Μακριά νυφικά μαλλιά: 20 καλύτερα χτενίσματα γάμου για μακριά μαλλιά

Όλοι ονειρευόμαστε τη μεγάλη μας μέρα. Τέλος, καθώς πλησιάζουμε στην Ημέρα D, όλοι μας αγχωνόμαστε να σχεδιάσουμε πολλά πράγματα. Μακιγιάζ, ενδυμασία και χτενίσματα είναι μεταξύ αυτών. Σε περίπτωση που έχετε μακριά μαλλιά και ψάχνετε για μερικά καλύτερα νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά, τότε μπορείτε να ταξινομηθείτε μαζί μας. Ακολουθεί ο οδηγός για τα καλύτερα νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά και πώς να τα χτενίζετε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για την τέλεια δημιουργία χτενίσματος για την ημέρα του γάμου και πώς να το δουλέψετε. Παρόλο που δεν είναι εύκολο να σκεφτούμε, δεδομένης της τεράστιας ελπίδας του γεγονότος, αυτό το εκτενές άρθρο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό!

20 καλύτερα νυφικά στυλ για μακριά μαλλιά για γάμο:

Εδώ είναι τα 20 κορυφαία νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που είναι απίστευτα εκπληκτικά. Επιλέγοντας κάποιο από αυτά, βεβαιωθείτε ότι επιλέξατε αυτό που σας κολακεύει και συμβάλλει στο να σας κάνει να δείχνετε πιο όμορφο αυτήν την αξέχαστη ημέρα.

1. Μακρυά πλεκτά χτενίσματα γάμου:

Πλεκτά νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Στους περισσότερους γάμους της νότιας Ινδίας, οι νύφες πρέπει να δένουν τα μαλλιά τους και να μην τα αφήνουν χαλαρά. Αυτό το πλεκτό χτένισμα ταιριάζει σωστά τότε. Για αυτό το look, φτιάξτε πλεξούδες που δεν είναι ούτε φαρδιές ούτε σφιχτές. Εάν οι πλεξούδες δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό μήκος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις μαλλιών για να πάρετε το μήκος. Αξεσουάρ αυτό το πλεγμένο βλέμμα με χάντρες που είναι διασταυρωμένες γύρω από την πλεξούδα για να φαίνεται πιο εκπληκτική. Χρησιμοποιήστε ένα όμορφο maang tikka για να ολοκληρώσετε αυτήν την πλεγμένη εμφάνιση.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 20 τους μπορούν να φαίνονται καλά σε αυτό το στυλ.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε αυτό το στυλ σε οποιαδήποτε εποχή καθώς φαίνεται αειθαλές και καλό ανά πάσα στιγμή.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Αυτό το στυλ είναι κατάλληλο για όλα τα σχήματα προσώπου, δεδομένου του παραδοσιακού χτενίσματος που είναι.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Συνδυάστε το με παραδοσιακό saree και την ημέρα του γάμου για να δείχνετε όμορφα με αυτό το στυλ.

2. Ανοίξτε το μακρύ σγουρό χτένισμα:

Μακριά σγουρά νυφικά χτενίσματα

Αυτό το στυλ είναι ένα απλό αλλά υπέροχο χτένισμα για τις μέλλουσες νύφες. Αν δεν σας αρέσουν τα μαλλιά σας δεμένα, σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το ανοιχτό μακρύ σγουρό χτένισμα. Αυτό το χτένισμα απαιτεί ελάχιστο αξεσουάρ και γίνεται σχεδόν σε ελάχιστο χρόνο. Αυτή η σγουρή εμφάνιση δημιουργείται εύκολα χρησιμοποιώντας χτένες και λακ μαλλιών. Για να κάνετε αυτό το βλέμμα ακόμα πιο ελκυστικό, κάντε ένα κεντρικό χωρισμό και φορέστε ένα εκπληκτικό maang tikka.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Ο χειμώνας είναι η καλύτερη στιγμή για να το δοκιμάσετε.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Γυναίκες στα τέλη της δεκαετίας του ’20 και στις αρχές της δεκαετίας του ’30 μπορούν να συγκλονίσουν αυτό το βλέμμα.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οβάλ και διαμαντένια σχήματα προσώπου με κυματιστά μαλλιά πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Αυτό το στυλ ταιριάζει καλά στα lehengas και σε ένα μακρύ φόρεμα με οποιαδήποτε γαμήλια λειτουργία όπως το sangeet.

