Scarlett Johanssonin kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia

Scarlett Johansson, blondi pommi Hollywoodista näyttää aina nostavan elohopean nousevan vilkkailla ruudulla esiintymisillään. Nykypäivän seksisymbolina julistettu hänen houkutteleva hahmonsa ja viettelevä ilmeensä ovat tehneet hänestä monen miehen halun kohteen. 33-vuotias näyttelijä, malli ja laulaja, joka on esiintynyt monissa aikakauslehdissä yhtenä maailman seksikkäimmistä naisista, etsii inspiraatiota Hollywoodin kulta-ajalta urheillen 1940-luvun lopun ja 1950-luvun alun ulkonäköä ja kampausta. hänen esiintymisistään. Hänen hurmaavat piirteensä ja toivottava vartalonsa ovat tulosta kovasta kauneusrutiinista ja omistautumisesta päivittäiseen harjoitteluun ja ruokavalioon, jotka paljastamme sinulle Scarlettin kauneussalaisuuksien laukusta.

scarlett johanssonin kauneusvinkkejä

Scarlett Johanssonin kauneusvinkit:

Tässä on listattu joitakin parhaita Scarlett Johanssonin kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia sinulle.

Scarlett Johanssonin ihonhoitorutiini:

Lost in Translation -tähti kärsii herkästä ihosta, ja siksi hän huolehtii hieman enemmän päivittäisestä ihonhoitorutiinistaan. Hän ei mene nukkumaan meikkivoiteen kanssa, vaikka olisi kotona klo 4 aamulla. Hän käyttää katafyliä tuoksutuotteiden sijaan ja yleensä ohittaa kosteuttamisen, koska hänen ihonsa pystyy tasapainottumaan luonnollisesti. Hän kuitenkin paistattaa kosteuttavassa kasvonaamiossa kerran viikossa.

Scarlett Johanssonin iho

Scarlett uskoo myös luonnontuotteiden käyttöön ja juo paljon vettä. Jotkut hänen salaisista luonnollisista resepteistään koostuvat kasvojen puhdistamisesta omenaviinietikassa ja hunajan käyttämisestä kasvonaamiona. Käsittääkseen tylsää ihoa tai punaisia ​​täpliä Scarlett käyttää raakaa sitruunaa voimalla levittämällä sitä suoraan tai laimentamalla sen veteen. Scarlettin suosikkiasioita ovat Kanebo Sensain Cellular Performance -huulirasva ja liotus pitkässä laventeliöljyssä, mikä vähentää stressiä.

Scarlett Johanssonin meikkisalat:

Scarlett Johansson on yhtä erityinen meikistään kuin meikkiharjoistaan ​​ja sienistään. Hän puhdistaa ne kerran viikossa päästäkseen eroon bakteereista, jotka hänen mukaansa ovat syiden aiheuttamia. Kosmetiikan suhteen hän on Dolce- ja Gabbana -tuotteiden fani ja yksinkertaisesti rakastaa punaista huulipunaa, kuten hänen monista esiintymisistään ilmenee. Hän uskoo, että punainen huulipuna voi “täydentää tai tehdä meikkiä”. Hänen päivittäinen peitevoiteen käyttö on välttämätöntä, kun hän rajoittaa valokuvauksen perustan.

Scarlett Johanssons meikki

Scarlettin mukaan hänen silmänsä eivät ole hänen paras ominaisuutensa, mutta hän tietää, miten saada ne ponnahtamaan todella hyvällä ripsivärillä ja eyelinerilla, jotka ovat pakollisia hänen meikkipussissaan. Hän on myös aurinkopuuterin fani, ja käyttää sitä silmissään yhtä paljon kuin ihollaan vaihtoehtona auringossa istumiselle.

Scarlett Johanssonin hiushetket:

Marvel Studiosin ensi -ilta

Luonnollisesti vaaleista brunetteihin, mustista punaisiin hiuksiin Scarlett on kokeillut kaikkea, mutta tuntuu eniten itseltään, kun hän on palannut likaisiin vaaleisiin hiuksiinsa. Hauskan ja seksikkään ilmeen vuoksi hän käyttää sitä pienissä aalloissa, vaikka hän pitää parempana vanhoja Hollywood -tyylisiä päivityksiä, jotka hänen mielestään saavat kasvonsa näyttämään tyylikkäämmiltä.

Scarlett Johanssonin kunto- ja ruokavalio -ohjelma:

Nelinkertainen Golden Globe -ehdokas tuntee luottamuksensa parhaiten, kun hän on fyysisesti kunnossa. Joten kun hän ei ole töissä, hän tekee silti 30 minuutin harjoituksen joka päivä ilman menoa kuntosalille tai kääntymästä hienojen kouluttajien puoleen. Sekamuotoinen harjoitusten joukko, kuten jooga, painonkestävyysharjoittelu, kävely, lenkkeily, vaellus ja taistelulajit, on auttanut pitämään hänen aineenvaihduntansa yllä ja seksikkäimmän naisen elokuva toisen kerran viime vuonna.

Scarlett Johanssonsin kunto ja ruokavalio

Kunto pysyy yhtä tärkeänä kuin terveellinen syöminen Scarlettille. Niin paljon kuin hän rakastaa välipaloja grillattua juustoa ja leivontaa, hän korvaa rasvaiset ainesosat terveellisillä ja tasapainottaa sen terveellisellä ruokavaliolla, joka sisältää hedelmiä, vihanneksia ja vähärasvaisia ​​proteiineja, jotka täyttävät hänet sisältä ja ulkoa..

Toivottavasti pidät Scarlett Johanssonin kauneusvinkkeistä ja kuntosalaisuuksista! Jätä kommenttisi alle.

“>