15 suosituinta Kanji -tatuointimallia ja merkitystä

Kanji – japanilaisessa kirjoitusjärjestelmässä käytetyt kiinalaiset merkit ovat uusin suuntaus nimesi tatuoinnissa japanilaiseen tyyliin. Kanji -tatuointimallit näyttävät ainutlaatuisilta ja upeilta, ja niille on nykyään suuri kysyntä. Joten jos olet tatuoija, valitse oikea hahmo, joka merkitsee oikeaa merkitystä, jotta tämä kaunis taidemuoto saa aitoutta.

kanji tatuointimallit

Kanji -symbolit ovat mestariteos, joka on tehty useista siveltimen vedoista. Näillä japanilaisilla symboleilla on yli 10 merkitystä. Kanji -symboleja on 3 tyyppiä. Sosho (täysi kursivointi), gyosho (puolikursiivinen) ja kaisho (lihavoitu ja kulmikas musta kirjoitus). Siksi, jos olet kiinnostunut määrittelemään itsesi vain yhdellä symbolilla, kanji -tatuointimallit ovat parhaiten yhdistettävissä. Joten mene trendikkääksi tällä kaudella parhaan kanji -tatuoinnin avulla.

Kanji -kirjaimet ja symbolitatuoinnit kuvilla:

Tässä artikkelissa tarjoamme luettelon hienoimmista kanji -tatuointimalleista, joissa on kuvia ja merkityksiä miehille ja naisille

1. Ninja -miekka ja japanilainen Kanji -tatuointi:

Ninja -miekka ja japanilainen Kanji -tatuointi

Tämä on loistava tatuointi, jolla on kaunis kanji -tatuointi. Tatuoinnin ninja -miekka symboloi rohkeutta ja rohkeutta. Vaikka kanji -tatuointi symboloi uskollisuutta ja legendaarista. Ninjasotureilla oli tapana tuntea uskollisuutta kansaansa kohtaan, ja miekka osoittaa, kuinka legendat puolustivat alkuperäiskansoja kunnialla. Ihmiset, jotka kantavat tätä tatuointia, ovat enimmäkseen militantteja, sotilaita, armeijan miehiä jne. Nuoret käyttävät sitä myös kansakuntansa ylpeyden vuoksi.

2. Dove ja Kanji Tattoo:

Kyyhkynen ja Kanji Tattoo

Kyyhkynen on toivon, rauhan ja rakkauden symboli. Mutta eri kulttuureilla on eri merkitykset. Kiinalaisessa kulttuurissa kyyhkynen symboloi pitkää ja terveellistä elämäntapaa. Yllä oleva tatuointi on kyyhkynen, jolla on kanji -symboli. Tämä kanji -tatuointisymboli ilmaisee rauhaa. Tämä kyyhkysen kanji -muotoilu on suositumpi kaikkien lintukanji -mallien keskuudessa. Sillä on oma ainutlaatuinen muodinsa ja pieni viesti. Sitä voidaan kantaa selässä, vyötäröllä, kaulassa, jalassa, ranteessa jne..

3. Luonto ja Kanji -tatuointi naisten selässä:

Luonto ja Kanji -tatuointi naisten selässä

Luonto ja kanji -symboli tatuointi on ainutlaatuinen yhdistelmä tatuoinnin ystäville. Luonne voidaan ilmaista millä tahansa suosikkityypilläsi tämän tatuoinnin muotoilussa. Luonto symboloi aina uutta elämää ja uutta energiaa tehdä jotain. Vaikka kanji -symboli tässä osoittaa rauhaa ja kauneutta. Kanji -symboli on valmistettu mustasta tummasta musteesta, kun taas luonto ilmaistaan ​​vihreillä, keltaisilla ja punertavilla väreillä. Voit ottaa ne vihreiksi puiksi tai myös lentäviksi linnuiksi.

