Skapa rosa barnkammare för den lilla prinsessan

liten-prinsessa-barnrum-ljus-rosa-garderob-blommig-motiv-stor-spegel-vintage-look

Barn älskar fantasivärlden och tycker om att föreställa sig livet där – drakar, riddare och prinsessor. A rosa plantskola med prinsessa tema är det naturliga valet för tjejer. Några färgstänk, några sagolika möbler och dekorativa element – du har ett underbart sovrum för lilla prinsessan.

Barbie rosa barnkammardesign för lilla prinsessan

liten-prinsessa-barnrum-rosa-metall-säng-baldakin-bord-ljus-rosa-vägg-färg-liten-spegel

Börja med väggfärgen. Planerar sovrummet för lilla prinsessan kan innehålla de klassiska färgerna rosa och lila, men du kan ta med ädelstenstoner som turkos, jade, rubinröd och ametyst. Lägg till metallisk glans av silver, guld, brons och koppar för att skapa en kunglig atmosfär i sovrummet.

Sovrum för lilla prinsessan – Disney -tema

liten-prinsessa-plantskola-rosa-vägg-massiv-himmelsäng-vit-matta-garderob-sträcktak

Lägg till några accentfärger. Det fantastiska utseendet kan också uppnås med accenter av vit, blek persika eller blommönster. Den moderna prinsessan njuter av färgglada väggtatueringar och affischer av sina underbara sagokaraktärer.

Rosa accenter – Rosa mattor och väggdekaler

liten-prinsessa-barnrum-vita-möbler-rosa-stoppade säng-överkast-blommiga-motiv-baldakin

Dekorera sängen. Det skulle inte vara en riktig plantskola för lilla prinsessan utan någon form av prydnad eller draperi på sängen. Detta behöver inte vara en stor investering. Du kan improvisera en baldakin över sängen med ett enkelt myggnät. Du kan skapa en illusion av en utsmyckad sänggavel genom att använda väggdekaler eller måla direkt på väggen bakom sängen. Knyt rosetter eller investera i några spetskuddar.

rosa barnrum med prinsessans tema och himmelssäng

liten-prinsessa-plantskola-rosa-vägg-baldakin-blommor-motiv-rosa-lapptäcke-överkast

andra dekorativa element. Du kan ins rosa plantskola Lägg upp bilder på dina favoritprinsessor på papperskorgen, överkastet och gardinerna. Även lampor besprutade med guldspray, buketter av blommor av papper eller skattkistor.

liten-prinsessa-barnrum-trä-golv-vägg-vita-möbler-sjö-motiv-rosa-element-tak

Disney -prinsessor i barnens sovrumsdekoration

disney-princess-kids-bedroom-deco

Anpassa det grovam för din lilla prinsessan. Lägg till namnlappar, barns höjdmätare, familjefoton i ramen som du har målat med spray och dekorerat med glitter eller paljetter. Låt ditt barn göra ett litet projekt för rummet, som att måla på sängbordet eller pall i prinsessans färger.

rosa sovrum för prinsessan

rosa sovrum prinsessa

rosa barnkammardesign för små prinsessor

rosa-barn-rum-design-små-prinsessor

rosa-plantskola-prinsessa

barbie-rosa-plantskola-design

sovrum prinsessa disney tema

rosa-accenter-rosa-matta-lilla-prinsessa-väggdekal

rosa-plantskola-prinsessa-tema-himmelssäng