Freida Pinto -kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia

Freida Pinto nousi hämärästä yhdeksi Hollywoodin tunnetuimmista näyttelijöistä. Huolimatta siitä, että hänellä on huomattava lahjakkuus näyttelijänä, hän on kuitenkin tehnyt vaikutuksen maailmaan luontaisella tyylitaidollaan, joka on todella kokeellinen ja ainutlaatuinen. Lisäksi hämärä kauneus varmistaa, että hän ylläpitää vartaloaan ja ulkonäköään voidakseen tuntea olonsa hyväksi sisältä ja ulkoa.

freida pinto kauneusvinkkejä

Hän väittää, että pitääkseen itsensä hyvänä hän noudattaa tiukkaa hoitoa, jota ei ole vaikea noudattaa. Hän noudattaa paljon kotitekoisia korjaustoimenpiteitä, joita hänen äitinsä valmistaisi hänelle Intiassa. Siksi riippumatta siitä, missä hän maailmassa on, hän on aina riippuvainen tutuista korjaustoimenpiteistä, jotka ovat osoittautuneet tehokkaimmiksi. Alla on lueteltu joitakin hänen kauneussalaisuuksiaan, jotka liittyvät tiettyihin hänen vartalonsa ja kasvojensa keskeisiin alueisiin, joita hän ylläpitää:

Freida Pinto -kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia kuvilla:

Freida Pinto Kauneusvinkit Silmät:

Freida Pinto -kauneusvinkit ja kuntoilun salaisuudet silmät:

Freida uskoo pitävänsä asian yksinkertaisena eikä liioittele sitä. Siksi hän päättää joko pelata sitä ylös tai alas meikillään riippuen tapahtuman tyypistä, johon hän osallistuu. Freida haluaa korostaa silmiään kohlilla kohlilla, joka korostaa hänen silmiään. Kohl auttaa myös rauhoittamaan silmiä estämään kaikenlaista ärsytystä.

Täydelliselle iholle:

Säilyttääkseen virheettömän ihon Freida valitsee perusasiat, joihin kuuluu “puhdistus” ja “kosteuttava”. Hänen kosteuttamistarpeensa vaihtelee kuitenkin ilman kosteuden mukaan. Hän ei todellakaan mainitse mitään sävytyksestä.

Täydelliselle iholle

Hän haluaa myös pestä kasvonsa perusteellisesti vähintään 3-4 kertaa päivässä, koska se auttaa poistamaan kaiken ylimääräisen lian ja öljyn sekä estämään huokosten tukkeutumisen sekä ei-toivotut näppylät ja mustapäät. Hän varmistaa, että hän noudattaa äitinsä kotitekoista hoitomenetelmää hieroakseen kasvojaan luonnollisella jogurtilla. Se auttaa pitämään kasvot pehmeinä ja joustavina ja torjumaan siten kuivan ihon haittavaikutuksia.

Hiusten hoito:

Säilyttääkseen hiuksensa Freida noudattaa vanhaa hiustenhoitosalaisuutta, jota hänen isoäitinsä noudattaisi. Tähän kuuluu hiusten päänahan hieronta haalealla kookosöljyllä. Hän pitää tätä pientä kauneuden salaisuutta erittäin tehokkaana, koska se auttaa rauhoittamaan päänahkaa. Starlet tekee myös tarkoituksensa pestä hiuksensa vähintään 3-4 kertaa viikossa ja välttää hiusten kuivumista liikaa, koska se voi vahingoittaa päänahan juuria.

Freida Pinto Kauneusvinkit ja kuntoilualan salaisuudet Hiustenhoito

Aina kun hänellä on huonot hiuspäivät, hän ei stressaa siitä, vaan itse asiassa vain sitoo hiuksensa poninhäntäksi ja tekee taikansa.

Pysyminen kunnossa:

Freida Pinto -kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia Pysyminen kunnossa

Freida uskoo, että on välttämätöntä pysyä kunnossa pysyvän kauneuden takaamiseksi. Hän noudattaa erittäin tiukkaa harjoitusohjelmaa, johon kuuluu vähintään 90 minuutin joogaistunto, sydänharjoitus, pilates ja mikä tärkeintä venyttely. Hän uskoo, että hyvä harjoitus auttaa häntä lievittämään stressiä ja rauhoittamaan hermoja. Siksi stressaantuneena hän valitsee joogarutiininsa, joka kestää yleensä noin 30 minuuttia.

Ruokavalio:

Näyttelijä noudattaa hyvin suunniteltua ja terveellistä ruokavaliota, jonka avulla hän voi syödä pieniä aterioita säännöllisin väliajoin. Hän varmistaa myös, että hänen ruokavalionsa sisältää proteiineja, vitamiineja, hiilihydraatteja, kivennäisaineita ja ravintokuituja. Hänellä on myös paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, koska se auttaa puhdistamaan hänen järjestelmäänsä ja antaa hänelle hehkuvan ihon.

Freida Pinto -kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia Ruokavalio

Hänen aamiaisensa sisältää keitettyä munaa, kaurapuuroa ja muutamia hedelmiä. Lounas sisältää höyrytettyjä vihanneksia, salaatin ja perunamuusia. Illalla hän syö yleensä pienen voileivän. Illalliseksi hänellä on yleensä kulho vihanneskeittoa ja grillattua kalaa. Toinen henkilökohtainen suosikki liittyy vihannesmehujen kulutukseen, koska se auttaa puhdistamaan hänen järjestelmänsä.

Mikä on myöhäistä olla kauneus, kun tietää kaikki Freida Pinton vinkit ja salaisuudet. Aloitetaan nyt seuraamalla hänen vinkkejä, joilla saat sileän ihon ja terveen kunto yllättämään ystäväsi.