Trendiga miljövänliga möbler från Desiree

modernt-vardagsrum-miljövänliga-möbler

Underbar miljövänliga möbler är alla ilska dessa dagar. De kommer på marknaden i ursprungliga former och med eleganta färgscheman och är ett önskat tillskott till interiören. Sist men inte minst bör man ta hänsyn till miljöskyddet och det ansvar som både möbeltillverkaren och kunden tar.

Miljövänliga möbler för hemmet från Desiree

vitt vardagsrum gul väggdekoration

Desiree är ett relativt nytt italienskt företag som erbjuder en fantastisk portfölj och för deras miljövänliga möbler är känd. Den hållbara designen har garanterat tillverkaren en ledande position på marknaden. Produktionsområdet för Desiree Divani – under vilket företaget fortfarande är känt – imponerar med hög kvalitet, modernt utseende och olika modeller. Det italienska teamet är specialiserat på stoppade möbler och erbjuder soffor, bekväma sängar, fåtöljer, solstolar, bäddsoffor och fascinerande pallar. Trä och rostfritt stål är tillverkade med specifika typer av polyuretaner som inte skadar miljön.

Bekväm fåtölj – miljövänliga möbler

lila plysch fåtölj

Välkommen till en värld av komfort, bekvämlighet och glamour. Här kan du enkelt njuta av de bekväma fåtöljerna från det italienska företaget Desiree – de kombinerar klassiska trender med innovativ teknik, excentriska linjer och lyxig design. Men fokus för kollektionen är utan tvekan soffan. Läder är att föredra som huvudmaterial. Soffa i japansk stil – låg modell står i kontrast till de traditionella soffdesignerna för vardagsrummet. Fåtöljerna erbjuder en klassisk fusion mellan elegans och komfort. Retro -looken är för miljövänliga möbler Skapa en bra balans till den moderna minimalistiska idén. Kompakt, hållbar och stabil-men också med en avantgardistisk eftersmak är dessa modeller iögonfallande.

Kreativa idéer för sovrummet – sängdesign

Läder säng-brun-italienska-möbler

Desirees kreativa sängdesignidéer skiljer sig mycket från sovrummen vi är vana vid. Praktisk miljövänliga möbler – Bäddsoffor erbjuder en funktionell lösning för små lägenheter. Det finns också ett urval av mattor och eleganta tyger som dekoration i rummet.

Praktiskt och bekvämt, med ett fantastiskt utseende och omtanke om naturen – samlingen av Desiree.

Från Abigail

Tygstolar-italiensk design

Tygstolar italiensk design

Modernt italienskt bord

modern-italiensk-bords-hylla-Desiree

Blå fåtölj och pall

Fåtölj-pall-blå

Skinnsoffa-vit

Skinnsoffa-vit-blank

Elegant bekväm italiensk säng

elegant-bekväm-italiensk-säng

Brun bäddsoffa i vardagsrummet

brun bäddsoffa vardagsrum

Elegant svartvitt matta

Chach matta svart och vitt