Coola tonåringsrum – idéer som varje tjej skulle älska

En tonårsflickas rum har stilar och teman som kan tala för en liten flicka också. Vissa tonårsflickor gillar fortfarande ett rosa eller lila sovrum med en stor himmelssäng och plyschleksaker. Polka dots har en modern men ändå söt aspekt som vissa ungdomar också tycker är tilltalande. Använd dekorativa accenter som matchar din tjejs idé om “cool”.

tonåring-rum-idéer-tjej-gyllene-prickar-mönster

Hjärta och blomma teman i tonårsrummet

Tonåringsrumsidéer-tjej-collage-foton-vänner-gör-dig-själv

Hjärtan och blommönster är bra för tonåringar av tonårsflickor. Dessa två symboler inspirerar många unga människor. Kombinera hjärtan och blommorna eller bara fokusera på hjärtan. Om din dotter föredrar blommor, handla tusenskönor i rosa, lila och andra levande färger. Välj en huvud accentvägg för blommorna och använd en varm limpistol för att limma blommorna över hela väggen. Om hon gillar hjärtan mer, lägg till accenter som hjärtformade kuddar.

Tonåringsrum med fjärilar

Tonåring rum idéer-flicka-papper-fjärilar-rosa-vägg dekoration

Tonårsflickor som älskar att rita fjärilar på sina anteckningsböcker kanske vill ha ett coolt tonåringsrum med fjärilar att bo hos henne under gymnasietiden. Du kan måla väggarna en fast gul, blå eller rosa, och måla en formgjutning eller slumpmässiga fläckar i hela tonåren. Du kan göra detta ämne i ett antal olika riktningar, beroende på din stil.

Coola ungdomsrum för tjejer – idéer från tv -serien “Pretty Little Liars”

25 coola hantverksidéer för tonårsrummet för tjejer

Tumblr -rum – 50 underbara sovrumsinredningsidéer!

Polka prickar

tonåring-rum-idéer-tjej-lila-vägg-måla-toalettbord-cirklar-stencil-vägg-dekoration

Skapa ett trevligt rum med färgglada mönster. Börja med tonåringarnas favoritfärger. Kontrastfärger är också lämpliga för prickig dekoration. Måla färgglada prickar på väggarna i olika storlekar och färger. Använd en färg på överkastet med prickiga mönstrade matchande kuddar. Lägg till prickiga gardiner och mattor. För ett unikt utseende, använd svartvita bakgrunder. Till exempel, om din kära tjej föredrar lila, kombinera ett svart överkast med lila prickar med vita kuddar dekorerade med lila prickar.

Utomhus i ett tonåringrum

tonåring-rum-idéer-flicka-mint-grön-vägg-måla-blommor-sängkläder

Skapa en utomhusscen i tonåringsrummet för en snygg look. Gröna mattor representerar gräs och blommande mattor imiterar en trädgård. Rita träd, blommor och andra utomhuslandskap på väggarna. Köp trädgårdsbänkar eller trädgårdsmöbler. Använd blommiga sängkläder, gardiner eller kuddar. Måla taket blått som himlen, med en stor gul sol i hörnet av rummet. Lägg växter, träd och blommor runt tonåren för sista handen.

Matchande möbler för flickrummet

Tonårsrum tjej idéer beanbag stol

Den största rollen i utformningen av tonårsrummet är valet av möbler. De ska vara bekväma, men de kan också se lite extravaganta ut. Förutom sängen kan du också tänka på olika typer av sittmöbler, till exempel en fönsterbräda, en hängande fåtölj eller moderna bönsäckar. Tonåringar gillar också att sitta på golvet, så du kan också överväga en matta. Andra möbler som definitivt borde hitta sin plats i detta rum är ett skrivbord, ett sängbord och en garderob.

Färgdesign i ungdomsrummet

Tonårsrumsflickaidéer blommönster

Om du ställer in rummet för din tjej, bör du vara uppmärksam på ett atmosfäriskt färgschema. Inred rummet så ljust som möjligt och kombinera det med färg accenter för en stor effekt. Ljusa färger säkerställer ett gott humör och uppmuntrar kreativitet och fantasi. Blått, rosa, gult och grönt som accenter passar perfekt med vitt som huvudfärg för interiören. Som ett typiskt mönster för tjejer kan olika blommor ytterligare krydda atmosfären i rummet.

