Lekfulla designerhängslampor av Lucie Koldova för BROKIS

designer hängande lampor lucie koldova glas mångfärgad oval

Det här intressant Designer hängande lampor direkt locka betraktaren från betraktaren. De är färgglada och har en lekfull design. Formgivarna Lucie Koldova tillverkade dessa glaspendellampor för företaget Brokis designad. Serien heter Capsula. Capsula -hänglampan består av två glaskapslar, där den yttre formen omfamnar det inre och bildar en kompakt oval lampa. Det ser ut som att de kompletterar varandra.

Capsula – designerhängslampor av glas

designer hängande lampor lucie koldova glasmålningskapsel

Konceptet är inspirerat av naturen och kapslarnas överlappning liknar cellerna eller växtfröna. Kombinationen av det yttre skalet av klart glas och den inre kapseln av färgat glas presenterar ett spännande samspel mellan former och en attraktiv optisk tredimensionell effekt. Det verkar som om den färgade kärnan kom ut ur glasskålen.

Designer hängande lampor – den färgglada kärnan och det yttre skalet av klart glas

designer glashängande lampor lucie koldova capsula series

Capsula -taklamporna kan också beskrivas som en lätt fragmentering. De två kapslarna är sammankopplade med en rörformad ljuskälla och effekten betonas av kombinationen av den färgade kärnan i ett kristallklart yttre skal. Dessa hängande lampor är perfekta för ett vardagsrum där ett mjukt, dämpat ljus krävs. Oavsett om de är ensamma eller i grupp, imponerar de inte bara med sin intressanta form utan är också en fin färgstänk. Den gula färgen i samband med solen och solljuset är det perfekta valet när du behöver lite mer kraftfullt ljus.

den inre kapseln kommer ut från det yttre skalet

hängande lampor färgat glas designer lucie koldova

ovanlig form och vackra färger  

designer hängande lampor lucie koldova brokis tillverkarkapslar