3. Σγουρό ακατάστατο πλεκτό χτένισμα:

Γυναίκες με μακριά σγουρά μαλλιά γάμου

Αυτά τα ακατάστατα χτενίσματα για νύφες είναι μοντέρνα. Το ακατάστατο πλεκτό στυλ φαίνεται εντυπωσιακό σε όλους. Τα μαλλιά είναι αυτό το ύφος πλεγμένο χαλαρά για να πάρει την ακατάστατη εμφάνιση. Κόψτε μερικά πλαϊνά κτυπήματα και κουλουριάστε τα για να προσθέσετε περισσότερη αίγλη σε αυτό το ακατάστατο πλεγμένο look. Στολίστε αυτό το χτένισμα με έντονα maang tikka και αξεσουάρ μαλλιών που κρέμονται στο πλάι. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά φρέσκα λουλούδια.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Γυναίκες στα τέλη της δεκαετίας του 20 μπορούν να τραντάξουν αυτό το βλέμμα.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι μια καλή εποχή για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Το σχήμα προσώπου με οβάλ και διαμάντι μπορεί να φαίνεται καλό σε αυτή την εμφάνιση.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Φορέστε αυτό το στυλ με lehenga τη νύχτα sangeet ή τη βραδιά πριν από το γάμο.

4. Πλεκτό στέμμα με λουλούδια:

Γαμήλια χτενίσματα με λουλούδια για μακριά μαλλιά

Αυτή η πλεκτή κορώνα με λουλούδια υψώνεται γρήγορα ανάμεσα στις νύφες. Αυτό το χτένισμα δίνει στη νύφη μια μοντέρνα εμφάνιση που είναι ακόμα πολύ ρουστίκ και vintage. Σε αυτό το χτένισμα, οι πλεξούδες γίνονται και δένουν χαλαρά στο πάνω μέρος του κεφαλιού για να σχηματίσουν ένα στέμμα. Σε αυτό το χτένισμα, φρέσκα λουλούδια προστίθενται απλόχερα για να το κάνουν ρομαντικά ελκυστικό.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Οποιαδήποτε εποχή είναι καλή για να μπει σε αυτήν.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 20 τους μπορούν να φαίνονται καλά σε αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορεί να δοκιμάσει αυτό το στυλ, δεδομένου του τρόπου με το οποίο είναι δημοφιλές και αειθαλές.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Αυτό το στυλ ταιριάζει καλά στις παράνυμφοι στη χριστιανική γαμήλια τελετή με ένα μακρύ φόρεμα.

5. Chignon Bun για γάμο:

Κουλούρια χτενίσματα γάμου για μακριά μαλλιά

Αυτό το στυλ είναι ένα χαρισματικό χτένισμα από το παρελθόν που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Ο τακτοποιημένος δεμένος κότσος φαίνεται πολύ αριστοκρατικός και εκλεπτυσμένος. Μπορείτε να διακοσμήσετε τον κότσο με εκπληκτικά αξεσουάρ μαλλιών, φρέσκα λουλούδια ή χάντρες. Ένα πέπλο μπορεί επίσης να προστεθεί σε αυτό το χτένισμα τσουρέκι σινιόν για να λάμψει το βλέμμα.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Φορέστε αυτό το στυλ για τις γυναίκες στα 20 τους να δείχνουν όμορφα.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να δοκιμάσετε εντελώς αυτό το look.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Το στρογγυλό και τετράγωνο σχήμα του προσφέρεται με αυτό το στυλ από άλλα.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Το μακρύ φόρεμα ταιριάζει σε αυτό το στυλ για να δοκιμάσει την ημέρα του γάμου για τη νύφη.

