9 parasta hiustensiirtokeskusta Indore

Hiuslinjan ja ennenaikaisen kaljuuntumisen ongelma ei ole vain yleinen suurkaupunkien kaupungeissa, vaan se jatkuu myös pienemmissä kaupungeissa, kuten Indore. Pienempi kaupunki ei tarkoita, että Indore puuttuu kaikilta osin. Indoren asukkaille tarjotaan kaikenlaisia ​​hiusten uudelleenkasvatusmenetelmiä, kuten ayurveda-hoitoja, homeopatiaa ja jopa hiustensiirtokirurgisia klinikoita.

Indorella on joitain Intian parhaista hiusten istutuskeskuksista ja klinikoista.

Hiustensiirtokeskukset Indoressa

Hiustensiirto Indoressa:

Tässä on luettelo 9 parhaasta hiustensiirtopalvelusta Indoressa ja niihin liittyvillä verkkosivustoilla.

1. nuorentaa hiustensiirtoa:

Vuonna 1994 perustetussa Rejuvenate Hair Transplantissa on uusimmat tekniikat ja laitteet, joita löydät muualta. Tunnetun tohtori Anil K. Gargin ja hänen pätevien kirurgien tiimin johdolla klinikka on tarjonnut 100% tuloksia asiakkailleen. Hiustensiirron lisäksi keskuksessa on myös kosmetiikka-, mikro- ja laserkirurgiaa.

Verkkosivusto: www.rejuvenatehairtransplant.com

2. Sai Cosmetics and Hair Transplant Clinic:

Sen perustamisesta lähtien Sai Cosmetics and hair Transplant Clinic on tarjonnut parhaita hiustensiirtopalveluja Indoren asukkaille. Heidän motto on palauttaa asiakkaidensa luottamus ja onnellisuus tarjoamalla hiustensiirtoleikkauksia helposti edulliseen hintaan. Varaa aikasi nyt.

Verkkosivusto: www.saicosmetics.com

3. Täydellinen hiustensiirto:

Täydellinen hiusten siirto on paras valinta hiustensiirtoon Indoressa. Heillä on korkein onnistumisaste ennenaikaisen kaljuuntumisen parantamisessa. Kaikki FUE- ja FUT -hiustensiirtoleikkaukset Perfect Hair Transplantissa suoritetaan veteraani tri Amitabh Srivastavan valvonnassa. He ylpeänä ylpeilevät parhaista valtakirjoistaan ​​ja laadukkaasta palvelusta.

Verkkosivusto: www.perfecthairtransplant.com

hiusten siirto-in-indore

4. Kosmeettisen kirurgian klinikka:

Kosmeettisen kirurgian klinikka on yksi Indoren edelläkävijöistä. Tähän mennessä klinikka on tehnyt yli 4000 onnistunutta hiustensiirtotapausta tohtori Manoj Khannan ja hänen asiantuntijatiiminsä ohjaamana. Kosmeettisen kirurgian klinikka ei palvele vain Indoren ihmisiä, vaan heillä on potilaita Isossa -Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa, Etelä -Afrikassa ja jopa Lähi -idässä.

Verkkosivusto: www.kosmetiikkakirurgia-india.com

5. Marmm Klinic:

Marmm Klinic on erikoistunut karvanpoistoyksikköön hiusten korjaamiseen. Klinikka on hyvin sijoitettu ja sijaitsee keskeisellä paikalla Indoressa. Se tarjoaa myös asiakkailleen maailmanluokan mukavuuksia kohtuulliseen hintaan. Kaikki tässä käytetyt hiustensiirtomenetelmät ovat arpia ja vähemmän invasiivisia.

Verkkosivusto: www.marmm.com

6. Luonnolliset hiustensiirrot:

Luonnollinen hiusten siirto on jälleen yksi ketju onnistuneista hiustensiirtoklinikoista Intiassa. Klinikka perustettiin Indoreen vuonna 2008 ja on tähän asti toimittanut esimerkillisiä elinsiirtoleikkauksia. Tavoitteena on saada hymy kaikkien asiakkaiden kasvoille. Kaikki Natural Hair -siirrot ovat täysin turvallisia ja tehokkaita.

Verkkosivusto: www.naturalhairtransplant.com

7. Tohtori GL Jakhetia:

Tohtori GL Jakhetia on nimi, joka on otettava huomioon hiusten ja kosmeettisen kirurgian alalla. Hänellä on laajin kokemus hiusten siirtämisestä ja hiusten palauttamisesta. Hän on erikoistunut pääasiassa follikulaarisen yksikön poistamiseen ja follikulaarisen yksikön siirtoihin. Käy hänen klinikallaan ja varaa aika tälle asiantuntijakirurgille nyt.

Osoite: 12/1, Sapna Chambers, 1. kerros, Etelä -Tukoganj, Indore – 4520001

8. Richfeel Trichology Center:

Richfeel Trichology -keskus on tervetullut lisä kosmeettisten ja hiustensiirtokirurgia -alan aloille. Klinikka tarttuu nopeasti Indoreen maailmanluokan tekniikoidensa ja uusimman infrastruktuurinsa ansiosta. Heillä on tiimi kansainvälisesti koulutettuja lääkäreitä, jotka antavat parhaan menestyssuhteen. Verkkosivusto: www.richfeel.com

hiusten siirto-indore

9. Anil Dashore Ihon ja hiusten klinikka:

Tohtori Anil Dashoren taitojen alla toimiva hiusklinikka on kiihtymässä nopeasti hiustensiirron ja kosmetologian alalla. Anil on tehnyt lukemattomia tapauksia onnistuneista hiustensiirtoleikkauksista. Onko laaja tietämys ja kokemus kadehdittavaa. Korjaa tapaamisesi nyt.

Osoite: Prince Plaza, 1. kerros, Sapna Sangeeta Road, Indore – 452001

Nämä Indoren hiustensiirtokeskukset tarjoavat sinulle epäilemättä parhaat palvelut.