Hur du kan göra en vacker dekoration av flaskor

dekoration från flaskor glas vin vaser färgglada lampor idéer

Du kanske inte har märkt det tidigare, men i vår rusande vardag slänger vi saker som vi faktiskt skulle kunna använda igen. Idag ska vi visa dig några bra idéer om hur du gör en vacker Dekoration från flaskor designa och dekorera ditt hem på ett originellt sätt.

1. Dekoration från flaskor – Fina vaser gjorda av vinflaskor

dekoration från flaskor garn pastellfärger färgglada vaser

Detta är kanske den mest vardagliga idén för återanvändning av glasflaskor. Det är intressant å ena sidan och lätt att implementera å andra sidan. För detta Dekoration från flaskor allt du behöver göra är att klippa halsen på flaskan där du tycker är bäst och såklart skölja flaskan väl. Det finns många tekniker för att skära glasflaskor. Du kan hitta olika tips om detta på Internet. Det är bäst att använda en speciell kniv och en dedikerad diamantsnod.

Guldflaskor idé

dekoration från flaskor DIY idé guld spray ränder vaser

Naturligtvis kan du också använda flaskorna i full storlek för vasidén. I det här fallet kan du dekorera dem med tråd, färg eller andra saker.

Flaskor med tavla färg

dekoration från flaskor svart tavla färg idé svart original gåva

Du kan också använda tavelfärg för att måla flaskorna. Sedan kan du också märka dem individuellt och när du vill. En färgglad blomma sticker också ut särskilt bra på grund av sin svarta färg.

2. Ljuskronor gjorda av flaskor

dekoration från flaskor ljuskrona ljus design romantik

Släng inte den gamla ljuskronan! Istället använder du stället för att bygga en sådan modell som du kan använda för belysning med ljus. En romantisk atmosfär garanteras!

Vas som dekoration för väggen

vas-vägg-gör-det-själv-idé-blomma

3. Dekoration från flaskor – snygga glasögon

pyssla-färgglada-glasögon-idéer-från-flaskor

Även denna idé för Dekoration från flaskor är lätt att genomföra. Du kan få intressanta och olika glasögon genom att skära flaskan till den storlek du vill ha och dekorera den nedre delen. Mattglas är också en bra idé. Det finns flera tekniker för att göra detta, men det enklaste sättet är att använda folie. Du kan också leta efter en mattpasta eller spray i butikerna. Det är också viktigt att du slipar de skarpa, skärkanterna släta. För att göra detta, använd en slipsten för att slipa en kniv och sandpapper.

4. En tallrik för servering av aptitretare

platt-vin-flaskor-ost-servering-idé

Denna idé för en Dekoration från flaskor måste omedelbart fånga din uppmärksamhet eftersom hon verkligen är original. Det enda problemet här är att denna idé är svår att genomföra om du inte har en lämplig ugn. En annan fråga är om de är värda ansträngningen, med tanke på att det finns liknande plattor på marknaden till normala priser.

5. Självlysande flaskor

glödande flaskor-gör-det-själv-pyssel-idé-färgglada

Glasflaskor är särskilt lämpliga som dekoration för huset vid jul. Det är helt upp till dig hur du använder lamporna för detta Dekoration från flaskor ordna och vilka färger du väljer. Om du tänker genomborra flaskan bör du veta att du kan göra det med en borr och en speciell borr av diamanter med långsamma varv.

6. En original fackla

vägg-trädgård-facklor-gör-dig-blå

Denna fackla som Dekoration från flaskor är original och praktisk. Idén passar både inomhus och utomhus i huset. Det är inte heller så svårt att efterlikna.

7. En ljuskrona gjord av flaskor

DIY-ljuskronor-från-vin-flaskor-tinker

Har du någonsin uppmärksammat hur mycket en ljuskrona kostar på sistone? Även den vanligaste ljuskronan kan kosta ganska mycket pengar i många fall. Med det i åtanke är det en praktisk och billig idé för en Dekoration från flaskor, att göra en själv av glasflaskor.

Och ännu fler idéer för en dekoration av flaskor:

trevlig-idé-för-tinkering-med-använda-flaskor

Äggkoppar

ägghållare-gör-det-själv-skär-flaskor

Fina ljusstakar

Ljus-från-flaskor-pyssel-idé-bord-dekorationer

Ljusstakar med dekoration

ljusstake-från-flaskor-vin-idé

oljelampa-vinflaskor-gör-din-egen-idé-pysslare

skära-flaskor-vin-öl-pyssla

tinker-idé-vin-flaskor-använd-glödande

tinker-flaskor-vin-strand-idé-rolig