“OCTOPUS” – attraktiv LED -golvlampa av Giancarlo Zema

Innovativ LED-golvlampa-Octopus

Få några idéer för moderna LED -golvlampor så att världen runt dig blir fräschare och ljusare. Om du är en person som söker perfektion i ditt liv och i ditt hem, måste du vara medveten om att belysning är en mycket viktig del av dekoration, precis som inredning. För att vara lite mer specifik, låt mig berätta detta snygg LED -golvlampa Kan göra din värld riktigt fräsch, cool och vacker. Det är ett futuristisk attraktiv LED -golvlampa, med vilken din inredning blir mer modern och original.

Innovativ LEDCorian® golvlampa

Innovativ LEDCorian® golvlampa

Giancarlo Zema har denna moderna och snygg LED -golvlampa designad av DuPont ™ Corian ® -material för LumineXence. Det finns fyra fantastiska versioner av denna exklusiva design, beroende på rummets färgschema. Du kan välja mellan en elektrisk grön, en hisnande rosa, en havsblå eller en riktigt fräsch apelsin. Faktum är att om du tar dem alla skulle det inte vara något misstag om du vågar leva i en så lysande och ljus värld.

Anmärkningsvärd LED -golvlampa

märklig-LED-golvlampa-Giancarlo-Zema

Dessa snygg LED -golvlampa med iögonfallande design av Giancarlo Zema är skapad med dynamisk RGB-LED-teknik och fjärrkontroll, 210 cm hög och 35 cm i diameter. Den futuristiska attraktiva golvlampan har en ovanlig form, blinkande nyans och förmågan att vara kontaktpunkten i ett minimalistiskt rum – oavsett om det är i ett sovrum med en konstig säng, ett vardagsrum med avantgarde -dekorer eller ett kök med färgade möbler , väggar och lock.

Fascinerande färger – LED -golvlampa Octopus

fascinerande-LED-golvlampa-Giancarlo-Zema

Tänk på det här snygg LED -golvlampa passar någon del av ditt bostadsutrymme. Hemligheten är faktiskt att placera den futuristiska golvlampan antingen i din vanliga inredning, att sticka ut i en enkel och enkel atmosfär, eller i ett rum där alla färger kommer ihop och alla typer av galna dekorer används. Lampan är tillräckligt hög för att lysa upp din värld och göra ditt humör ljusare.

Abigail

Exceptionell LED -golvlampa av Giancarlo Zema

Extraordinär-LED-golvlampa-Giancarlo-Zema

Attraktiv LED -golvlampa av Giancarlo Zema

Attrakvtive-LED-golvlampa-Giancarlo-Zema

märklig-LED-golvlampa-Octopus-Giancarlo-Zema

exklusiv stor LED -golvlampan

exklusiv LED-golvlampa-Giancarlo-Zema

finns i olika färger

Innovativ-LED-golvlampa-Giancarlo-Zema

Innovativ LED -golvlampa Octopus – grön

   Innovativ-LED-golvlampa-grön

härligt havsblått

imponerande-LED-golvlampa-Giancarlo-Zema-blå

Innovativ LED -golvlampa från Giancarlo Zema – magnetviolett

Innovativ-LED-golvlampa-Giancarlo-Zema-violett