Original LED -belysning i olika dekorationer och möbler

original led belysning stol bord ränder ljus trä

Varje belysning i huset skapar en trevligare atmosfär, vare sig det är modernt, elegant eller bara mysigt. Nu finns det nu de mest ovanliga sätten att ge bra ljuskällor i vardagsrummet. LED -belysning används också för detta ändamål, eftersom det är mer miljövänligt eftersom glödlamporna har en lång livslängd. Vi kommer att presentera dig för några original LED -belysning Idéer som du kan ge extravaganta höjdpunkter i inredningen.

Original LED -belysning – sittgunga

originalbelysning led bubbelstol rosa gungstol motiv vintage modern

Förutom den effektiva belysningen har den transparenta stolen också en intressant design, som formas av vintagemotiv i form av mattor. Den så kallade Bubble Chair som original LED-belysning är en design av Rousseau.

Original LED -belysning i gardiner

original ledbelysning gardin vit idé skrivbord vintage

Om du tror att LED -lamporna bara kan användas i fasta och stabila material har du fel. De attraktiva gardinerna bevisar att de också ser underbara ut i textilier. Denna ursprungliga LED -belysning pryder fönstren underbart. De är skapelsen Baumanns verk.

LED tapeter

original led belysning tapeter turkos guld accent ornament

Skulle du ha trott att det finns tapeter med LED -lampor? Idén kommer från Meystyle och erbjuds i 22 olika varianter. Eftersom alla tapetdesigner är handgjorda kan de modifieras efter eget tycke. Detta ger dig original LED -belysning som du kan använda för att individuellt designa väggen samtidigt.

Tvättställ i sten med belysning

originalbelysning ledde onyx handfat transparent badrumsdesign

Dessa tvättställ är gjorda av sten och, närmare bestämt, av onyx och kommer att vara ett riktigt blickfång i ditt badrum. Och det beror inte bara på det transparenta utseendet och den moderna formen. Den inbyggda, ursprungliga LED-belysningen förbättrar stycket ännu mer. Du hittar modellen på Stone Forest.

LED -badrum skapat av Design Libero

originalbelysning leddusch futuristisk design badkar

Modellerna från Aurora -kollektionen är särskilt imponerande. Både dusch och handfat har en futuristisk design och original LED -belysning.

Original diskho

original ledbelysning handfat design futuristisk vit blomkruka

Handfatet har till och med en liten inbyggd blomkruka som du kan använda för att dekorera badrummet. Det finns också ett stort badkar från samma kollektion, som också innehåller original LED -belysning.

Poolbelysning

originalbelysning ledde poolform violinblå ljusrosa

Vatten gör att någon LED -belysning ser ännu mer attraktiv ut. Detta bevisas också av denna unika pool i form av en fiol. Olika färger används för den ursprungliga LED -belysningen. Poolen designades av Cipriano Landscape Design.

Original LED -belysning för trädgårdsbänkar

originalbelysning ledde trädgårdsbänk idé utomhuslampor

Vill du göra din trädgård intressant och belysa den samtidigt? Då är dessa sittmöjligheter det perfekta valet. De så kallade Serralunga-bänkarna av Arik Levy har inte bara en intressant och modern form, utan innehåller också original LED-belysning.

Sagolika LED -möbler

originalbelysning ledde organiska former trämöbler

Om du vill transporteras in i älvorna kan du sätta upp en sittgrupp i din lägenhet med dessa modeller. Bordet och matchande stolar är gjorda av trä och har en organisk form, samt lysande remsor som representerar den ursprungliga LED -belysningen. Möblerna som innehåller den ursprungliga LED -belysningen kallas Bright Woods och designades av Giancarlo Zema Design Group. Om du gillar denna LED -belysning måste du agera snabbt, eftersom modellerna bara finns i en begränsad upplaga.

Original, självlysande sidobord från Amarist

originalbelysning ledde amarist sidobord sten kub blå

Alabastersten fungerar som material för detta unika sidobord. Den består av en kubform som står i kontrast med den runda glasplattan. Dessutom finns en original LED -belysning med WiFi -teknik i basen, så att du kan ställa in belysningen från din smartphone.

originalbelysning ledde alabastersten glasplatta rund modern

Den unika stenen ser också till att bordet ser extremt attraktivt ut även under dagen. Den ursprungliga LED -belysningen är därför inte den avgörande faktorn för bordets estetik.

Öppen spis, kombinerat med LED -belysning

originalbelysning led eldstad spiralformad bioetanol

Numera finns det nästan inget hem som saknar en eldstad. Nu kan du välja en variant med bioetanol där elden kombineras med LED. Eldstaden heter TwistyFire och kommer från Paul Gentile. Den ursprungliga LED -belysningen kan användas både inomhus och utomhus.

Original kvartsspalt “Atlantis”

original belysning led kolumn idé kvarts ljus original sidobord

En original LED -belysning finns också i denna intressanta kolumn, som är gjord av kvarts. McCollin Bryan -modellen är inte bara lämplig som dekoration, utan också som en liten förvaringsyta.

LED -lampa med originaldesign

originalbelysning ledde lumio lampa idébok design sidor

Som bekant finns det lampor med den mest ovanliga designen. Men den här modellen överraskar fortfarande med sin originalitet. Den har formen av en bok, medan “sidorna” fungerar som original LED -belysning. Lumio -lampan kan användas både när den viks och öppnas till 360 grader.

originalbelysning ledde bok utseende hylla trä dekoration vägg

På så sätt är modellen lämplig som vägglampa och kan till och med omsluta kanter, samt för uppställning på bord och andra ytor.

LED -taklampa i Grid -serien

originalbelysning ledde trävågor design glödlampor 100 integrerade

Denna intressanta bit består av en tunn träskiva som är snyggt böjd och har 100 integrerade LED -lampor. Den intressanta takdekorationen, liksom idén till den ursprungliga LED -belysningen kommer från Maarten de Ceulaer.

Whiteboard med LED

originalbelysning led whiteboard idé öppen spis vardagsrum väggdekoration

Om du ofta arbetar med en whiteboard kan du vara intresserad av en snygg variant som innehåller original LED -belysning.

original belysning led whiteboard idé kant ljus kontorsinredningstillbehör

Ljuset avges från kanterna, vilket underbart belyser skriften på Illumino -tavlan.

Original LED -belysning i ett bord och som takdekoration

original belysning led ingo maaurer bord glas taklampa 1001

Som du har bestämt efter alla exemplen kan den ursprungliga LED -belysningen integreras i nästan vilket material som helst. Så också i ett glasbord. Detta, liksom det intressanta belysningsalternativet för taket, är en design av Ingo Maaurer. Den andra modellen har också 1001 glödlampor och sätter dig i en sagostämning. Modellerna kallas Lumigraphs och Lumigraphies.