4. Kanji Yin ja Yang Symbol Tattoo:

Kanji Yin ja Yang Symbol Tattoo

Klassinen kiinalainen Yin- ja Yang -käsite, joka symboloi täydellistä tasapainoa, näkyy tässä tatuoinnissa. Yin, joka edustaa luonnon pimeää puolta ja Yang, joka edustaa valoa, osoittaa, kuinka kaksi vastakkaista voimaa täydentävät toisiaan ja liittyvät toisiinsa universumissa. Yin ja Yang tehdään yleensä mustavalkoisena tai mustana ja punaisena, ja ne ovat yksi tatuoinnin ystävien suosituimmista sisustuselementteistä.

5. Siivekäs Kanji -tatuoinnit alaosassa:

Siivekäs Kanji -tatuointi

Tämän tatuoinnin siivet edustavat ihmisen luonteen hyvää ja huonoa puolta, ja takana olevat säteet näyttävät valaisevan tätä tosiasiaa. Upea muotoilu, tämän tatuoinnin kauneutta korostaa kanji -symboli siipien välissä. Hyvä tuuli symboloi enkeliä, kun taas huono siipi symboloi jumalattomia tai paholaisia. Tummalla mustalla musteella tehty kanji -symboli lisää sen kauneutta. Siivet on valmistettu vaaleista varjoista ja tummista reunaviivoista.

6. Cherry Blossom Kanji Tattoo Design for Girls:

Cherry Blossom Kanji Tatuointisuunnittelu tytöille

Kirsikankukat ovat elämän symboli niiden kukinnan luonteen vuoksi, ja niitä on käytetty usein japanilaisessa taiteessa, nimittäin japanilaisten tatuointien perinteisessä taiteessa. Ne yhdistetään yleensä kanji -symboleihin, jotta ne näyttävät kestävämmältä. Pehmeä ulkonäkö ja säteilevä värisävy, se näyttää yksinkertaiselta mutta houkuttelevalta.

 

7. Kanji Phoenix Tattoo reisissä:

Kanji Phoenix Tattoo reisissä

Phoenix, mytologinen lintu, jonka tiedetään nousevan tuhkasta, on uudestisyntymisen ja ylösnousemuksen symboli. Se on kuvattu täällä japanilaisilla kanjilla, ja se on erinomainen kehon taideteos. Kanji -tyylien fenix -tatuointi on hyvin yleistä, todennäköisesti sen takana olevan legendan vuoksi. Ne tehdään yleensä punaisen, oranssin ja keltaisen sävyinä tulipalon, auringon tai elämän nuorentumisen merkiksi. Phoenix -lintujen kanji -tatuointeja harrastavat sekä miehet että naiset.

8. Seitsemän hyveitä Bushido Kanji Tatuoinnista miehille:

Seitsemän hyveitä Bushido Kanji Tatuoinnista miehille

Samurain seitsemän hyveä herää eloon tässä taideteoksessa. Muinaisessa Japanissa ”Bushido” tai ”Soturin tie” oli moraalinen käytössääntö, joka oli juurrutettu samurain sydämeen lapsuudesta lähtien ja jota he seurasivat aikuisuuteen asti. Tässä näkyvät kanji -symbolit edustavat kutakin seitsemästä hyveestä, rohkeutta, velvollisuutta, hyväntahtoisuutta, kunnioitusta, rehellisyyttä, kunniaa ja uskollisuutta. Tämä tatuointi on muodoltaan mystinen ja edustaa vahvaa luonnetta.

9. Kanji Dragon Tattoo käsillä:

Kanji Dragon Tattoo käsillä

Lohikäärme on voiman ja voiman symboli tässä kanji -tatuoinnissa. Herkät kaaret ja kulmat yhdistettynä tyypilliseen tuliseen ulkonäköön sekoittuvat hyvin kanji -kirjainten kanssa, mikä tekee siitä ihanteellisen henkilölle, jolla on paljon luonnetta. Tumma ja vaalea musta ja harmaa sävy tekevät siitä silmiinpistävämmän. Lohikäärmeen häntään suunnitellut liekit tekevät siitä vaarallisemman.

