Style en dunjacka – idéer och kombinationer för coola herrkläder på vintern

dunjacka stilar idéer kombinationer coola outfits vinter kort halsduk kombinera stenmur trä grind

Om du vill berika din garderob för de kalla årstiderna kan du styla en cool dunjacka. Ett sådant plagg har många praktiska och snygga fördelar som du kan dra nytta av under vintern. Dessa vadderade underverk från 90 -talet får dig att se riktigt bra ut. De kan också behålla värmen även i de värsta väderförhållandena. Av denna anledning är dunjackor förstahandsvalet inte bara för hiphopstjärnor, utan också för polarutforskare och bergsklättrare. Deras snygga utseende är något som inte heller har gått obemärkt förbi designers.

Style din dunjacka och se cool ut

dunjacka stilar idéer kombinationer coola outfits vinter långa kappa snötäcke handskar

Populariteten för dessa jackor har ökat märkbart under den senaste säsongen, även om inte alla har råd med de dyraste modellerna, men kan fortfarande delta i stil. Så om du också lockas av denna trend kan du styla en dunjacka med lite skicklighet, men utan mycket ansträngning. Om du vill hålla dig varm med dun behöver du inte se ut som en Michelin -man. Med en lätt version får du alla praktiska fördelar utan att behöva avstå från en smal silhuett. Det skräddarsydda snittet gör det också till ett användbart verktyg för skiktning.

dunjacka stilar idéer kombinationer coola kläder vintermodeller gul svart pälskrage huva dragkedja

Bär jackan som ytterkläder och som en extra barriär mot kyla, till exempel under din parka. Så du kan bära plagget under en kostymjacka, särskilt på kalla dagar eller frostiga morgnar. Dunjackorna, som inte märks vid första anblicken, har också den extra fördelen att de är lätta att packa och kompakta. Stora puffjackor är tunga och skrymmande, men du kan ofta stoppa deras lätta motsvarigheter i din egen ficka när du inte använder dem. Detta gör dem till ett populärt val för alla – från utomhusentusiasten till den erfarna resenären.

Style en vintertät dunjacka

dunjacka stilar idéer kombinationer coola outfits vinter kall hatt mössa solglasögon

Det är ett nöje att veta att din jacka kan hålla dig igång som en bergsklättrare. Även om du bara använder den när du kommer till kontoret och tillbaka från jobbet, har en sådan vinterjacka den nödvändiga kvaliteten och har den alltid redo för dig.

dunjacka stilar idéer kombinationer coola kläder vinter lång rock skog snö vandrare vinterstövlar sportbyxor

Om mångsidigheten är viktigast för dig och du letar efter något som är mer lämpligt för flera säsonger jämfört med traditionella jackor, är denna stil kanske inte ditt bästa alternativ. Ändå kan du styla en dunjacka genom att till exempel ha den på över en T-shirt. Så du håller dig varm under en kall dag och kan ta av dig jackan vid behov.

Uppnå önskad effekt

dunjacka stilar idéer kombinationer coola outfits vintermodeller neongula pälskrage huva knappar

Vintern är den bästa tiden på året för att experimentera med mönster, ljusa färger eller icke-nonsens uppsatser. Men vi pratar inte om att damma av din jultröja och klä upp glitter. För med en puffjacka som uttrycker ett uttalande kan du enkelt trotsa det dystra vintervädret och se riktigt bra ut när du gör det.

dunjacka stilar idéer kombinationer coola kläder vinter kort bomberjacka örhängen polisbil

Pufferjackor har alltid varit ett sätt att presentera dig själv på ett unikt sätt. Att arbeta med vissa färgkombinationer eller mönster kan dock ta saker till nästa nivå. Kom ihåg att hålla resten av din outfit enkel och lågmäld om du inte verkligen försöker överstråla ditt julgran.

Möjliga sätt att bära: Wanderer

dunjacka stilar idéer kombinationer korta svarta sportbyxor skjorta beanie fiskarhatt

Oavsett om du planerar en Himalaya -expedition eller bara vill gå till din lokala julmarknad, när du stylar en dunjacka och levereras med andra bergiga kläder kan du se till att du har rätt outfit. Bär en tjock, tålig dunrock med en flanellskjorta och en t-shirt eller en rullehals över den. Du kan lägga till tunga denim- eller lastbyxor under det. När det gäller skor, välj ett par premium vandringsskor eller arbetsstövlar och komplettera sedan ditt utseende med en fiskmössa eller mössa för att hålla huvudet varmt också.

Fritidsstil för staden

dunjacka stilar idéer kombinationer coola kläder vinter kombinera gatlyktan park

Bara för att en dunjacka är så väl anpassad till extrema temperaturer och alpina förhållanden betyder det inte att du inte kan bära en sådan variant i staden. Men om du är i stan på vintern kan det vara en ganska kall upplevelse. Speciellt om du kommer från de övre regionerna på norra halvklotet. Att styla rätt dunjacka kan hålla dig varm och snygg samtidigt.

dunjacka stilar idéer kombinationer coola kläder vinter kort vit ljus färg mörka byxor sneakers sportskor turtleneck tröja

Försök att uppgradera ditt utseende med en högkvalitativ, huvelös version i en neutral nyans som svart eller grå. Att gå efter en enkel färg och stil kommer att maximera ditt kostnad per slitage eftersom det kan kombineras med de flesta av din garderob under flera säsonger. Du kan också bära en stickad coltröja under och komplettera stylingen med ullbyxor och ett par förstklassiga läderskor.

Style en dunjacka som är redo att arbeta

dunjacka stilar idéer kombinationer ankelboots kontor redo att arbeta ner väst kombinera läderväska bärbar väska

Att pendla från en iskall promenad till en kokande het buss eller tåg och sedan tillbaka igen kan vara ett dilemma. Lyckligtvis är lösningen lika enkel som att bli av med ärmarna. Att byta ut dunjackan mot en dunväst håller kroppen varm samtidigt som armhålorna kan ventileras.

dunjacka stilar idéer kombinationer coola outfits kombinerar gul dunväst arbetskläder pläd skjorta ullväst

Så om du formar en sådan dunjacka kan den också se tillräckligt elegant ut för ditt kontor. Det är bäst att hålla sig till mörka, dämpade färger för bästa resultat. Prova varianten med en ullskjorta och svarta byxor och läderstövlar i samma färg. För att kombinera allt korrekt kan du också använda en elegant läderryggsäck för din bärbara dator och andra små saker.

Kombinera en skräddarsydd dunjacka

dunjacka stilar idéer kombinationer ankelboots kontor redo att arbeta skräddarsydd elegant slipsblazer

Slumpmässigheten i herrkläder de senaste åren har gett goda nyheter för garderoben. Ett attitydskifte har gjort att saker som en gång var helt otänkbara nu är fungerande och snygga. Att blanda puffjackor och anpassa dem är ett utmärkt exempel.

dunjacka stilar idéer kombinationer coola outfits vinterlager lager blazer jacka skjorta orange brun

Att bära ett lager dun under din kavaj hela veckan är ett bra sätt att hålla värmen utan att förstöra ditt utseende. En ärmlös version fungerar bäst i det här fallet, annars skulle dina armar vara begränsade från rörelse. Alternativt kan du också välja en kavaj som du kan bära över toppen och ändå se bra ut med den. Som ett avsiktligt stilval i motsats till något som helt enkelt kastas på för att hålla kylan ute.

Kombinera en dunjacka med gatukläder

dunjacka stilar idéer kombinationer coola outfits vinterhuvtröja laxfärgade jacka sportbyxor

Så kallade streetwear från USA är faktiskt det andliga hemmet för dunjackan. Det skapades ursprungligen på 1930 -talet, men den nuvarande versionen sprängdes som ett modeobjekt på 1990 -talet när den antogs av rapklassen i kallare amerikanska städer som New York och Chicago. Det har alltid varit ett oumbärligt gatukläder.

dunjacka stilar idéer kombinationer coola outfits vinter lång rock gatukläder tegelröd halsduk solglasögon street

Låt bara din fantasi springa iväg och gör vad du vill med denna stil. Använd en version med ett tryck i en djärv färg eller med mönster (eller båda) i kombination med en kofta och sneakers. När kvicksilvret verkligen har nått botten kan du lägga hela klädseln med en huva och toppa den med en hatt.