Denna fantastiska hängande säng kommer försiktigt att sova dig

Innovativ design av John Huff

den vackra hängande sängen

Något helt annat, en superinnovativ sängdesign som är idealisk för både vuxna och barn. Denna fantastiska möbel presenterar en vacker Hängande säng av John Huff. Istället för att stå på golvet hänger denna vackra möbel upp från taket. Designen på den flytande Hängande säng presenterar en fantastisk estetik, men ännu mer än så. Enligt John Huff (vid intervju på You Tube) är det också mycket bra för din hälsa.

Den fantastiska hängande sängen – stor och bekväm

den vackra hängande sängen i sovrummet

Kanske att bli gungad försiktigt i sömn är en fin idé, men det är just därför det fantastiska Hängande säng var designad. Dess härliga koniska form ser ut som ett litet tält eller en hängande kapsel som kan dekoreras på många spännande sätt. Sängen är extremt bekväm med en justerbar rund madrass för att ge optimalt stöd för många former och människor. Den försiktigt gungande rörelsen i Hängande sängFörutom att det är lugnande verkar det vara bra för din blodcirkulation. Så detta tyder på att du kanske kan förbättra din övergripande hälsa medan du sover.

Gardinerna kan enkelt bytas ut

vacker hängande säng med röda gardiner

Tillbaka till det fantastiska utseendet dehängande sängSom framgår av detta vackra galleri kan samma säng kläs på många olika sätt för alla smaker. Du kan enkelt byta gardiner eftersom de glider upp över bottenbågen. På detta sätt kan sängen lämnas i sitt enkla men vackra vanliga tillstånd, eller den kan utformas för att passa ett specifikt inredningsplan.

perfekt för avkoppling i frisk luft

Hängande säng för avkoppling på verandan

D.han fantastiska hängande säng kan hängas från ett robust tak i sovrummet eller på en ram utanför – på en uteplats eller täckt område. Tänk dig att koppla av i friska luften, med gardiner för att skydda dig från för mycket sol och otäcka stickande insekter, medan du bekvämt lullas in i en salig tupplur. Detta är definitivt ett steg upp från den enkla hängmattan.

av Jaz

Den vackra hängande sängen står perfekt i trädgården …

den vackra hängande sängen i trädgården

i tältet …

den vackra hängande sängen i tältet

på stranden…

den vackra hängande sängen på stranden

på terrassen …

vacker hängande säng perfekt för utomhusbruk

eller i sovrummet

vacker hängande säng - orange designschema