6. Νυφικό Half-up και Half-Down Hairstyle:

Νυφικό Half-up Half-down Hairstyle Long

Αυτό είναι ένα παραδοσιακό χτένισμα γάμου που ρυθμίζει την τάση για μακριά μαλλιά. Πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα μισό πάνω, μισό κάτω για την ημέρα του γάμου σας. Αυτό το χτένισμα έχει μια κορώνα στην κορυφή με μεγάλες μπούκλες να πέφτουν χαλαρά στο πίσω μέρος ή να κουλουριαστούν στη μία πλευρά. Τονίστε αυτό το βλέμμα με το έντονα χρωματιστό λουλούδι στη μία πλευρά.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Δοκιμάστε το για γυναίκες στα 20 τους, όπως ταιριάζει σε οποιονδήποτε.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Κάθε εποχή είναι εξαιρετική για να πάτε με αυτό το χτένισμα.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οι γυναίκες με οβάλ και στρογγυλό σχήμα πρόσωπο μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Φορέστε το σε τελετή mehendi ή σε οποιαδήποτε γαμήλια εκδήλωση με lehengas ή μακρύ φόρεμα.

7. Πλεκτό σινιόν με Vintage μπούκλες για νύφες:

Σγουρά χτενίσματα για γάμο με μακριά μαλλιά

Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή νυφικά χτενίσματα γάμου για μακριά μαλλιά. Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε ένα δημιουργικό και περίπλοκο χτένισμα με όμορφη δομή, τότε αυτό πρέπει να γίνει vintage χτενίσματα. Αυτό είναι αειθαλές και οι μπούκλες γύρω δεν μπορούν ποτέ να πάνε στραβά. Αν σας αρέσουν τα τσουρέκια μαλλιών, δοκιμάστε αυτό το χτένισμα που χρησιμοποιεί κότσο σινιόν με μια μικρή συστροφή. Εδώ, ο κότσος είναι φτιαγμένος με πλεγμένα μαλλιά και τις σφιχτές μπούκλες για να του δώσει μια vintage εμφάνιση.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Κάθε εποχή είναι εξαιρετική για να πάει σε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 20 τους μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ από άλλες.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οι γυναίκες με οβάλ και στρογγυλά σχήματα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Φορέστε αυτό το στυλ για νύχτα sangeet με βαριά lehengas για να δείχνετε το καλύτερο.

8. Floral South Indian Wedding Hairstyle:

Μακριά μαλλιά ινδικό χτένισμα γάμου με λουλούδια

Αν σας αρέσει να φοράτε φρέσκα λουλούδια στα μαλλιά σας, αυτό το χτένισμα είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτό το χτένισμα είναι παραδοσιακό ανάμεσα στις νύφες της Νότιας Ινδίας και φαίνεται εκπληκτικά εκπληκτικό. Σε αυτό το στυλ, τα μαλλιά πλέκονται μακριά και είναι συνυφασμένα με φρέσκες γιρλάντες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη αφρώδη διακόσμηση μαλλιών για να αναδείξετε τη συνολική εμφάνιση.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Φορέστε αυτό το αειθαλές στυλ για γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Αυτό το στυλ ταιριάζει στο παραδοσιακό saree την ημέρα του γάμου.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Γυναίκες με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορούν να επιλέξουν εντελώς και με ασφάλεια αυτή την εμφάνιση.

9. Κυψέλη πίσω με ανοιχτό σγουρό στυλ:

Μπούκλες γάμου για μακριά μαλλιά

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτό το ανοιχτό σγουρό χτένισμα μελισσών μπορεί να κάνει κάθε νύφη να δείχνει όμορφη χωρίς κόπο. Σε αυτό το χτένισμα, τα μαλλιά αφήνονται ανοιχτά με λίγα κτυπήματα σε κάθε πλευρά. Το μελίσσι φαίνεται να συμπληρώνει πολύ καλά τις ινδικές στολές γάμου. Συμπληρώστε αυτό το look με εκθαμβωτικό maang tikka. Με την αλλαγή των χρόνων, η αύρα και το ύφος των νυφών έχουν επίσης μεταμορφωθεί. Τα νυφικά χτενίσματα έχουν επίσης αλλάξει και αυτά είναι μερικά διαφορετικά αλλά αριστοκρατικά χτενίσματα για τις νύφες.

 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Το οβάλ και το σχήμα του διαμαντιού μπορεί να πάει καλά εδώ.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Ο χειμώνας και ο μουσώνας είναι οι καλύτερες εποχές για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα τέλη των 20 μπορούν να δουλέψουν σε αυτό το στυλ καλύτερα από άλλες.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Φορέστε βαριά lehengas ή μακρύ φόρεμα σε αυτό το στυλ με οποιαδήποτε από τις προ-γαμήλιες τελετές.

