Coola ungdomsrum för tjejer – idéer från tv -serien “Pretty Little Liars”

Ungdomsrum för flickor idéer Hanna säng

Oavsett om du redan är ett fan av tv -serien “Pretty Little Liars” eller inte, är en sak säker: du kommer att fascineras av en värld av ganska små lögnare. Förutom de beroendeframkallande dynamiska scenarierna och oförutsägbara cliffhangers finns det något annat som glädjer tonåringar runt om i världen: hjältinnornas utmärkta, individuella stil, som kommer till uttryck genom deras kläder och utformningen av deras sovrum. Tonåringarnas rum av Spencer, Hanna, Emily, Aria och Alison är en verklig inspiration för andra tjejer som vill försköna sitt sovrum eller göra om det helt. Om du också letar efter coola idéer i ämnet “tonåringar för flickor”, så har du kommit till rätt ställe. I dagens artikel kommer vi att ge dig många tips om hur du kan föra din favorit hjältinnas sovrumsutseende in i dina egna fyra väggar.

Ungdomsrum för tjejer – Hanna Marin

Tonårsflickans idéer Hanna rosa vitgula accenter

Hanna Marin är en av de mest intressanta hjältinnorna i tv -serien “Pretty Little Liars”. Hon älskar mode och hennes sovrum återspeglar perfekt hennes goda smak. Den unga blondinens rum kombinerar moderna möbler med fantasifulla accenter och är ett riktigt paradis för fashionistas. Höjdpunkten är sängen med massor av kuddar dekorerade med intressanta mönster. De rosa och röda tonerna harmonierar underbart med den vackra tapeten med fjädermotiv. Det som förmedlas är en romantisk anteckning.

Tonårsflicka idéer hannah soffa lila soffbord

I närheten finns en härlig soffa med massor av kuddar, vars ram är målad i en trevlig lila nyans. Det vackra blommönstret upprepas i hela rummet, medan gula accenter skapar ett soligt humör. Rosa och gult är en väldigt feminin och chic färgduo. Det sexkantiga sidobordet är ytterligare ett blickfång i Hannas ungdomsrum.

Ungdomsrums tjejidéer Hanna toalettbord vita bordslampor

En annan höjdpunkt i detta coola ungdomsrum för tjejer är det vitlackerade toalettbordet med lådor. Det finns massor av arrangörer att förvara smink och smycken, en vacker bordslampa och en rosa vas full av gula blommor.

Ungdomsrums flickor idéer Hanna toalettbord högglans vita lådor

I detta hörn reserverat för skönhet finns det ett föremål som omedelbart fångar ögat. Det är klart att vi talar om den imponerande rosa barockspegeln här. Detta “Barbie-Girl” -element utstrålar obestridlig femininitet och avrundar helhetsbilden perfekt.

Tonåriga flickor Idéer Hanna sängkuddar rosa violett vita bordslampor

Ungdomsrum tjejidéer Hanna sängkuddekoration

Ungdomsrum tjejidéer Hanna inspiration möbler deco

Så här får du utseendet:

stil – fransk chic, modern

Färger – Vit, rosa, lila, röd, gul

Möbel – Hannas rum är lite mindre eklektiskt än de andra flickrummen. De flesta möbler är moderna och vita. Sängen har en stoppad sänggavel i grädde. Välj högglans nattduksbord, samma sak gäller skrivbordet.

mall & Kudde: Ett absolut måste-har överkastet som ett stänk av färg. Den här från Hanna har ett intressant tie-dye-mönster. Dekorera sedan sängen med massor av kuddar i rosa, rött, grått och gult. Kombinera rena, vita gardiner med beige, ogenomskinliga gardiner. Fjäder tapeter sätts på väggen bakom sängen.

Tonårsflickaidéer Hanna Faschionista dekorationer

Tillbehör: Klädmakares skyltdockor är inte svåra att hitta. Titta också runt i antikaffärer eller sparsamhetsbutiker efter en stor, utsmyckad spegel som du kan måla i rosa. Du behöver fortfarande en bordslampa med en gul fot. Häng en meningsfull Eiffeltornsaffisch på väggen samt modeinspirerade konstskisser. En vas med blommor och vackra rosa ljus kompletterar helhetsbilden.

Ett exempel på hur man tolkar sovrumsutseendet

Ungdomsrum tjejidéer tapet fjädermotiv lila gråvit

Tonårsflickaidéer Hanna Marin tapet vår

Tonårsflickor: dekorera som Spencer Hastings

Tonårsflickor Idéer Spencer Sjuka Gardiner Vit Svart Beige

Elegant och tidlöst modernt – det är det bästa sättet att beskriva Spencer Hastings sovrum. Här visar varje detalj utmärkt smak. Det element som sticker ut mest är utan tvekan himmelssängen. Omgiven av transparenta gardiner inspirerar sängen till magiska drömmar.

