:

Pitkä kultaketju baarirenkaalla

Bar Pendants on yksi ketjun riipusten luokan kuumimmista tyyleistä. Pojat ja tytöt käyttävät niitä laajasti, ja suuren kysynnän vuoksi niitä on saatavana monenlaisia ​​muotoja ja kokoja. Voit myös valita suoran pystysuoran muodon. Hyvin viimeistelty palkki -riipus muotoilu riittää osoittamaan tyylisi sävyn.

Ketju riipuksilla on oma viehätyksensä, ja siksi ihmiset rakastavat kulumista ja näkevät riipukset. Kuka tahansa haluaa nähdä suunnitellun ja herkän riipuksen. Ketjun riipus voidaan sovittaa mihin tahansa asuun rentoista juhlavaatteisiin, ja tämä johtuu niiden ulkoasun yksinkertaisuudesta. Jos käytät ketjurengasta täydellisesti, se ei koskaan unohda saada täydentää ja arvostusta ympärilläsi olevilta kansoilta. Anna siis näille tyylikkäille ja trendikkäille ketjurengasmalleille mahdollisuus koristella sinua, koska mitä ainutlaatuisempi muotoilu, sitä enemmän ketjukatto heijastaa käyttäjän persoonaa..