10 εικόνες της Άμπερ Χερντ χωρίς μακιγιάζ

Η Άμπερ Χερντ, από το Austστιν του Τέξας, είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή. Αυτή η ξανθιά έχει συνεργαστεί με μερικές από τις καλύτερες στη βιομηχανία και έχει δημιουργήσει τον εαυτό της σε αυτόν τον κόσμο της γοητείας και των φώτων. Έχει ένα ζεστό και πολύ γλυκό πρόσωπο, το οποίο δεν φαίνεται να φεύγει από το μυαλό σου εύκολα. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε για μερικές από τις καλύτερες στιγμές της Άμπερ Χερντ, όταν εντοπίστηκε χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες (top10) φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ της Amber Heard.

1. Το θεϊκό χτένισμα:

Άμπερ Χερντ χωρίς μακιγιάζ1

Η Άμπερ Χερντ έχει φυσικά όμορφα μαλλιά και μάλλον γεννήθηκε με αυτά. Τα μαλλιά της την κάνουν να φαίνεται πιο ελκυστική και όμορφη. Ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπό της και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η εικόνα χωρίς μακιγιάζ μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες της Amber Heard χωρίς μακιγιάζ ποτέ.

2. Καλά πρωινά:

Άμπερ-Χερντ-χωρίς μακιγιάζ 2

Ο καθένας θα έχει ένα υπέροχο πρωινό αφού δει στην αρχή της ημέρας το φυσικό όμορφο πρόσωπο της Άμπερ. Αυτή η εικόνα της Άμπερ είναι τόσο εντυπωσιακή που σίγουρα κανείς θα ερωτευτεί τη φυσική της ομορφιά. Με το να δείχνει τον απλό τρόπο ζωής της και τη μηδενική της εξάρτηση από τα προϊόντα ομορφιάς, η Άμπερ γίνεται πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στο Χόλιγουντ που ασχολείται μόνο με το στιλ και το μακιγιάζ.

3. Κολλήθηκε κατά την οδήγηση:

Άμπερ Χερντ χωρίς μακιγιάζ3

Σε αυτή την εικόνα της Άμπερ, μπορούμε να δούμε την πραγματική της ομορφιά. Αποκαλύπτει φυσιολογικά όμορφο πρόσωπο καθώς φαίνεται λίγο κουρασμένη. Παρόλο που είναι λίγο εξαντλημένη, καταφέρνει ακόμα να φαίνεται αρκετά ελκυστική και να δίνει στον φωτογραφικό φακό μια ξέγνοιαστη εμφάνιση. Είναι μία από τις καλύτερες φωτογραφίες της Amber Heard χωρίς μακιγιάζ.

4. Πρωινές βόλτες:

Άμπερ Χερντ χωρίς μακιγιάζ 4

Η Άμπερ συχνά εντοπίζεται στους δρόμους να επιδεικνύει τη φυσική της ομορφιά. Αυτή η εικόνα δεν είναι διαφορετική. Τραβήχτηκε, ενώ η κεχριμπάρι κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της και έβγαινε για γρήγορη οδήγηση. Αυτή η εικόνα αποκαλύπτει το απόλυτα φυσικό όμορφο της Κεχριμπάρι.

5. Η μελαχρινή εμφάνιση:

Άμπερ Χερντ χωρίς μακιγιάζ 5

Η Άμπερ εντοπίστηκε να αθλείται στο φυσικό της σαγηνευτικό πρόσωπο στο φως της ημέρας μαζί με τα καστανά βαμμένα μαλλιά της. Έχει το τέλεια τονισμένο πρόσωπο που θα λιώσει τις καρδιές και το ανέμελο χτένισμά της την κάνει να φαίνεται πολύ πιο όμορφη από ότι είναι.

6. Άλλη μια μέρα στο Λος Άντζελες:

Άμπερ Χερντ χωρίς μακιγιάζ 6

Αυτή η εικόνα της Άμπερ τραβήχτηκε, ενώ επρόκειτο να επισκεφτεί το καφενείο της με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μαζί με το σκυλί της, αφού τελείωσε τα ψώνια της. Σε αυτήν την εικόνα της, μπορούμε να εξετάσουμε προσεκτικά την πραγματική ομορφιά της Άμπερ. Το δέρμα της είναι εντελώς άψογο και αυτός είναι ο λόγος που αυτή η γυναίκα δεν χρειάζεται να εξαρτάται από τη μάσκαρα.

7. Εντοπίστηκε κατά την αγορά:

Άμπερ Χερντ χωρίς μακιγιάζ7

Εδώ έχουμε μια άλλη όμορφη εικόνα της Amber χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Εμφανίστηκε να αθλείται με μια απλή αίσθηση ρούχων και η φυσική της ομορφιά φαινόταν να κολλάει συνεχώς στο πρόσωπό της. Κάθε φορά που είναι εκτός οθόνης, της αρέσει να κρατά χαμηλό προφίλ.

8. Συνεχίζοντας τον τρόπο ζωής του Hipster:

Άμπερ Χερντ χωρίς μακιγιάζ8

Η Άμπερ Χερντ είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Της αρέσει να δείχνει τη φυσική της ομορφιά πολύ και είναι αρκετά σίγουρη ότι οι θαυμαστές της θα αρέσουν στη φυσική της πλευρά πολύ περισσότερο από αυτό που είδαν στην οθόνη.

9. Άμπερ και Ντέιβ:

Άμπερ-Χερντ-χωρίς μακιγιάζ 9

Η Άμπερ τραβήχτηκε παρέα με τον Ντέιβ Φράνκο. Η Κεχριμπάρι φαινόταν πολύ φυσική. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι θα πρέπει να αναζητούν περισσότερο Amber χωρίς εικόνες make up και όχι εικόνες μακιγιάζ Amber Heard.

10. Rocking The Monday Mornings:

Άμπερ-Χερντ-χωρίς μακιγιάζ 10

Η Άμπερ Χεντ εντοπίστηκε να κουνάει τα τυπικά πρωινά της Δευτέρας με στυλ. Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ της Amber Heard, οι οποίες δείχνουν καθαρά πόσο όμορφη είναι αυτή η γυναίκα.

Η Άμπερ Χερντ είναι ίσως μια από τις καλύτερες γυναίκες στον πλανήτη. Μπορεί να φανεί απολύτως εκπληκτική χωρίς καν να προσπαθήσει καθώς είναι ευλογημένη με τεράστια φυσική ομορφιά.