10 fantastiska bröllopsklänningar för sommaren

färgade väggar, bukett blommor, rosa klänningarSom bekant är sommaren också bröllopsäsongen. För alla dessa glada händelser behöver du också en fantastisk klänning. Med följande färgstarka, glada, blommiga och underbara Bröllopsklänningar för sommaren de närvarande kan inte ta ögonen från dig. Försök ändå att inte stjäla brudens show.

En kombination av vitt och blått som bröllopsklänning för sommaren

elegant-enkelblommig bröllopsklänning

Du måste ha arbetat hårt med din figur för sommaren. Visa dem sedan upp i denna vackra, humöriga och tätt passande brudklänning som är förförisk utan att visa för mycket hud. De koboltblå blommorna med den kontrasterande vita bakgrunden ger en söt, men samtidigt mogen look, som förstärks ytterligare av en kant av spets. (ModCloth.com, $ 140). Bara en av många fantastiska Bröllopsklänningar för sommaren.

Att gifta sig i trädgården – persika färgade bröllopsklänningar för sommaren

Bröllopsklänning-orange-medellånga blommor

Spelmotiven för Bröllopsklänningar för sommaren i kombination med den somriga persikafärgen är perfekt för bröllop som äger rum i trädgården eller utomhus. Rocka dansgolvet bekvämt. Klänningen ser bra ut både med höga klackar till bröllopsceremonin och platta skor till själva festen om du låter den riva. (Nordstrom.com, $ 198)

Stort tack till svarta bröllopsklänningar för sommaren

Plisserad klänning-bröllop-brudklänning-sommar

Den här klänningen kommer aldrig att gå ur modet. Med empire -midjan i kombination med den klassiska rosetten som omger midjan och de vertikala ränderna kommer du att se perfekt ut på årets sommarbröllop och under de kommande åren. (Macys.com, $ 189)

Snyggare än tårtan

Rosa spetsklänning brudklänning sommartrend

Denna vackra persikafärgade spetsklänning ser helt fantastisk ut. Den är idealisk för utomhusbröllop, både dag och kväll. Den vackra spetsen accentueras av satinbågen som accentuerar midjan. V-ringningen i ryggen är snygg, men resten av klänningen utstrålar oskuld. (ModCloth.com, $ 58)

En kunglig look

medellång-blå-bröllopsklänning-sommar

Du kan bära denna kungsblå klänning i vardagen och vid speciella tillfällen. Till sommarbröllopet bör du bära klänningen, som har en V-ringning och är prydd med broderi, med klassiska, svarta, öppna tåpumpar. (ASOS.com, $ 114)

Snygga och känsliga bröllopsklänningar

svarta skor champagnefärg

Formen på denna klänning är rolig och avslappnad och kombinerar ett etepetete utseende med en fashionabel halsduk för nacken.

 Lämplig för atmosfären

svarta strass midja accentuerande bröllop

Är bröllopet du är inbjuden att få lite mer exklusivt? Välj sedan den här klänningen. Det är en stor kompromiss mellan unga och färska och vuxna och krävande. Raderna med chiffong är förbundna med ett pärlstav, smickrande bälte i midjan. (Nordstrom.com, $ 118)

 Svart spets

3/4 ärm brudklänning för sommaren

Skapa ett fantastiskt utseende med denna svarta, åtsittande spetsklänning med dekorativa detaljer. Den finns i många storlekar så den passar alla kroppstyper.

Enkla och vackra bröllopsklänningar

Savvy-spets-baby-blå-medellånga-vita sandaler

Du kan inte gå fel med den här babyblå klänningen. Färgen passar perfekt till sommaren och dess snitt gör den till ett lämpligt plagg för cocktailen. Det är bäst att bära vita skor med kilklackar för att framhäva den annars klassiska siluetten. (ASOS.com, $ 111)

Den speciella klänningen

färgstark-brudklänning-sommar-svart-band-midja

Kan du styla konstigt och klassiskt samtidigt? Med den här klänningen, ja. Denna färgglada klänning, inspirerad av påfåglar, ger färg till nästa kvällsevenemang utan att offra sofistikering. (Nordstrom.com, $ 98)

Scheife spetsklänning brudklänning trappor trädgård updo

Vattenfall-klänning-mångfärgad-lång-flera-lager-corsage-klänning

lång-gul-bröllopsklänning-hotell-mottagning-hårtillbehör

Bukett-kort-bröllop-klänning-för-petite-damer

Corsage klänning-havsblå veck