Kajol Beauty Tips and Fitness Secrets

Kajol Beauty Tips and Fitness Secrets

Η Kajol, η διάσημη σταρ του Μπόλιγουντ και μητέρα δύο παιδιών δεν είναι μόνο πολύ γνωστή για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και τη φυσική της ομορφιά. Η Kajol κουβαλά καλά τον εαυτό της και πιστεύει στην απλότητα. Της αρέσει να φορά πράγματα που προσφέρουν άνεση και επίσης την κάνει να δείχνει κομψή. Είναι μια από τις ελάχιστες ηθοποιούς που κατάφερε να ισορροπήσει ταυτόχρονα στη δουλειά και στον επαγγελματία. Ασχολείται επίσης με την κοινωνική εργασία. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν θέτει σε κίνδυνο την υγεία της. Φροντίζει καλά το σώμα της και προσπαθεί να το διατηρήσει σε φόρμα. Έχει ακόμα αυτό το φουσκωτό βλέμμα στο πρόσωπό της. Το άγγιγμα της ομορφιάς του bong αντανακλάται επίσης. Η ελάχιστη ποσότητα μακιγιάζ και οι φυσικοί τρόποι θεραπείας την κάνουν να δείχνει υπέροχη.

Kajol Beauty Tips and Fitness Secrets:

Διατροφικές συνήθειες:

Ο Kajol διατηρεί μια εξαιρετικά ισορροπημένη διατροφή. Καταναλώνει τα πάντα σε μικρές ποσότητες και δεν πεινάει. Προτιμά να έχει 4-5 γεύματα την ημέρα από 3 βαριά γεύματα. Θέλει να καταναλώσει αρκετή ποσότητα νερού και να έχει μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη. Δεδομένου ότι λατρεύει τα μη χορτοφαγικά τρόφιμα. τρώει ψάρια, αυγά και κοτόπουλο σε καλή ποσότητα. Ταυτόχρονα, φροντίζει να μην έχει κανένα είδος πρόχειρου φαγητού. Συνεχίζει να συζητά το πρόγραμμα διατροφής της με τον διαιτολόγο όπως απαιτείται και το συντονίζει με το πρόγραμμά της.

Ασκηση:

Ο Kajol φροντίζει να γυμνάζεται για περίπου 90 λεπτά καθημερινά. Επισκέπτεται θρησκευτικά το γυμναστήριο της και γυμνάζεται. Η κύρια ατζέντα της είναι να είναι σε φόρμα και να μην χάνει πολύ βάρος. Ωστόσο, μετά τον έλεγχο της διατροφής της κατάφερε να χάσει περίπου 18 κιλά βάρους μέσα σε λίγους μήνες. Θεωρεί ότι η άσκηση είναι ένα άγχος και δεν το παραλείπει ούτε μια μέρα. Το να το δουλεύει τακτικά έχει βοηθήσει επίσης το ανοσοποιητικό της σύστημα να ενισχυθεί. Επομένως, αυτό την εμποδίζει να αρρωσταίνει πολύ συχνά.

Kajol Beauty Tips and Fitness Secrets Makeup:

Μακιγιάζ Kajol Beauty Tips and Fitness Secrets

Η Kajol φορά ελάχιστη ποσότητα μακιγιάζ. Είναι το δέρμα της που λάμπει φυσικά και την κάνει να δείχνει υπέροχη. Το είδος του προγράμματος διατροφής που ακολουθεί και οι τακτικές προπονήσεις της την κάνουν να φαίνεται φυσικά όμορφη. Αναδεικνύει κυρίως τα μάτια της και προτιμά να είναι απλό.

Kajol Beauty Tips Dressing:

Ντύσιμο Kajo

Η Kajol αρέσει να πειραματίζεται με το στυλ της αυτές τις μέρες. Νωρίτερα, δεν την ενδιέφερε πολύ, αλλά τώρα φαίνεται ότι το φροντίζει καλά. Ωστόσο, δεν φοράει ρούχα που δεν της ταιριάζουν ή που την κάνουν να νιώθει άβολα. Πιστεύει στην άνεση και βγάζει ρούχα που την κάνουν να νιώθει αυτοπεποίθηση. Υποστηρίζει περισσότερα κομψά ρούχα από τα τζαζ. Ντύνεται έχοντας κατά νου την ηλικία της και δεν υπερβάλλει στο ντύσιμό της. Η Kajol πιστεύει σε απλά και νηφάλια φορέματα, επομένως, αυτό είναι που τη διακρίνει από όλες τις άλλες ηθοποιούς του Bollywood.

Αυστηρό χρονοδιάγραμμα:

Η Kajol φροντίζει να ακολουθεί σωστά τη ρουτίνα της. Κοιμάται εγκαίρως και προσπαθεί να καλύψει σωστά τον οκτάωρο ύπνο της. Σηκώνεται νωρίς και ασχολείται με τις καθημερινές της δραστηριότητες. Ασκείται το βράδυ και ακολουθεί σωστά τη συνταγή που της έχει ορίσει. Δεν είναι εθισμένη σε κανενός είδους συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό ή το μάσημα οποιασδήποτε ουσίας. Ο Kajol φροντίζει να ακολουθεί αυστηρά μια ισορροπημένη διατροφή και να καταναλώνει λιγότερη ποσότητα υδατανθράκων.

Ντύσιμο μαλλιών:

kajol στο saree

Το Kajol έχει σκούρα καστανά μαλλιά. Τις περισσότερες φορές της αρέσει να το κρατά ανοιχτό και δεν πειραματίζεται πολύ με αυτό. Της αρέσει επίσης να χρησιμοποιεί φυσικούς τρόπους περιποίησης των μαλλιών της. Ως εκ τούτου, αυτό είναι που το κάνει λαμπερό και υγιές. Alwaysταν πάντα μια τολμηρή ηθοποιός και πειραματιζόταν με τα κουρέματα της. Από σγουρά μαλλιά μέχρι κοντά μαλλιά, όλα της ταιριάζουν πολύ και ταιριάζουν όμορφα με το κομμένο πρόσωπο.