Designerlampor från Willowlamp för en ädel livsmiljö

Hänglampor Designer Willowlamp Sydafrika

de Designer lampor från Faraway Tree -serien från Willowlamp inspirerades av det magiska Faraway -trädet och är bland de mest extraordinära konstobjekten från den sydafrikanska tillverkaren. Utan tvekan är dessa ljuskronor storslagna och glamorösa. Låt dig charmas av dem.

Designerlampor för en mystisk atmosfär

Ljuskrona Willowlamp Design-Faraway Tree konstruktion i rostfritt stål

Företaget från Sydafrika är med rätta glad över sin stora framgång med kunderna. Faraway Tree -designen av ljuskronor kan utan tvekan kallas ett unikt mästerverk. Innovation och originalitet går hand i hand. de Designer lampor ha ett slags magiskt futuristiskt utseende. De är den konstnärliga detaljen som möbleringen av ett modernt och lyxigt rum behöver.

Designerlampor ger inredningen en futuristisk touch

Ljuskrona Design Idéer Lyxig Willowlamp Lighting

Projektet för Designer lampor har erkänts flera gånger för sin originalitet. Extraordinära skulpturer eller lyxiga ljuskronor – dessa har förvånat så många designers från hela världen.

Ljuskrona med ett extraordinärt utseende

Faraway Tree Designer Luster rostfritt stål polerat krom

Ljuskronorna från Faraway Tree -serien finns i olika storlekar. Antalet så kallade grenar varierar mellan 4,8 och 12. Ljuskroppens vikt beror förstås på storleken – från 28kg till 75 kg. de Designer lampor är endast gjorda av högkvalitativa material – deras bärande konstruktion är gjord av rostfritt stål och polerat krom. Dessutom är de inte bara praktiska, utan också miljövänliga och energibesparande – de utsökta designerna finns bara med halogenlampor.

Faraway tree – designerinspiration för ljuskronor

Designer ljuskrona bollkedjor orange-extravagant design

Det fasta och magnifika Faraway -trädet av Willowlamp är en lyxig och förtrollande accent för hallar, foajéer, balsalar, restauranger, hotell. Designlamporna är också det perfekta komplementet till traditionella interiörer. Dessa skulle också harmonisera med en modern inredning.

Ljuskrona Design Idéer – Faraway Tree

Innovativa ljuskrona design idéer ljuskrona

Lyxiga ljuskronor för elegant inredning

Belysning halogenlampor hängande lampor design

Faraway Tree från Willowlamp – exklusiv belysning

Faraway Tree tree ljuskrona design belysning dekorativa

Ljuskrona design av Willowlamp – Plan

Designer ljuskrona-modern konceptidé

Designlampor från Willowlamp 

Willowlamp design lampor ritning idé

Faraway Tree Drawing

Ljuskrona ritning mått design Willowlamp