Kuinka saada vaaleanpunaiset huulet?

Yksi kasvojen parhaista ominaisuuksista, jotka voivat lisätä kauneutta tai vaikuttaa negatiivisesti yleiseen persoonallisuuteen, on huulet. Vaaleanpunaiset ja sileät huulet liittyvät aina suoraan vetovoimaan, kun taas halkeilevat, kuivat ja tummat huulet ovat syy rumuuteen kasvoilla, joista tulee hämmennys julkisesti.

Kaikki eivät kuitenkaan ole syntyneet virheettömillä ominaisuuksilla, ja siksi on tärkeää ymmärtää tapoja ja luonnollisia keinoja, joiden avulla voit saavuttaa täydellisen ominaisuuden tavoitteesi. Sama pätee huuliin. Niille, jotka haluavat vaaleanpunaisia ​​huulia, ajatuksena on seurata joitain kotihoitoja ja turvallisia tapoja, joita tulisi noudattaa säännöllisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kuinka saada vaaleanpunaiset huulet

Alla oleva luettelo on laadittu niiden käyttäjien mukavuuden vuoksi, joiden tavoitteena on vaaleanpunaiset huulet. Tarkista eri ideat ja vinkit, joita voit käyttää ilman ajatuksia saadaksesi virheettömästi vaaleanpunaiset huulet vähitellen, mutta ilman sivuvaikutuksia. Varmista, että käytät hoitoja säännöllisesti halutun tuloksen saavuttamiseksi.

1. Kuuraus on tärkeää:

On tärkeää kuurata huulet aika ajoin, jotta huuhdellaan pois kuollut ihokerros ja lika. Sinun tarvitsee vain käyttää pehmeäharjaista hammasharjaa yöllä huulien hieromiseksi. Tämä tulee tehdä yöllä halkeilun estämiseksi ja huulien pitämiseksi pehmeinä ja joustavina.

2. Hyvä hieronta:

Tummien huulten vaalentamiseksi on tärkeää ravita niitä säännöllisin väliajoin. Kuivuus ja kosteuden puute voivat olla syy tummille huulille. Sekoita sitruunamehua ja manteliöljyä ja hiero sitä huulille 2-3 minuuttia joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Se tekee huulista vaaleanpunaisia ​​varmasti.

3. Ravitse vatsapainiketta:

Vanhojen mummo -korjaustoimenpiteiden mukaan vatsapainikkeen voiteleminen on epäsuora tapa myös ravita huulia. Muutama tippa sinappiöljyä vatsaan tai desi gheeen on hyvä tapa hoitaa kuivat ja halkeilevat huulet ja tehdä niistä vaaleanpunaisia ​​ja pehmeitä. Tämä on todistettu idea monien käyttäjien mukaan, jotka saivat halutut tulokset tällä vinkillä.

4. Käytä granaattiomenan siemeniä:

Sinun tarvitsee vain murskata osa granaattiomenan siemenistä hyvälaatuiseksi maitokermaksi. Tämä tulee levittää huulille ennen nukkumaanmenoa joka ilta. Vaikutukset voivat olla asteittaisia, mutta varmasti tehokkaita ja alkavat antaa näkyviä tuloksia parin viikon kuluttua.

Kuinka saada vaaleanpunaiset huulet

5. Nesteytys on merkittävää:

On tärkeää pitää keho nesteytettynä sisältä, jotta iho ja huulet pysyvät pehmeinä ja joustavina. Runsaan veden ja terveellisten nesteiden juominen auttaa huuhtelemaan myrkkyjä huulilta sekä likaa ja kuivuutta. Se johtaa myös vaaleanpunaisiin huuliin.

6. Lopeta nuoleminen:

Tiedätpä tämän tai et, mutta jatkuva kosketus syljen kanssa voi tehdä huulet kuivemmiksi ja lisätä hilseilyä. On erittäin suositeltavaa, että huulien herkkä iho pysyy pehmeänä ja vaaleanpunaisena, lopeta sen nuoleminen koko ajan. Tämä yksinkertainen idea varmasti auttaa sinua tässä.

7. Pysy kaukana tupakoinnista:

Yksi huulten terveyden ja värin tappajista on tupakointi. Jatkuvalla tupakoinnilla huulet muuttuvat tummemmiksi ja kuivemmiksi. Paras saavuttaa vaaleanpunaiset huulet on lopettaa tupakointi kokonaan. Sen on pakko auttaa yhdessä muiden tässä luettelossa olevien vaihtoehtojen kanssa.