Teenage Girl Ideas Spencer Beige White Standing Mirror

Den grovt mönstrade blommiga tapeten pryder alla väggar i rummet. Den ljusbeige tapeten är vackert dekorerad med vita blommor som förmedlar en feminin och romantisk touch. Dessutom görs väggbeklädnader och sängkläder i samma nyanser, vilket speglar Spencers förfinade smak.

Tonårsflickaidéer Spenser himmelssäng rött skinn

Mittemot sängen finns ett skrivbord och en metalltrådstol. Spencers böcker, smycken och troféer ligger på en hylla i omedelbar närhet. Memobordet är en bra idé för alla som vill förklara krig mot kaos.

Den röda schäslongen, som erbjuder maximal komfort, är en riktig blickfång. Placerat nära fönstret, inbjuder det dig att läsa och dröja kvar.

Teenage Girl Ideas Spencer Wardrobe Nisch Two-Leaf

Tonårsflickors rumsidéer Spencer Standing Shelf Wallpaper Wallpaper Blommor

Teenage Girl Ideas Spencer Inredning Plan Plan Tonårsflickor Idéer Spencer Inspiration Möbler Deco

Så här får du utseendet:

Stil – Klassiskt, elegant, inspirerat av fransk lantlig stil

Färger – Vit, svart, beige, röd

Säng – Brännpunkten i Spencers rum är hennes himmelssäng. Så, om du ens kan få en, gå på det! Kolla in antikaffärer, sparsamhetsbutiker och garageförsäljning först. Du kanske hittar en enkel himmelssäng i trä. Måla baldakinramen i vitt och häng upp vita gardiner.

Speglade ytor – Speglade möbler kan vara dyra. Men utseendet kan lätt imiteras. Till exempel finns det spegel sprayfärger som du kan använda för att ge alla föremål en blank krom finish. Alternativt kan du använda små, inramade speglar för att försköna en möbel.

Skrivbord – Lita på tydliga, moderna linjer. Spencers skrivbord har en glasskiva. Använd en metallstol med vadderat säte.

Toile-de-Jouy- Detta mönster är en oumbärlig del av den franska inredningen i lantlig stil. Nyckeln är att använda det sparsamt, annars kan det vara alltför jobbigt.

Schäslong – Denna möbel är en bekväm sittplats och ger ännu mer fransk chic med sig.

Aria Montgomerys sovrum

Tonårsflickaidéer aria säng boho gotisk chic

Aria Montgomery är en huvudperson i “Pretty Little Liars”, som kännetecknas av sin komplexa karaktär. Förälskad i konst och litteratur har Aria också en förkärlek för rock, ibland blandad med gotisk och barock. Och allt kopplat till en kvinnlighet. Med sina kaotiska, coola och mystiska dekorationer återspeglar rummet den unga personligheten. Om du letar efter inspiration till ett ungdomsrum på vinden kan du få inspiration från Arias sovrum.

Tonårsflickaidéer aria boho chic säng

Rufsiga gardiner, en mängd olika kuddar, vintage tapeter och boktorn – möblerna visar en intressant blandning av stilar. Det dämpade färgschemat är diskret och låter blandningen av stilar och dekorativa element växa fram.

Det som gör det här rummet så charmigt är de små föremålen. De föremål som kan ses på Arias skrivbord (foton, böcker, en Eiffeltornslampa, ryska matryoshka -dockor, en tavla på ett staffli etc.) betonar figurens komplexitet. Orientaliska hängande lampor, Buddha -figurer, dekorativa fjärilar och böcker med böcker utspridda överallt fortsätter att forma atmosfären.

Tonårsflickaidéer Aria säte vid fönsterbrädan

Tonårsflickaidéer Aria bänk vid fönstret böcker

Tonårsflickaidéer Aria sluttande tak mörkt trä

Ungdomsrum boho gotiskt skrivbord massivt trä loppisfynd

Ungdomsrum trälådeskåp spegel garderob sluttande tak

Teenage girl boho massivt trä metall säng volang gardiner

Så här får du utseendet:

Blandning av stilar – Boho-chic + Gothic + Ethno

Färger – dämpade, jordtoner

Smidesjärn säng – Var kreativ och kom ihåg: ett lager metallisk sprayfärg gör underverk. Så du kan ge en gammal vit metallbädd en kopparfinish på nolltid. Skjut din säng mot väggen och ordna massor av kuddar på den.

Möbel – Arias Zimmer har en massa tunga trämöbler som kan se för skrymmande ut i ett litet sovrum. Så tolk helt enkelt detta element genom mörka trämöbler som bokhyllor, skrivbord, byråer.

Dekoration & Tillbehör – Glänsande damast tapeter tar verkligen fram de mörka trämöblerna. Välj silvergrå eller beige. Lägg till etno-liknande dekorationer som pallar, korgar eller en rottingmatta.