10. Μακριά σγουρά ρολά για γάμο:

Γαμήλια χτενίσματα για μακριά χοντρά μαλλιά

Αυτό είναι ένα μισό-μισό κάτω απλό χτένισμα, αλλά φτιαγμένο για να φαίνεται λίγο πιο όμορφο. Και αυτό είναι ένα από τα πιο απλά νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά και μπορεί να φανεί όμορφο σε οποιονδήποτε. Απλά φτιάξτε απαλά ρολά και μπούκλες στο πίσω μέρος και σαν ένα απλό μισό-μισό κάτω στυλ μπορείτε να καρφώσετε τα μαλλιά σας.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες ηλικίας πριν από τα 28 μπορούν να ξεπεράσουν αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορεί να λειτουργήσει σε αυτό το μοντέρνο look.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ σε οποιαδήποτε εποχή όπως επιθυμούν.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Αυτό το στυλ συνδυάζεται με ένα μακρύ φόρεμα και εκδήλωση την ημέρα του γάμου για να φαίνονται κομψά και μοντέρνα.

11. Απλή αλογοουρά για μακριά μαλλιά:

Απλά χτενίσματα γάμου για μακριά μαλλιά

Πρόκειται για μια απλή αλογοουρά που έγινε λίγο καλύτερη με ελαφριά μπούκλα και το εξαιρετικό και λουλουδάτο αξεσουάρ μαλλιών. Είναι ένα όμορφο χτένισμα για μακριά μαλλιά για το γάμο και ο καθένας μπορεί να το κάνει χωρίς καμία απολύτως βοήθεια. Τραβήξτε προσεκτικά όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω και στη συνέχεια στερεώστε τα με μια γραβάτα μαλλιών και στη συνέχεια διακοσμήστε με μια λουλουδάτη ζώνη.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για να φορέσεις αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα πρώτα 20 τους μπορούν να κουνήσουν αυτό το στυλ σε σύγκριση με άλλα.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Τα σχήματα οβάλ και διαμάντι είναι τα καλύτερα για να δοκιμάσετε αυτό.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Οποιοδήποτε παραδοσιακό έθνικ φόρεμα μπορεί να ταιριάζει με αυτό το στυλ σε εκδηλώσεις πριν από το γάμο.

12. Πλεκτά μαλλιά με μακριά μαλλιά:

Μακριά γαμήλια μαλλιά αλογοουράς

Το γοητευτικό χτένισμα για τα κορίτσια που λατρεύουν να το διατηρούν απαλό και ρομαντικό και αυτό είναι ένα από τα γοητευτικά νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά. Πρέπει να χτενίζετε καλά τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να παίρνετε τα μαλλιά από τη μία πλευρά πάνω από το στέμμα και στη συνέχεια να συνεχίζετε να πλέκεστε σε μια κορδέλα μαλλιών και να στερεώνετε από την άλλη πλευρά.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Κάθε εποχή είναι εξαιρετική για να πάτε εδώ με ασφάλεια.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορεί να δοκιμάσει αυτό το στυλ με χάρη.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 20 τους μπορούν να φαίνονται καλά Σε αυτό το στυλ καλά.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Δοκιμάστε αυτό το στυλ με ένα μακρύ έθνικ φόρεμα για τη λειτουργία sangeet του φίλου σας.

13. Απλό σγουρό χτένισμα για νύφες:

Μακριά σγουρά νυφικά μαλλιά

Σε περίπτωση που έχετε σγουρά μαλλιά, δεν χρειάζεται να το ξανασκεφτείτε δοκιμάζοντας αυτό το στυλ. Αυτή η χαριτωμένη άδεια πέρα ​​από το απλό στυλ είναι η καλύτερη για όσους έχουν τέτοια μαλλιά και είναι αρκετά εύκολο να επιτευχθεί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλές παχιές μπούκλες και να τις καμαρώνετε καλά αφήνοντας μαλλιά. Αξεσουάρ τα μαλλιά περισσότερο με καρφίτσες για να φαίνονται καλύτερα. Χτενίστε και τυλίξτε τα μαλλιά προς τα πίσω και στη συνέχεια σφίξτε τα και διακοσμήστε με ένα λουλούδι στη μία πλευρά.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Ο χειμώνας και ο μουσώνας ταιριάζουν με αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα τέλη των 20 και στις αρχές των 30 μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οβάλ και διαμαντένια σχήματα προσώπου ταιριάζουν καλύτερα για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Φορέστε lehengas ή μακρύ φόρεμα σύμφωνα με την επιλογή σας για οποιαδήποτε εκδήλωση και εκδηλώσεις πριν από το γάμο.

