Intressant väggdesign med kakel av Lenny Kravitz

Väggplattor Lenny Kravitz Design

En kreativ väggdesignidé kom från ingen mindre än musiker Lenny Kravity – Väggdesign med kakel i 3D -optik. Goccia är namnet på den nya Lea Ceramiche -kollektionen, som faktiskt skapades genom nära samarbete med Kravitz Design. Rocklegenden samlade ett kreativt team redan 2003 och grundade en designstudio.

Väggdesign med kakel i 3D -optik

kreativa väggplattor-modern väggdesign

Goccia väggplattor är en av dina nyaste produkter som vi tar med dig idag. Gillar det för det Lea Ceramiche Produkterna är redan kända, stor uppmärksamhet ägnas inte bara till utsidan, utan också ett stort värde läggs på kvalitet. de Väggdesign med kakel är inspirerad av växelverkan mellan vatten och ljus / Goccia betyder dropp på italienska /, dessa utmärkta plattor liknar en konvex spegel och kan reflektera ljus och rörelse i rummet.

Väggdesign med kakel – rocker look för interiören

chica svarta plattor tredimensionella

Som ett resultat skapas en lyxig atmosfär. Det moderna utseendet betonas inte bara av valet av färger, utan också av intressanta mönster, dimensioner och sammansättningen av de enskilda plattorna. En sak är säker – den här Väggdesign med kakel erbjuder mycket mer än bara en praktisk väggbeklädnad. Goccia väggplattor erbjuds strikt bara i svart och vitt och erbjuds glasade eller oglaserade.

Intressanta tredimensionella väggplattor

Väggbeklädnad vardagsrum

Svarta väggplattor skapar en optisk illusion

Väggdesign hem idéer

Elegant och lyxig väggdesignidéVäggdesign med kakel