10. Rakkaus ilmaiseva Kanji -symboli -tatuointi tytöille:

Rakkaus ilmaiseva Kanji -symboli -tatuointi tytöille

Tämä pieni kanji -tatuointisuunnittelu ilmaisee rakkauden symbolia. Tätä muotoilua kantavat yleensä ihmiset, jotka rakastavat luontoa. Tätä symboli kanji tatuointia käyttävät enimmäkseen teini -ikäiset tytöt tai nainen. Tämä pieni tatuointi on niin vaikuttava, että se tarttuu kenenkään sydämeen sitä kohti. Sitä kannetaan selässä, kaulassa, jalassa, vyötäröllä, lantiolla, ranteessa jne. Jotkut työt eivät salli tatuointien kiinnittämistä vartalolle. Tämä tatuointi on paras tällaisille ihmisille.

11. Pienet kiinalaisen kauden symbolit Tatuointi:

Pienet kiinalaiset vuodenajat Symbolit Tatuointi

Tämä vuoden neljä vuodenaikaa heijastava kanji -tatuointi voidaan symboloida muutoksia, joita tapahtuu elämässämme. Näiden muutosten symboliikka herää eloon tässä klassisessa kanji -suunnittelutyössä. Kanji -symbolit on valmistettu tumman mustalla musteella, joka antaa upean ilmeen.

Tämä tatuointi symboloi myös sitä, että elämä on täynnä muutoksia. Koska kausi ei pysy vakiona, hyvä ja huono tilanne eivät myöskään pysy vakiona. Tämä on yksi tärkeimmistä kanji -tatuointimalleista kaikille ihmisille.

12. 3D -pyörteitä ja Kanji -tatuointi ranteessa:

3D -pyörteitä ja Kanji -tatuointi ranteessa

Tämä on mestariteos eri kanji -tatuointi -ideoiden joukossa. Tatuointi on tehty uskollisuutta ilmaisevasta kanji -symbolista. Vaikka taustana annetut siniset pyörteet antavat kauniin ilmeen. Tatuointi on tehty 3D -tavalla, mikä tekee siitä ihastuttavamman. Tumman musta väriyhdistelmä vaaleansinisellä taustalla on kauniisti suunniteltu. Tämä tatuointi voidaan tehdä missä tahansa kehossa, mutta sen käyttäminen ranteessa tai kaulassa on erittäin muodikasta.

13. Tribal Kanji Tattoo -symbolit:

Tribal Kanji Tattoo -symbolit

Tämä japanilainen Kanji -tatuointi on sekoitus japanilaista tatuointia ja heimo -tatuointia. Tribal tatuointi saa tumman mustan värin, kun taas kanji tatuointi on punainen väri. Musta pohja antaa tatuoinnille upean ilmeen. Tämä tatuointi symboloi ikuisuutta. Heimon muotoilu mustalla värillä ja kaarevat aallot antavat tatuoinnille silmiinpistävän näkymän. Tämä tatuointi on erittäin trendikäs korkeakoulun teini -ikäisillä.

14. Kanji -kukka -tatuointisuunnittelu jalalla:

Jalkakukka -tatuointi Kanji -suunnittelulla

Pidätkö kukkaisista tatuoinneista? Tämä kanji -tatuointi ja herkkä kukka -muotoilu ovat ihanteellisia naisille ja tytöille, jotka haluavat parantaa ulkonäköään tatuoinnilla, joka esittelee heidän naisellisuutensa. Suunniteltu jalalle, joka on yksi havaittavimmista kehon osista, se on silmiinpistävä ja häikäisevän kaunis.

15. Koi Fish Kanji Tattoo käsivarteen:

Koi Fish Kanji Tattoo

Koia, joka tarkoittaa “karppi japaniksi”, pidetään yleensä onnekas kala. Vanhan tarinan mukaan koi -kala uisi ylävirtaan saavuttaakseen Keltaisen joen lopullisen vesiputouksen tullakseen lohikäärmeeksi. Niinpä koi -kalan tiedetään symboloivan sitkeyttä vastoinkäymisten keskellä ja se on ihanteellinen jollekin, joka haluaa ilmaista vahvuutensa elämän ylä- ja alamäissä..

Koi -kalatatuoinnit ovat monimutkainen taideteos, jossa on hohtavat asteikot ja herkät kulmat ja kaaret. Yhdessä kanji -symboleiden kanssa ne muodostavat yhden halutuimmista tatuoinneista, jotka on painettu vartalolle.