Sridevin kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia

Sridevi on elokuvateollisuuden diiva, joka on työskennellyt hindi-, tamili-, malayam-, telugu- ja kannada -elokuvissa. Häntä pidettiin ensimmäisenä naispuolisena supertähtinä hänen kauneutensa ja näyttelijätaitojensa vuoksi. Hän on legenda ja hänellä on miljoonia faneja ympäri maailmaa. Huolimatta 50 -vuotiaasta hän onnistuu saamaan itsensä näyttämään 10 vuotta nuoremmalta kuin hän on.

Tässä Sridevin kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia

1. Pidä se luonnollisena:

sridevi kauneusvinkkejä

Kaikki meikkaavat ja saavat itsensä näyttämään kauniilta, mutta Sridevi uskoo, että onnellisuuden pysyminen on tärkeintä, mikä saa sinut näyttämään hyvältä, koska hän uskoo, että sisällä oleva heijastuu kasvoista. Hän noudattaa oikeaa ruokavaliota ja pitää itsensä kunnossa voimajoogan kanssa. Positiivinen ajattelu, hyvä mielentila ja laatuajan viettäminen tyttärien kanssa ovat muutamia asioita, jotka parantavat hänen elämäänsä.

2. meikki:

Sridevi uskoo vanhentuvansa kauniisti, joten hän ei koskaan laita paljon meikkiä ja vuorostaan ​​saa hänet näyttämään nuoremmalta. Hän suosittelee hedelmäpakkauksia ja pitää säännöllisen meikkisi todella alhaisena. Hän oli alkanut käyttää glyseriiniä ruusuvedellä uransa alkuvaiheesta lähtien ja jatkaa edelleen sitä. Hän välittää erittäin tärkeän neuvon meikin puhdistamisesta ennen nukkumaanmenoa. Hän sanoo, että kemialliset komponentit ovat ankaria ja voivat vahingoittaa ihoa kokonaan.

3. Hiustenhoito:

sridevi hiustenhoito

Sridevillä, kuten useimmilla Etelä -Intian naisilla, on pitkät ja kiiltävät hiukset. Hän saa usein päänsä ja hiuksensa hieroen, mikä pitää hänet ravittuna. Iän myötä naiset alkavat menettää hiuksiaan, joten hän päättää pysyä poissa erilaisista hiustenhoitotöistä ja muotoilusta, jotka voivat reagoida hänelle huonosti. Hän pitää hiuksensa luonnollisina eikä värjää niitä eri väreillä.

4. Huulet:

Sridevi tykkää käyttää paljon eri sävyjä huulipunille, mutta hän ei koskaan mene yli laidan eikä varmasti tee virheitä. Hänet on nähty eri sävyissä, kuten punaisena, tummanpunaisena, ruskeana ja ne näyttävät kauniilta hänen täydellisesti vuorattujen viivojensa päällä. Hänet on nähty myös huulikiiltoissa, jotka ovat enimmäkseen vaaleanpunaisia ​​ja ruskeita, ja ne antavat hänelle viileän ilmeen erityisesti hänen säännöllisten askeliensa aikana.

5. Silmät:

Sridevi rakastaa saada silmänsä savuisiksi, mikä saa hänet upotetuksi. Huomaat yleensä, että hän asettaa paljon stressiä mustille luomiväreille. Hän linjaa silmänsä täydellisesti kajalilla ja korostaa kannen vaaleita värejä. Näyttääkseen heidät hän käyttää hohtavaa ja helmiäishohtoista kiiltoa, joka lisää valoa kannessa ja kulmaluun alla. Ilmaisu kuningatar tekee ihmeitä näillä kimaltavilla silmillään ja kutsuu varastaa hengityksen yhdellä silmäyksellä.

6. Ruokavalion ja kuntoilun salaisuudet:

Sridevi aloittaa päivänsä kahdella lasillisella haaleaa vettä sitruunan kanssa ja hetken kuluttua juo kupillisen yrttiteetä. Hän juo vihannesmehua juuri ennen aamiaista, ja aamiaiseksi hän haluaa syödä kaurapuuroa tai mysliä, jossa on kuivattuja hedelmiä, hunajaseosta maidossa. Lounaaksi hän suosii paljon salaatteja ja nauttii toisinaan savustettua tai grillattua lohta, tofua tai jopa fetajuustoa. Illalliset pidetään alhaisina keittojen, chapatin ja vihannes curryn kanssa. Sillä välin hän syö jatkuvasti välipaloja kahden tunnin välein. Hän pitää paahdetuista maapähkinöistä, hedelmistä, vuohenjuustosta, jossa on monijyväisiä keksejä, ja jopa tummasta suklaasta välipaloiksi. Kuntoilun vuoksi hän pitää voimajoogasta, käy kuntosalilla ja jopa pelaa tennistä. Tärkeintä on, että hän pitää itsensä onnellisena ja tyytyväisenä, sillä se on hänelle sopivaa ja terveellistä.