14. Κουλούρι με μακρύ στρώμα:

Γαμήλια κουλούρια για μακριά μαλλιά

Αυτό είναι ένα πολύ απαλό και χαριτωμένο στυλ, το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε με αξεσουάρ αλυσίδας στην αντίθετη πλευρά. Αυτά τα όμορφα νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά, πρέπει να αφαιρέσετε τα μαλλιά από τη μία πλευρά και στη συνέχεια να τα στερεώσετε ως κότσο στην άλλη πλευρά του λαιμού. Τα μαλλιά που έχουν χαλαρώσει χωρίζονται σε δύο μέρη και στριφογυρίζονται και καρφώνονται προς τα πίσω.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες κάθε ηλικίας κάτω των 35 ετών μπορούν να το δοκιμάσουν.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Εκείνοι με οβάλ, στρογγυλό και διαμαντένιο πρόσωπο μπορούν να λειτουργήσουν καλά σε αυτό το στυλ.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Αυτό το κομψό στυλ φαίνεται καλό με ένα μακρύ δυτικό φόρεμα για εκδηλώσεις δεξίωσης.

15. Disney Princess Style for Long Hair:

Πριγκίπισσα χτενίσματα για γάμο

Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές χτένισμα από την εποχή που ήμασταν νέοι. Και αυτό το στυλ μοιάζει με έναν από τους φανταστικούς χαρακτήρες, τον Jasmin από τον Aladdin. Αυτό φαίνεται αρκετά vintage και ένα έξυπνο στυλ για να το δοκιμάσετε. Σε κάνει να παίρνεις την ατμόσφαιρα μιας πριγκίπισσας στην πραγματική ζωή. Εδώ τα μαλλιά σας είναι μεσαία και οι ρουφηξιές γίνονται και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια καρφώνονται χαμηλά στο πίσω μέρος. Τα μαλλιά που έχουν μείνει χαλαρά μπορούν στη συνέχεια να δεθούν ανάλογα.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να το δοκιμάσετε
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 20 τους μπορούν να τραβήξουν αυτό το βλέμμα από άλλες.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Μόνο ένα οβάλ σχήμα προσώπου μπορεί να ταιριάζει με αυτό το βλέμμα από άλλα.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Φορέστε ένα μακρύ φόρεμα για να το διακοσμήσετε καλύτερα για κάθε εκδήλωση πριν από το γάμο.

16. Twisted Low Updo με μακριά μαλλιά:

Εύκολη ενημέρωση γάμου για μακριά μαλλιά

Αυτό το στυλ είναι πολύ γνωστό στο γαμήλιο παντελόνι. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός ακατάστατων μαλλιών και κομψού συν vintage στιλ. Αυτό ταιριάζει σε πολλές γυναίκες με μακριά μαλλιά και είναι ιδανικό για αρκετές γαμήλιες γιορτές. Εδώ τα μαλλιά σας χωρίζονται από τη μία πλευρά και στη συνέχεια γίνονται χαμηλή και πλεγμένη συστροφή που καταλήγει σε κουλούρι στο πίσω μέρος.

 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οι γυναίκες με στρογγυλό σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν τυφλά αυτό το στυλ.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι μια καλή επιλογή για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ με ευκολία και άνεση.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 20 τους μπορούν να κουνήσουν αυτό το βλέμμα με χάρη και στιλ.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Φορέστε οποιοδήποτε βαρύ παραδοσιακό ντύσιμο της επιλογής σας για να δείχνετε καλύτερα.

