Lägenhet med minimalistisk vit inredning i New York

Vardagsrum-marmor-öppen spis-lyxig lägenhet

Un Plaza är namnet på denna lyxiga Lägenhet med en minimalistisk vit inredning. Projektet utvecklades av Ora Studio, som är känt för sina spännande minimalistiska inredningsidéer. de Lägenhet med en minimalistisk vit inredning  fascinerar med sin ädla inredning och smakfulla dekoration. Vi tar dig med på en rundtur i denna otroliga lägenhet – så följ oss och njut av de vackra bilderna!

Lägenhet med en minimalistisk vit inredning och elegant belysning

Platt-med-vit-interiör-skulpturer

Den minimalistiska inredningen på UN Plaza imponerar på alla steg – från den otroliga spiraltrappan i rostfritt stål till marmorpisen i vardagsrummet till det super eleganta vita köket med mörkt golv. de Lägenhet med en minimalistisk vit inredning  sätter accenter genom de gyllene, marmor- och glaselementen. Formen på möblerna är enkel och lämnar plats för extravaganta och exotiska konstverk och färska blommor. Hela lägenheten är rymlig och ser ännu ljusare ut tack vare det vita färgschemat. Glänsande ytor speglar intressanta detaljer från möblerna.

Stilren och trendig- Lägenhet med en minimalistisk vit inredning

modern-vit-kök-ö-rostfritt stål-köksbänk

modernt bioetanol öppen spis marmor vägg vardagsrum

Det finns intressanta träsnitt, persiska mattor på väggen och metallfigurer med intressanta inskriptioner som dekoration. Röda accenter i badrummet eller färska blommor lämnar det Lägenhet med en minimalistisk vit inredning från Ora Studio ser hemtrevligt och mysigt ut. Flera stora badrum med marmorväggar och stora duschkabiner lovar en riktig hälsoupplevelse. Den vita färgen har en lugnande och avslappnande effekt och håller sig alltid i trend. Passar utmärkt för både stora och små lägenheter. Så låt dessa foton inspirera dig och skapa din egen vita inredning.

Modern elegant spiraltrappa av rostfritt stål

modern-rostfritt stål-spiraltrappa-lägenhet-interiör-New-York

Exotiska konstverk som dekoration

vit minimalistisk inre lägenhet

Mörkt golv i kontrast till det vita färgschemat

Spiraltrappa-minimalistisk-inredning-konstverk-mörkt golv

Modern duschkabin i badrummet

inbyggd dusch-glas-hytt-vit-badrum

Glasvägg i det lyxiga badrummet

svart-vitt-badrum-glas-hytt-dusch

Röda accenter i det vita badrummet

vit-badrum-röd-dekoration

Modern köksö med glasbord

vit-minimalistisk-kök-lägenhet-interiör