Dekorationsidéer för väggar och tak

Tonåring-rum-flicka-idéer-foto-vägg-hjärta-filt

Så att din tonåring mår bra i sitt eget rum kan du hitta på en individuell dekoration för väggarna tillsammans. Ett livsmotto med neonlampor eller en fotovägg med dina favoritfoton med vänner och familj är perfekta för detta. En annan trevlig idé skulle vara att dekorera inte bara väggarna utan även taket. Du kan använda väggdekaler och klistermärken för detta och göra en vacker takdesign själv.

Gör väggdekorationer för flickans rum av papper

tonåring flicka fjärilar väggdekor

Om du inte vill spendera mycket pengar på dekorationen i ungdomsrummet, kan du också göra väggdekorationen själv. Färgglatt papper kan användas för att skapa vackra figurer och motiv som skulle krydda vilken enkel vägg som helst. Oavsett om det är fjärilar, blommor eller små pomponger kan allt snabbt kopieras med en lämplig mall. Att göra det själv är också mycket roligt och skapar en individuell och unik dekoration.

Välja tapeter för flickans rum

Tonårsrum flickor idéer prickar

Istället för en väggdekoration kan du möblera flickans rum med en vacker mönster tapet. Bakgrundsbilder med mönster fungerar också som dekoration och finns i alla möjliga färger och mönster. Vid utformningen av flickans sovrum rekommenderar vi att du diskuterar alternativen med din dotter och fattar ett beslut tillsammans. Så hon känner sig säkert bekväm i sitt eget rum.

Enkel- eller dubbelsäng för flickrummet

Idéer för flickor i tonåren

Beroende på det tillgängliga utrymmet i flickans rum kan du välja antingen en enkelsäng eller en dubbelsäng. Även om tjejen fortfarande är liten rekommenderas en större säng, som också kan användas i framtiden. Dubbelsängar är vanligtvis det bättre alternativet / om det finns tillräckligt med utrymme i rummet / för att de är bekvämare och samtidigt förfinar rummet som helhet.

Flickaktiga tonåringar rum idéer

Coola ungdomsrum idéer tjejer

I tonåren börjar många tjejer ägna mer uppmärksamhet åt deras utseende. Du gör dina egna frisyrer, sminkar dig i ansiktet och är entusiastiska över mode. Därför kan du möblera flickans rum för din tonåring med en stor spegel och ett elegant toalettbord. Garderoben för tjejer ska också vara så stor som möjligt, eftersom de oftast har mer kläder än pojkar.

Ungdomsrum för tjejer med snedtak

Tonåring-flickor-lila-idéer-blommor

Barnrum ligger ofta på vinden och har därför ett sluttande tak, vilket försvårar rumsdesignen. Om så är fallet för dig också kan du göra nackdelen till en fördel genom att utnyttja det mesta av utrymmet. De lutande takytorna kan ställas in som mysiga läshörn eller utformas med skräddarsydda möbler som extra förvaringsutrymme.

Gardiner som accent i ungdomsrummet

Teen-room-girls-ideas-sky-blue-green

Gardiner är ett viktigt inslag i sovrumsinredning. De spelar också en stor roll i ungdomsrummet, eftersom de sätter accenter i interiören. Välj en lämplig färg för detta och matcha det med resten av interiören.

Tonåring-flickor-idéer-vit-rosa-accenter

Tonåring-rum-flickor-idéer-vit-grön-ljusblå

färska-tonåring-rum-flickor-idéer-natur-utomhus

Douglas-design-studio-tonåring-rum-flickor-idéer

litet tonåring rum flicka idéer

Tonårsrumsdesignidéer

Teenage room girl ideas flower wall decor

Tonåring-flickor-idéer-ljus-lila

Teenage room girl ny idé

Tonåring-flickor-idéer-röd-svart

Tonårsrummet flicka idéer bubbla hängande stol

Tonåring-flickor-idéer-svart-grönt

Tonårsrumsflickaidé

Tonårsrumsflickaidéer hippi

Tonåring-flickor-idéer-rosa-väggar

Tonårsrum flickor idéer rhombus väggar

Tonåriga flickor idéer snygga

Tonåring-rum-tjej-idéer-naturen-i-rummet