17. Σγουρά αφρικανικά γαμήλια χτενίσματα:

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Αφρικής

Αυτό είναι ένα μπερδεμένο στυλ για όσους έχουν σγουρά μαλλιά. Είναι μια φυσική ομορφιά και δεν έχει πολλά να κάνει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δέσετε τα μαλλιά ενδιάμεσα και να τα αφήσετε στην άλλη τρίχα. Εδώ μπορούμε να δούμε ότι το κορίτσι έχει σγουρά μαλλιά και έχει κάνει ένα υπέροχο στυλ μισό-μισό κάτω. Το λουλουδάτο συγκρότημα ανεβάζει ακόμη περισσότερο όλο αυτό το σενάριο. Δοκιμάστε αυτά τα στυλ με μια όμορφη διακοσμητική μπάντα για να ασφαλίσετε τον κότσο της. Αυτό είναι ένα τυπικό αφρικανικό στυλ που προσαρμόζεται και από άλλα μέρη του κόσμου.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Ο χειμώνας είναι μια καλή επιλογή για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 30 τους μπορούν να φαίνονται καλά σε αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οι γυναίκες με οβάλ σχήμα προσώπου μπορούν να χαρίσουν αυτό το βλέμμα καλά.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Δοκιμάστε αυτό το στυλ για οποιαδήποτε εκδήλωση πριν ή μετά τον γάμο με ένα μακρύ φόρεμα.

18. Πλήρης πλέξη ψαριών για νύφη με μακριά μαλλιά:

Μαλλιά ψαριού για γάμο με μακριά μαλλιά

Σε περίπτωση που έχετε μακριά και λεία μαλλιά με υφή, τότε αυτά χτενίσματα πλεξούδα ψαριού είναι όλα όσα χρειάζεστε. Είναι απλό αλλά πολύ vintage και κομψό. Και πάει μέχρι το τέλος και ασφαλίζεται με λάστιχο. Ταιριάζει με αρκετά παραδοσιακά ρούχα και είναι η καλύτερη επιλογή για φίλους κάθε νύφης. Μπορείτε επίσης να το κάνετε ακατάστατο και να επιλέξετε να προσθέσετε μερικά αξεσουάρ μαλλιών ή λουλούδια ανάμεσα στην πλεξούδα. Τα χοντρά μαλλιά είναι πιο κατάλληλα για αυτό το χτένισμα.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι μια καλή επιλογή για να δοκιμάσετε εντελώς αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Φορέστε αυτό το στυλ για γυναίκες στα τέλη της δεκαετίας του 20 για να δώσετε την καλύτερη εμφάνιση.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οι γυναίκες με στρογγυλό και οβάλ σχήμα πρόσωπο μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ στα τυφλά.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Δοκιμάστε αυτό το στυλ με lehengas ή μακρύ φόρεμα για λειτουργίες sangeet.

19. Long Twisted Ponytail:

Μακριά γαμήλια μαλλιά αλογοουράς

Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι τολμηρό και funky, τότε αυτό είναι για εσάς. Εδώ είναι απλό χτένισμα βουρτσισμένο καλά και δεμένο με τα ίδια τα μαλλιά. Αυτό είναι αρκετά έξυπνο και κομψό στυλ. Δίνει vintage ατμόσφαιρα περαιτέρω. Επιλέξατε μια ακατάστατη αλογοουρά όπου δεν έχετε χρησιμοποιήσει ούτε γραβάτα μαλλιών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά αξεσουάρ μαλλιών για να το διακοσμήσετε ακόμα περισσότερο.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Κάθε εποχή είναι καλό να πάτε σε αυτό το χτένισμα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα τέλη των 20 ετών μπορούν να απολαύσουν αυτό το βλέμμα καλά.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οβάλ και στρογγυλά σχήματα προσώπου είναι καλό για να πάτε εδώ σε αυτό το στυλ.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Φορέστε ένα μακρύ φόρεμα σε αυτό το χτένισμα για να δοκιμάσετε για γαμήλια δεξίωση ή κοκτέιλ πάρτι.

