10 parasta kuvaa Miley Cyrusista ilman meikkiä

Popartisti Miley Cyrus nousi kuuluisuuteen kuvaamalla Miley Stewartia Disneyn televisiosarjassa Hannah Montana. Näyttelyn menestyksen ansiosta hän saavutti teini -idolin aseman ja lupaava musiikkiura uraamassa tulevaisuudessa Miley Cyrus oli matkalla kohti suurempia saavutuksia, minkä vuoksi hänen vanhempansa nimittivät hänet nimenomaan Destiny Hope Cyrusiksi. Legendaariselle maalaulajalle Billy Ray Cyrusille syntynyt Miley sai lapsena lempinimen ”Smiley” jatkuvan hymynsä vuoksi. Myöhemmin se lyhennettiin Mileyksi, nimi kuuluisalle Disney -hahmolleen.

Vuonna 2009 Miley muuttui aikuiskuvaksi, kun hän jatkoi näyttelijä- ja musiikkiuransa. Pitkillä ruskeilla hiuksillaan, sinisilmäisillään ja ihastuttavalla ulkonäöltään Mileyn oli määrä valloittaa maailma. 18 -vuotiaana hänellä oli jo seitsemän kymmenen Billboard -hittiä singlensä ”Wrecking Ball” huipulla ykkösenä. Jos kappaleen nimi on kuitenkin ohi, Miley Cyrus on viime aikoina näyttänyt muuttuvan hylkyksi. Hänen uusi imagonsa vuodesta 2012 on ollut kaupungin keskustelu, ja hän näyttää olevan uutisissa kaikista vääristä syistä. Mitä emme kuitenkaan voi ottaa häneltä pois, on se tosiasia, että Miley on edelleen ihastuttava ja ilman meikkiä riisuttu hänen erilaisista kuvistaan..

10 näkymätöntä Miley Cyrus ilman meikkiä:

Meidän on katsottava 9 parasta kuvaa miley cyrus ilman meikkiä.

1. Miley Cyrus ilman meikkiä:

miley cyrus ilman meikkiä 1

Nuoret tähdet, kuten Miley Cyrus, voivat mennä ulos vapaasti ja rohkeasti ilman meikkiä, koska ne näyttävät paitsi upeilta, mutta myös ikäisiltä.

2. Melko EI Meikki:

Miley Cyrus ilman meikkiä 2

Miley Cyrus on kaunis näky ilman meikkiä. Jopa näppy otsaansa ei tee mitään heikentämään hänen ulkonäköään. Hänen raikasta ulkonäköään auttaa se, että hän on vielä nuori eikä vaadi siveltimien taikuutta säilyttääkseen kauneutensa.

3. Hymiö Miley:

Miley Cyrus ilman meikkiä 3

Miley Cyrus pukeutui rennosti ja näytti luonnolliselta paikallisessa Rite Aid -kaupassa Los Angelesissa. Hannah Montana -tähti, kun hän on ostamassa kasvojenpuhdistus- ja ihovoidetta, jättää meikkinsä taakse, mutta ei unohda hymyillä.

4. Tyttö-vieressä:

Miley Cyrus ilman meikkiä 4

Miley Cyrus vaaleanpunaisella hihnatopilla ja harmailla hikeillä housut miinus meikki näyttää söpöltä ja viehättävältä naapuritytöltäsi. Hänessä on yksinkertainen viattomuus, joka heijastuu hänen miellyttäviin piirteisiinsä.

5. Kuva täydellinen:

Miley Cyrus ilman meikkiä 5

Nuorempi Miley Cyrus näyttää täydelliseltä ilman meikkiä, kun hän tekee tiensä mustissa shortseissa, joissa on harmaa pusero ja ruskeat saappaat. Hänen mukanaan on hänen koiransa Lila, yksi Miley Cyrusin monista koirista, joka on innokas koiran ystävä.

6. Hämmentynyt Miley:

Miley Cyrus ilman meikkiä 6

Miley Cyrus näki täällä nousevan autostaan ​​ja menossa studioon. Hän näyttää siltä, ​​että hän juuri nousi unesta ilman aikaa kammata hiuksiaan tai lisätä edes ripauksen huulipunaa. Kuitenkin jopa tällaisella epäsäännöllisellä ilmeellä hän näyttää silti kauniilta.

7. Pixie Me:

Miley Cyrus ilman meikkiä 7

Miley Cyrusin uusi kuva on muuttanut hänen söpön, hyvännäköisen teini-ikäisen poikamaisen ulkonäkönsä pitkillä ruskeilla hiuksillaan, jotka vaihdettiin vaaleaksi pixie-muotoiseksi leikkaukseksi. Hän edelleen rocks tätä tyyliä kuin hän tekee esityksiä jopa ilman kosmeettisia röyhelöitä.

8. Auringon uiminen:

Miley Cyrus ilman meikkiä 8

Lomalla sisarensa kanssa Bahamalla Miley Cyrus paljastaa hienot piirteensä. Hän lisää ripauksen punaista kynsiväriä, jotta hän voi käyttää rantapukuaan, jolloin hän näyttää poikamaisen naiselliselta.

9. Se tulee olemaan minä:

Miley Cyrus ilman meikkiä 9

Jos äänestettäisiin, mikä nuori tähti näyttää parhaalta ilman meikkiä, sen pitäisi olla Miley. Hän ei tarvitse hohtoa ja glamouria saadakseen hänet näyttämään glamour -nukelta.

10. Hannah Montana:

Miley Cyrus ilman meikkiä 10

Miley Cyrusin pitkät ruskeat hiukset ja virheetön ihonväri vaikuttavat suuresti hänen viehättävään ulkonäköönsä. Hänellä on luonnollisesti kauneus, joka olisi parasta jättää koskemattomaksi tarpeettomalla meikillä.