10 unika bordslampor med ovanliga konceptidéer

coola bordslampor design Abyss LED sängbord

Vi vet alla att bordslampan är ett av de enklaste sätten att belysa ett mörkt hörn i alla rum eller skapa stämningsbelysning i ditt vardagsrum. de Bordslampa design men är så många – mönster, former, färger, dimensioner, etc. att du bör välja dem mycket noggrant. En bordslampa kan vara ett riktigt blickfång. Dessa kreativa lampdesigner med ovanliga koncept och den mest innovativa tekniken lämnar dig inte likgiltig.

Ovanliga bordslampdesigner av Takeshi Ishiguro

Bordslampa design pop up bok Takeshi Ishiguro

 

Pop -up hopfällbar lampa av Takeshi Ishiguro med ett unikt koncept. Först ser det ut som en bok, men sedan överraskar det med det mjuka skenet som flödar från det när det öppnas.

Bordslampor design inspirerade av filmer

titanic bordslampa Charles Trevelyan tappade

Kommer du ihåg den sorgliga historien om Titanic? Många har sett den här filmen mer än en gång. Denna lampa gjordes av Charles Trevelyan designad, inspirerad av den här filmen och lutad som om den sjunkit under bordets yta.

Bordslampa designer enpieza black humor fans

Denna ovanliga lampa var daterad Designstudio Enpieza designad från Spanien. Colgao (“att hänga” på spanska) hänger från den övre horisontella stapeln. Lampan ser väldigt enkel ut, förutom smaklös. Antingen hade formgivarna inga idéer eller så tyckte de att svarta skämt var roliga.

god natt eileen bordslampa design Christine Birkhoven ljusstake

Det verkar som att även med modern LED -teknik kan designers helt enkelt inte släppa de gamla koncepten. God natt Eileen av Christine Birkhoven är baserad på den gamla ljushållaren som användes för belysning när man gick från ett rum till ett annat i mörkret. Lampan fungerar med LED -teknik och möjliggör låg strömförbrukning. Elektricitet överförs mellan lampan och dess bas via magnetisk induktion utan synlig anslutning.

bordslampa natursten staplad zen atmosfär

hinder designer bordslampa flexibel röd

Bordslampa designer myntlampa Jethro Macey

bordslampa designar LED -kedjan Iliara Marelli

nemo LED bordslampa flexibel arm  denguri papperslampa Kyouei Design Studio