Undertak med indirekt belysning som dekoration

Undertak -dekoration-indirekt-belysning-vardagsrum-beige-brun-modern-asiatisk

de upphöjt tak är utbredd nuförtiden – oavsett om det är på kontoret, hemmet, butiken, caféet eller restaurangen – har det falska taket blivit en oskiljaktig del av interiören. Vanligtvis består detta tak av många paneler som är anslutna på ett invecklat sätt.

Fint undertak

Undertak -dekoration-indirekt-belysning-vardagsrum-vitt-ljust-modernt

de upphöjt tak kan ha flera praktiska funktioner – det minskar rummets höjd och får rummet att se mysigare ut, det döljer installationer eller kablar och om undertaket är välisolerat förbättras isoleringen av hela rummet. Installationen av undertaket börjar med tillverkningen av underkonstruktionen, vanligtvis gjord av metall. Mineralullens isoleringsmattor fungerar som isolering och fästs på understrukturen.

Undertaket – enkel installation

Undertak-dekoration-indirekt-belysning-sovrum-ljus-vitt-trä

Det bör noteras att upphöjt tak är balanserad. Gipsskivor är att föredra som huvudmaterial för taket. Det är lämpligt att planera placeringen av halogenfläckarna eller de inbyggda lamporna i förväg så att monteringen blir lättare senare. I slutet kan gipsskivan slipas eller målas. Bakgrund är också ett spännande alternativ.

Töjbart tak med originalbelysning

Undertak -dekoration-indirekt-belysning-badrum-wellness-vit-minimalistisk

Ett upphöjt tak brukar också ha hög vattenbeständighet och är därför väl lämpad för en lägenhet där du har grannar – du har alltid ett säkert skydd mot översvämningar. De moderna materialen är lätta att rengöra och erbjuds i olika versioner.

Nedhängt tak med originalform

upphängd-tak-dekoration-indirekt-belysning-bar-lokal-design-idé

de upphöjt tak kan dölja ventilationen i huset, indirekt belysning skapar en romantisk atmosfär och ger rummet ett modernt utseende. Så att slutresultatet inte bara övertygar med funktionalitet, utan också ser bra ut, bör formen på undertaket vara i harmoni med det inre av rummet.

Modernt och praktiskt – falskt tak

Falskt tak-träbjälkar-belysning-sovrum

Takmontering

Möblernas ovala form kan motsvara de ovala accenterna i taket. Fyrkantiga möbler matchar ett fyrkantigt tak. Vanlig väggfärg och möbler möjliggör kreativa undertakdesigner. Träbjälkar, tapeter, spännande former förvandlar dem upphöjt tak i en del av dekorationen. Det polerade stretchtaket med dekorativ belysning är mycket lämpligt för modern inredning. Metallelement speglar möblerna och skapar en lyxig atmosfär i huset. vit undertak föredras för puristisk inredning.

Oavsett möbleringsstil gör mångfalden i det moderna undertaket det till en oumbärlig del av varje lägenhet eller hus.

elegant-klassiskt undertak i vardagsrum

Lyxigt sträcktak med originalbelysning

lyxig undertakdesign

Lyxigt bambutak

Lyxigt bambu undertak i vardagsrummet

vitt runt undertak

vitt-runt-undertak i kök

modernt-falskt-tak-svart-vitt

Lyx-metall-blank-slipat-stretch-tak

Lyxigt undertak i trä

undertak-infällda-lampor-skandinaviskt-vardagsrum

elegant-undertak-tak-vitt-sovrum