Indirekt belysning inspirerad av naturen – kaktuslamporna

lyxig italiensk designer

Vi presenterar dig en ny idé för indirekt belysning i naturliga former – en samling golvlampor, hängande lampor och bordslampor som kommer att fräscha upp din inredning!

Indirekt belysning – snygg design från Italien

modern hängande ljus plast accent

Det italienska företaget Slam nyligen lanserat sin nya kollektion av belysningsarmaturer. Modellerna från den kända belysningstillverkaren kännetecknas av kreativa designlösningar och intressanta former. Vägglampor, golvlampor och bordslampor är bara en del av det rika sortimentet. Med tanke på framtiden och passion skapar välkända designers som Adriano Rachele, Luca Mazza och Stefano Papi futuristiska lampor för ditt hem och din trädgård. Ibland påminner mönstren om smycken, ibland ser de ut som konstinstallationer eller imiterar djur och växter. En sak är i alla fall säker – de lockar uppmärksamhet och sätter accenter i interiören. de indirekt belysning är tillverkad av metall och plast. Företaget har patenterat ett material och använder det för att tillverka lampskärmarna.Lamporna ser moderna och lyxiga ut och kan kombineras med alla inredningsstilar.

Indirekt belysning – dekorativa lampor för modern inredning

Gåva idéer belysning lampor män lägenhet

Modellerna från Cactus Prisma -kollektionen imiterar kaktusernas form. Tillverkad av Lentiflex® indirekt belysning skapar accenter genom prismatiska reflektioner. Små LED -glödlampor fästes på “taggarna” så att lampan glittrar i olika färger. Fans av design kan dekorera hela huset med lamporna. Låt dig fascineras av designerlamporna – de kombinerar konst och natur och är ett tydligt bevis på att moderna material kan erbjuda innovativa designlösningar.

LED -belysning av plastlampa

Modeller med slamplampa

Italienska designerbelysningsdetaljer

Ljuskrona elegant belysning vardagsrum

Platt belysning bordslampa

liten bordslampa-vit plast

indirekt belysning Italien designer

Presentidéer belysning bordslampa

indirekt belysning golvlampor golvlampor kaktus