Emily Fields sovrum

Ungdomsrum flicka pastell gul grön lantlig stil Emily Fields

Vi går vidare till Emily Fields sovrum. Mysigt, lugnande och stämningsfullt – det här tonårsrummet för tjejer har allt. Den pastellgula väggfärgen får rummet att se större ut, medan väggpaneler och heltäckningsmattor i mjuka gröna toner skapar en särskilt mysig känsla.

Tonårsflickaidéer Emily bänk vid fönstret lantlig träpanel

Det vi gillar mest är det vackra läshörnet vid fönstret – en plats där du kan läsa och drömma i timmar. Det är inte svårt att föreställa sig vilket nöje det skulle vara att ha en så fin och bekväm sittplats i rummet.

Ungdomsrum tjejidéer Emily träpanel pastellgrön gul

Väggarna och golvet skapar en neutral bakgrund för möbler och dekoration. Det finns många andra föremål i sovrummet som påverkar stämningen. Rummet har också nytta av ett praktiskt och vackert studieområde vid fönstret. Utrustad med en rad massiva trämöbler kan du fly från vardagen i detta rum och fördjupa dig i en lugn, lantlig atmosfär.

Tonårsflickor idéer Emily massivt trä möbler fönster persienner

Tonårsflicka trä skrivbord gardiner

Ungdomsrum flicka natur grön vit

Så här får du utseendet:

Stil – Country chic, hus på landet

Färger – Vit, gul, grön, bensin

Säng – Gå till lokala antik- och sparsamhetsbutiker för en metallsäng med ett dekorativt huvud och fotbräda. För en shabby chic look ska den sedan målas i vitt eller elfenben. Välj lakan i lantlig stil, som täcken, spetsar, blommönster etc..

Möbel – Om du inte hittar ett liknande skrivbord, gå till ett konsolbord med böjda ben. Kombinera den med en vitlackerad stol med ett antikt utseende.

Windowsill – Bara för att du inte har en inbyggd fönsterbräda betyder det inte att du inte kan få samma mysiga känsla. En enkel hallbänk med förvaringsutrymme fungerar lika bra. En mjuk sittdyna och flera dekorativa kuddar ger extra komfort.

Tillbehör – Fokusera på enkla tillbehör som är fräscha och tidlöst vackra, till exempel korgförvaringskorgar och sängbord i rotting. Välj andra dekorativa bitar som är inspirerade av naturen. Ställ in accenter med blå och bensintoner med en abstrakt XXL -väggmålning och en fåtölj.

Glamoröst tonåringsrum för tjejer – inspiration från Alison DiLaurentis

Tonårsflickaidéer rosa guldfärger

Alison DiLaurentis är en av huvudpersonerna i tv -serien “Pretty Little Liars”. Ali är den tidigare ledaren för tjejklickan och är väldigt påträngande och dominerande till sin karaktär. Under säsong ett trodde alla att Alison var död, men hennes vän levde fortfarande. I den blonda skönhetens sovrum kombinerades glamourstycken med lekfulla, barnsliga eller flickaktiga inslag.

Tonårsflickaidéer alison canopy princess säng

Så här får du utseendet:

Stil – Art Deco, Vintage, Glamorös

Färger – Rosa, grädde, silver, pärla, guld

Möbel – Välj möbler med böjda ben, snidade prydnader och alla möjliga andra dekorationer. Tuftade fåtöljer, stolar och pallar ger de stoppade möblerna en omisskännlig karaktär.

Säng – En baldakin är varje prinsessas dröm. Här iscensätts det på ett modernt sätt, med det rena, rosa tyget draperat bakom sängen.

Tillbehör – Bordsstolen, sidobordet i hörnet, de två bordslamporna i akryl förstärker rummet med sin lätthet. Märker du hur många ljuskällor det finns i rummet? Diffust ljus skapar en mjuk atmosfär.

Tonårsflickaidéer Alison säng flickaktigt rosa vit

Teenage girl ideas Alison bordslampa rosa väggfärg nattduksbord

Teenage girl ideas alison skrivbord väggspegel akrylstol

Tonårsflickans idéer alison himmelssäng tänds

Tonårsflicka idéer alison dekoration

Teenage Girl Ideas Alison Gold Pink

Teenage Girl Ideas-Alison Sittområde Fåtölj Fönster

Tonårsflickaidéer Alison bord och vägglampor

Ungdomsrum tjejidéer Alison inspiration möbler deco

Det är inte bara rätt scenario och begåvade skådespelare som gör en tv -serie bra. TV -apparaterna måste också spegla personligheten hos huvudpersonerna. Det hjälper dig också att förstå deras känslor bättre. Varje element i anläggningen spelar en viktig roll. Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att bättre förstå egenskaperna hos de fem karaktärerna från “Pretty Little Liars” och samtidigt hitta inspiration till ditt eget tonårsflickas sovrum!