20. Πλέξη καταρράκτη:

Γαμήλιες πλεξούδες σε στυλ καταρράκτη για μακριά μαλλιά

Αυτό είναι ένα vintage στυλ που είναι ακόμα διάσημο για τα κορίτσια που τους αρέσει απαλό και χαριτωμένο. Η πλεξούδα του καταρράκτη ήταν δημοφιλής έκτοτε καθώς καταρρέει καλά και συνδυάζεται επίσης. Τα μέρη των μαλλιών εδώ είναι δεμένα και από τις δύο πλευρές και η πλεξούδα είναι ακριβώς σωστή, η οποία φαίνεται κομψή και κομψή. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον αξεσουάρ floral μαλλιών για να αναδείξετε την εμφάνιση.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορεί να κλονίσει αυτό το βλέμμα καθώς ταιριάζει σε όλους.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 20 τους μπορούν να ταιριάξουν καλύτερα σε αυτό το χτένισμα από άλλες.
 • Τέλεια περίσταση και φόρεμα: Φορέστε ένα χαριτωμένο έθνικ φόρεμα για κάθε πάρτι πριν από το γάμο για να φαίνεται όμορφο σε αυτό το στυλ.

Πρόσθετες συμβουλές:

 1. Τα νυφικά μαλλιά είναι σημαντικά για να δείχνουν όμορφα σε τελετές και πάρτι.
 2. Ως εκ τούτου, η φροντίδα πρέπει να ξεκινήσει από έναν ή δύο μήνες πριν.
 3. Το κανονικό σπα μαλλιών θα αφήσει τα μαλλιά να είναι λεία και λαμπερά.
 4. Εφαρμόστε τον ορό μαλλιών σε πετσέτα βρεγμένα μαλλιά και αφήστε το για λείο τελείωμα.
 5. Η μάσκα λαδιού θα είναι φίλη σας αυτές τις στιγμές. Εφαρμόστε καλό λάδι πριν πλύνετε τα μαλλιά για να τα θρέψετε καλά.

Αυτά τα νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι όλα όσα χρειάζεστε καθώς πλησιάζει η μεγάλη σας μέρα. Τα χτενίσματα είναι αρκετά ευέλικτα και ταιριάζουν σε αρκετές προτιμήσεις και έχουν καλή γεύση. Βοηθά στο να τα διαμορφώσετε καλά για διαφορετικά γεγονότα και περιστάσεις. Προγραμματίστε και ετοιμαστείτε να πάτε για διαφορετικές περιστάσεις με αυτά τα στυλ στο χέρι. Θα σας αφήσουν να φαίνεστε πιο μοντέρνοι, πιο έξυπνοι και στιλάτοι.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Q1. Πότε να κούρεμα πριν από το γάμο για μια νύφη?

Απάντηση: Αν θέλετε διακοσμητικό, κάντε το μια εβδομάδα ή δέκα ημέρες πριν από την ημέρα του γάμου. Εάν θέλετε ένα πραγματικά καλό κούρεμα, προτιμάτε πάντα να γίνεται ένα ή δύο μήνες πριν από το γάμο για την καλύτερη εμφάνιση. Ωστόσο, ξεχάστε να μην κάνετε σπα ή θεραπεία μαλλιών μια εβδομάδα πριν από το γάμο για να έχετε καλά θρεπμένα μαλλιά.

Q2. Χρειάζεται να πλύνω τα μαλλιά πριν από τη γαμήλια τελετή για να φαίνονται καλά?

Απάντηση: Όχι, μην πλένετε ποτέ μαλλιά πριν από το γάμο. Τα καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν εάν τα μαλλιά πλυθούν την προηγούμενη μέρα και διατηρηθούν για την καλύτερη χρήση των προϊόντων styling την ημέρα του γάμου.

Q3. Είναι σωστό να χρωματίζονται τα μαλλιά πριν από το γάμο?

Απάντηση: Μπορείτε πάντα να βάψετε μαλλιά πριν από το γάμο. Ο ιδανικός χρόνος ξεκινά από έξι μήνες πριν. Ωστόσο, σύμφωνα με την προσαρμογή, είναι καλύτερο να λάβετε τη συμβουλή του στυλίστα σχετικά με αυτό.

Q4. Πόσο καιρό πριν πρέπει να ξεκινήσω το χτένισμά μου πριν από το γάμο?

Απάντηση: Είναι πάντα καλό να ξεκινάς το χτένισμα πρώτα από το μακιγιάζ. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την επιλογή του στυλ, ξεκινήστε να το κάνετε τρεις έως τέσσερις ώρες πριν για ασφαλή πλευρά.