Den lyxiga moderna köksdesignen av Boffi

vit köksdesignzon från Boffi

Vi presenterar det minimalistiska, mycket attraktiva lyxigt modernt köksdesign av Boffi. Om ditt kök är i behov av renovering eller om du bara är ett fan av eleganta köksinredningar kommer dessa köksmöbler att passa bra in i ditt hem. Designen kännetecknas av renhet, linjerna är fina och färgschemat – svartvit, typiskt för minimalistisk design i allmänhet. Den lyxiga, moderna köksdesignen från Boffi erbjuder underbara system i olika versioner.

Boffi Collection – Xila – White Luxury Kitchen Design

vit modern köksdesign- Xila av Boffi

Viktigast av allt, det här är nya projekt som tar en ny titt på lyxig modern köksdesign kasta för att markera skönheten i naturmaterial. Bland dessa produkter hittar du både vackra träytor och de av rostfritt stål eller sten. Allt detta erbjuds i olika styrkor och faktiskt med helt nya lösningar för köksbänkar och matplatser. Den där lyxigt modernt kök Design by Boffi kan också inspirera dig med många andra idéer.

ON -OFF av Boffi – smart köksdesign

vit köksdesign öppen on-off

vit lyxig köksdesign on-off av Boffi

Tillbehören är inte mindre attraktiva som du kan se på bilderna nedan som används lyxig modern köksdesign från Boffis mycket funktionella förvaringslösningar, som moderna lådor, justerbara hyllor med monterade ytmonterade lampor. Även här kan du hitta fläktkåpor med innovativa, externt ventilerade system, väggar med öppet ansikte och andra fantastiska detaljer om modern köksutrustning, som alla har ett elegant utseende och finns i olika utföranden.

Duemilaotto från Boffi – glas, trä och snövit yta

vit lyxig köksdesign- Duemilaotto

Den där lyxig modern köksdesign Boffi erbjuder också nya bänkskivor av Serena -sten, Carrara -marmor eller svart granit. Alla dessa förslag är mycket imponerande och kommer inte att göra användare besvikna. Det här är produkter av hög kvalitet som är den perfekta utrustningen för alla fans av modern köksdesign.

CaseSystem 5.0 av Boffi – vit minimalistisk design i köket

vit lyxig köksdesign - CaseSystem5.0

Köksdesign “Aprile” av Boffi

vit köksdesign - Aprile av Boffi

Minikök från Boffi

Minikökdesign av Boffi