9 eri tyyliä Corduroy Blazersissa muodissa tänään

Corduroy on itse puuvillaa, mutta painava ja kestävä. Sitä käytetään housujen, takkien ja paitojen valmistukseen. Se on erityisen pehmeä ja ylellinen. Näemme siinä enimmäkseen pystysuoria raitoja. Corduroy -bleiseri on myös mahtava käyttää. Se näyttää rikkaalta yllään. Sekä miehillä että naisilla voi olla vakosametti, joka antaa miellyttävän mielen. Se on saatavilla myös lapsille. Vaikka se ei ole kuin tavallinen bleiseri, se tulee olemaan erilainen. Ihmiset haluavat koskettaa vakosamettia uudelleen ja uudelleen. Se antaa fyysistä rentoutumista keholle.

Uusimmat Corduroy -bleiserit miehille ja naisille trendissä:

Tässä on 9 modernia täydellisesti sopivaa vakosamettia miehille ja naisille tänään Intiassa.

1. Söpöjä ja tyylikkäitä vauvaborderit lapsille:

Söpöjä ja tyylikkäitä vauvaborderit lapsille

Tämä lapsi näyttää enemmän kuin söpöltä tässä pienessä vakosameroissa. Hän antaa niin hämmästyttävän hymyn. Pieni poika, jolla on pieni bleiseri ja solmio kaulassa, kiinnittää kaikkien huomion. Ihmiset haluavat leikkiä tämän lapsen kanssa. Niin rakas lapsi hän näyttää.

2. Miesten Corduroy Blazer musta:

Miesten Corduroy Blazer musta

Tämä on miehille, jotka haluavat näyttää siistiltä. Hän näyttää erittäin hienolta tässä bleiserissä. Se on väriltään sininen ja hyvännäköinen. Hän näyttää fiksulta tässä vapaa -ajan asussa, jossa on lumoava persoonallisuus. Tämä bleiseri erottaa hänet muista.

3. Corduroy Blazers naisten muodissa:

Corduroy Blazers naisten muodissa

Nainen näyttää upealta tässä vakosamettissa. Hän on sitonut kaulaan yhden huivin, joka antaa ihastuttavan kuvan. Rouva näyttää suloiselta ja viehättävältä. Tämä bleiseri näyttää hyvältä avoimena eikä sidottuna napilla.

4. Corduroy Long Blazer -takki:

Corduroy Long Blazer -takki

Tämä on vaaleanpunainen värinen vakosamettitakki. Se on kuin vain talvitakki. Vaaleanpunainen bleiseritakki näyttää kauniilta naisilla. Naiset näyttävät ehdottomasti rakastettavilta ja suloisilta tässä bleiseritakissa. Paksu kangas suojaa naisia ​​kylmältä.

5. Poikien Corduroy Blazer:

Pojat Corduroy Blazer

Tämä vakosamettitakki näyttää upealta pojalta, jolla on paita ja farkut ja jousi niskassa. Poika näyttää miellyttävältä tässä bleiserissä. Voit käyttää sitä jopa toimistovarusteena. Siinä on erittäin leveät kaulukset ja pieni lyhythihainen. Se on ihastuttava.

6. Slim Fit Corduroy Blazer miehille:

Slim Fit -vuorattu bleiseri miehille

Tämä on ohut istuva vakosamettitakki miehelle. Se antaa hyvän yhdistelmän valkoisen t-paidan ja farkkujen kanssa. Se on uusi tulokas markkinoille. Se on tyylikäs rento bleiseri, joka sopii juhliin. Ihminen näyttää olevan hyvin muotoiltu ja upea tässä slim fit -takissa.

7. Trendikäs miesten vakosamettitakki:

Trendikäs miesten vakosamettitakki

Se on trendikäs vaaleanpunainen bleiseri. Solmion toiselle puolelle on ommeltu erilaisia ​​laskoksia. Se on houkutteleva. Uusi muotoilu näyttää viehättävältä ja kutsuvalta kohteliaisuudelta muilta. Se on yksi napitettu ja pitkähihainen. Siinä on ominaisuuksia, jotka herättävät kiinnostusta.

8. Slim Fit Floral Print Corduroy Blazer:

Slim Fit Kukkakuvioinen Corduroy Blazer

Tässä vakosameroissa on valkoinen kukkakuvio. Kaunis kukka on painettu siihen. Se näyttää rennolta ja kauniilta nuorilta kavereilta. Sitä käytetään enimmäkseen vastaanottojuhlissa. Ihminen pysäyttää yleisön huomion tällä mielenkiintoisella bleiserillä.

9. Uusimmat Corduroy Blazers tytöissä:

Uusimmat Corduroy Blazers tyttöjen muoti

Se on pitkä pituus vakosametti. Niskassa on turkista. Tämä turkki on irrotettava. Se tarkoittaa, että voit poistaa turkin milloin haluat. Bleiserin turkki on uusi käsite. Naiset saavat inspiraation ostaa tämän bleiserin turkista. Tämä on erittäin kiehtovaa.

Corduroy bleiseri on yksi bleiserityypeistä, joka on yleensä pidempi. Sitä on saatavana kaikissa väreissä, ja sen laatu on voittanut sydämiä. Corduroy on yleensä paksu kangas, jossa on silkkinen ja samettinen kosketus. Siihen liittyy hienovarainen vaikutus ja epämääräinen lämpö. Se ei ole kovaa iholle. Se antaa hellä ja herkkä kuva yleisölle. Se on pehmeää kangasta.