Marmor- och Swarovski -lampa med en unik design

lampa av marmor och swarovski vit svart design

Vi skulle vilja presentera dig för en utmärkt design som inte får saknas i någon lägenhet. Det handlar om en Marmor och Swarovski lampa, som utan tvekan sätter en accent i interiören och fungerar inte bara för belysning, utan också som en unik dekoration. I den här artikeln kan du titta närmare på några mer detaljerade bilder på lampan i båda färgvarianterna och få en närmare titt på ytstrukturen som gör denna lampa så speciell.

Marmor och Swarovski lampa – svart variant

lampa marmor swarovski ytbelysning glitter ljus

Den eleganta lampan av marmor och Swarovski kallas Dutchess -lampan och tillverkades av det lettiska designföretaget mammalampa. Deras eleganta utseende betonas ännu mer av vetskapen om att kristallerna har handgjorts. Lampskärmen, täckt med bitar av marmor och Swarovksi, har en klassisk form, nämligen den på ett halvklot. Ytan är unik i ordets egentliga bemärkelse, eftersom inga två lampor är desamma. Lampan av marmor och Swarovski finns i elegant, svart marmor, men också i vitt, så att det finns en neutral variant för varje rum. Men lamporna ser också väldigt attraktiva ut i kombination med varandra.

Marmor och Swarovski lampa i vitt

lampa marmor swarovski vit design ädel material design

Båda färgvarianterna av den är lämpliga för olika inredningsstilar, men framför allt för den moderna, minimalistiska stilen. En annan intressant detalj som kanske inte syns direkt vid första anblicken, men som ändå är värd att nämnas, är den intressanta knuten som har fastnat i kabeln. Så som ni ser har även den annars tråkiga kabeln kryddats på intressanta sätt. Titta nu på några bilder!

Lampa med halvklotformad lampskärm

lampa av marmor och swarovski halvklot lampskärm svart

Marmorbitar och kristaller

lampa marmor swarovski belysning bitar kristaller svart

Mousserande effekter med lampan från mammalampa

lampa marmor swarovski kabel inredning design idé

Design av däggdjur.