Πώς να διατηρήσετε ένα κοφτερό μυαλό και καλή στάση

Το να έχεις κοφτερό μυαλό είναι μια ωραία ιδιότητα που δεν έχουν όλοι. Αν και κάποιος μπορεί να δημιουργήσει ένα μυαλό μυαλό με μια χρονική περίοδο ασκώντας διάφορες άλλες δραστηριότητες. Ενώ, η καλή στάση δεν είναι τόσο απλή, πρέπει κανείς να έχει την τύχη της καλής ανατροφής και της καλής γονικής μέριμνας για να έχει καλή στάση απέναντι σε κάθε κατάσταση στη ζωή, καθώς η οπτική του αντιγράφεται από τον τύπο του υπόβαθρου στο οποίο ανήκει το άτομο! Αλλά αν κάποιος θέλει να έχει και τις δύο αυτές ιδιότητες ή θέλει να βελτιώσει τη δική του στάση και μυαλό, μπορεί να ακολουθήσει τις παρακάτω συμβουλές.

Πώς να διατηρήσετε ένα κοφτερό μυαλό και καλή στάση

Προσπαθήστε να γράψετε παρά να θυμάστε:

Πρέπει να συνηθίσετε να γράφετε σημαντικές εργασίες και υπενθύμιση της ημέρας και όχι ανάλογα με το μυαλό που πρέπει να θυμάστε. Thinkσως νομίζετε ότι μια τέτοια πρόταση μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε αστεία στο κοινό, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι, καθώς θα βρείτε μια πειθαρχία στη ζωή σας κάνοντας αυτό και να θυμάστε πράγματα όταν πρέπει να τα ολοκληρώσετε. Ανεξάρτητα από το πόσο κοφτερό είναι το μυαλό σας, δεν μπορείτε να θυμηθείτε τα πάντα. Επομένως, μην χτυπάτε τον εαυτό σας προσπαθώντας. Το να μάθεις να γράφεις πράγματα παρά να τα θυμάσαι βοηθάει.

Βρείτε ή παρατηρήστε τα κρυμμένα ταλέντα σας:

Μπορείτε να αντιληφθείτε εύκολα τα πράγματα; Μπορείτε να θυμηθείτε ψηφία ταυτόχρονα; Or είσαι καλός στο να παρατηρείς πράγματα; Αυτά είναι μερικά από τα ταλέντα που δεν μπορεί να βρει ο καθένας μέσα του. Πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να δεις σε τι είσαι καλός. Ακολουθήστε αυτό το ταλέντο και μετατρέψτε το στο πάθος σας! Μην στεναχωριέστε αν δεν μπορείτε να βρείτε κανένα. Όπως, μπορεί να αναπτύξετε ένα.

Mυχική και σωματική άσκηση:

Το να είσαι υγιής ψυχικά και σωματικά είναι πραγματικά σημαντικό, όχι μόνο για χάρη της ρήσης των γιατρών αλλά στην πραγματική ζωή έχει επίσης τεράστιο αντίκτυπο στη στάση σου και τη συμπεριφορά σου με τους άλλους. Για π.χ. Εάν το σώμα σας είναι σε φόρμα και υγιές, θα αισθάνεστε πιο σίγουροι και ενεργητικοί για να κάνετε εύκολα τις καθημερινές σας εργασίες, με αυτήν την ποιότητα θα ηγείστε πάντα στον τομέα σας. Επίσης, θα βοηθήσει στην ανακούφιση της έντασης καθώς η ανακούφιση από την ένταση από μόνη της μπορεί να βελτιώσει τα πρότυπα σκέψης σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη ένταση και θα ακονίσει το μυαλό σας. Θα αρχίσετε να αναπτύσσετε μια καλύτερη στάση όσο περνάει ο καιρός.

Μερικές ακόμη συμβουλές:

1. Ο ύπνος είναι πραγματικά πολύ σημαντικός για να διατηρήσετε ένα κοφτερό μυαλό και καλή στάση. Ο ύπνος δεν πρέπει να συγχέεται με το ξαπλωμένο στο κρεβάτι να πετάει και να πέφτει. Λίγες ώρες καλός ύπνος (τουλάχιστον 8 ώρες) είναι καλύτερο από εκείνους που κοιμούνται σε σπασμένες ώρες ώρες ύπνου.

2. Σκεφτείτε πριν κάνετε οτιδήποτε καλά και αναζητήστε πάντα καλή συμβουλή.

3. Προσπαθήστε να περιορίσετε την κατανάλωση αλκοόλ στο ελάχιστο ή να το αποφύγετε εντελώς και μείνετε μακριά από τα ναρκωτικά!

4. Κάντε φίλους που έχουν πιο μυαλό από εσάς και θεωρήστε τους ως έναν υγιή ανταγωνιστή.

5. Δοκιμάστε να φτιάξετε νέους τύπους για να κάνετε γρήγορα αριθμητικούς υπολογισμούς ή μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο δίκτυο για να μάθετε περισσότερα. Για πχ.

6. πρέπει να προσθέσετε 433 και 433, καλά 33+33 = 66 και 4+4 = 8. Έτσι θα καταλήξετε σε ένα σύνολο 866.

7. Ενώ οι αγορές παντοπωλείων προσπαθούν να στρογγυλοποιήσουν τα ποσά αντί να τα κάνουν σε ίσες ποσότητες. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε αριθμομηχανή. Για π.χ. Εάν κάτι είναι των 69 σεντς, απλώς στρογγυλοποιήστε το στα 70 σεντς στο κεφάλι σας. Θα πλησιάζετε πάντα στο ακριβές ποσό (με βάση το δολάριο) στο μητρώο ταμείου.

8. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε βιβλία και εφημερίδες με γνώση για να αποκτήσετε γνώσεις.

9. Η ανάγνωση βιβλίων ιστορίας δεν είναι μόνο για παιδιά! Πρέπει επίσης να τα διαβάσετε βοηθά το μυαλό σας να γίνει αιχμηρό.