Tinker juldekorationer själv – några magiska idéer

tinker juldekoration själv tyg sy julkulspets

Den bästa tiden på året närmar sig sakta och det ger oss underbara inspiration om hur vi ska göra Kan göra julpynt själv. I dagens artikel kommer vi att ge dig några förslag på hantverk och korta instruktioner som guidar dig steg för steg. Det kommer att bli kul för dig och dina barn.

Tinker julpynt själv – trädbollar gjorda av frigolit

Frigolit-skum-träd-dekorera

Julbollarna förtrollar oss varje jul. Det finns många fina mönster och du kan hitta riktigt magiska trädbollar på julmarknaden. Unika bitar som Tinker julpynt själv du kan också göra det. Köp en frigolitboll från järnaffären eller beställ den online, för du kan använda den för att göra riktigt vackra trädbollar. Skär rektangulära textil- eller vävda tyger ca 2-3 cm i storlek. Du behöver också ett präglingsverktyg för piercing, tråd, sax, dekorationstyg och en broderinål.

2-stegs-boll-dekorera

Hål i frigolitbollen med textilväv

Stegen 

Stick bollen igenom med brodernålen och styr tråden genom att knyta den på undersidan och klippa ut de lösa ändarna. Med hjälp av ett präglingsverktyg kommer du att sticka mitten av det utskurna tyget i frigolitkulan. Upprepa denna process tills du har dekorerat hela bollen med tygdelarna.

dekorerade-bollar-till-julgran

Tinker julpynt själv

en-krans-med-ett-band-apelsiner-från-tall-kottar-kanelstång

Gör en festlig dörr eller väggkrans av tallkottar själv. Tinker julpynt själv är kul speciellt när du kan dela tiden med någon. När du gick i parken samlade du nyligen vackra tallkottar och vill hitta en användning för dem. Ta en bra limpistol och ett skimrande skimrband. Applicera tillräckligt med lim på slutet av tallkottarna och ramla ihop dem tills de är ordentligt limmade. Presentbandet knyts runt den färdiga kransen för att dölja resterna av limmet. Lägg till sist de förberedda apelsinskivorna, som du har torkat över natten i ugnen vid lägsta temperatur, på 4 eller 5 platser på kransen. Festkransen är klar!

 Tinker en julgran av textil

Pin-Triangle-Tree-for-Christmas

 I två toner och från 17 trianglar gjorda av textil kommer du att ha en fantastisk dekoration för väggen vid jul. Du kommer att bearbeta de skurna trianglarna för hand eller med en skärmaskin och lämna undersidan öppen. Se till att formen verkligen passar ihop och har sytts rakt, så att din julpynt blir snygg och rak. Ett kort band sys i hörnet av kronan mellan de två delarna, som en smörgås, och en del av det lämnas hängande. Gör det med bara en triangel. Fyll i trianglarna med bomull med hjälp av en penna. Sticka de fyllda trianglarna och fäst hörnen till varandra genom att sticka igenom dem med nålar. Gör en julgran av det med samma partiklar från trianglarna.

Triangel julgranar av textil

Träd gjorda av delar-i-ett

Snöflingor med schabloner

Måla-klipp sedan ut filtmaterial

De flesta människor kommer att älska denna vackra idé. För de vackra färgglada snöflingorna använder du färdiga stenciler eller målade själv. Köp 3-4 typer av färgat filttyg och klipp ut prydnaderna och formerna på blommorna och bladen som du bestämde dig för på mallen. Med en stansningskortsstans kommer du att slå ett litet hål i mitten av skivan. Ordna de små partiklarna, som blad och lager från snöflingan, och limma dem på den runda delen. Tryck fast dem ordentligt tills de fastnar ordentligt. För att göra detta kan du lägga tunga böcker ovanpå pressen över natten. I slutet kan du genomborra en tråd eller ett smyckehänge och fästa det på julgranen. Voilá!

Delarna-gjorda av filt

med-vätske-lim

den färdiga snöflingan

Gör din egen snöflinga

Boot Star Wreath Christmas Decor

Tinker clamshell-for-änglar

handgjord-dekor-till-jul

Gör andra idéer till dig själv

Tinker-angel-out-of-mussel-shell

Barn-gör-slöjd-pussel-bitar

Julgranar gjorda av papper

handgjorda-jul-träd-med-registreringsskyltar

Gör egna dekorationer till julgranen

Hantverk-till-jul

Använd fleece för att tillverka

pyssla juldekoration själv fleeceträddekorationer renstrumpor fågelgåva

 Tinker julpynt – en pepparkaksman

tinker juldekoration själv filt hängen pepparkakor brun

 Tinker med nötknäppare

tinker juldekoration själv mason jar nötknäppare snow globe idé

 Gör en julkrans av silverklockor

tinker juldekoration själv krans silverklockor julband