Sov gott och dröm söta drömmar i en skalbädd!

unik-skal-säng-rosa

Letar du efter en riktigt ovanlig säng för ditt hem? Vi erbjuder en lösning för dig, en ny möbel från Italien. Den unika sängen är inte bara en del av en rad sängkollektioner. Det är ännu mer ovanligt. Dess form är som ett skal. Ja, vi rekommenderar dig i ett mysigt Skalbädd för att sova kan du vara en skalpärla. Detta säng med formen på ett skal helt kan förvandla ditt sovrum och skapa en mycket trevlig atmosfär. Knappt någon har sådana möbler som kan vara kontaktpunkter i inredningen.

lyxig säng som skal med gulddesign

lyxig clam säng guld design

Att se bra ut är dock inte den enda fördelen med detta Skalbädd. Det är också en högteknologisk produkt. