Barnrum för speciella tjejer

söta tjejrum

A barnkammare Att ställa upp för tjejer kommer utan tvekan att ge dig mycket glädje. Ta inspiration från din dotter – vad tycker hon om, vad behöver hon. Det är lätt att inreda ett rum som du vill. Många tycker automatiskt att den rosa färgen är lämplig, och väldigt ofta kan det vara rätt beslut – många tjejer gillar den rosa färgen. Men väldigt ofta, när de växer upp lite, är de inte längre intresserade av det.

Barnrum – en spännande uppgift

 rosa rum för tjejer

Så tänk efter – är hon en liten prinsessa, är hon mer intresserad av att klättra, eller älskar hon hästar mer än något annat? Varje tjejs preferenser och personlighet är olika. Naturligtvis känner ingen dem bättre än du. Men bara för att vara säker, fråga tjejen – vad är hennes favoritfärg, vad är hon intresserad av just nu – det här är den perfekta grunden för dig att skapa en fantastisk en barnkammare design. Barnkammaridéerna i den här artikeln hjälper dig med de tuffa uppgifterna. Kanske då kommer du på en ny idé.

Idéer för flickor – barnrum

modern design - gul säng

Den där barnkammare Designen ska vara flexibel – välj kanske en design som kombinerar olika färg- och mönsterscheman. Väggarna ska vara fria – tjejen kan dekorera dem själv med bilder eller affischer. Stor garderob är ett måste, bokhyllor är mycket viktiga. Med lite fantasi och samarbete kommer du säkert att designa ett vackert rum.

av Jaz

Rum för barn - modern design

 röd stol och skåp i barnkammarenröd stol i flickans rum

klassisk rumsdesign för tjejer

Ljuskrona i det klassiska flickrummet

rosa soffa i barnrummet

rosa soffa i flickrum

färgade möbler med modern design

färgade möbler - modern design

modern vit stol och lila skåp

spännande design - flickrum

söt fjärilsäng

söt säng för flickrum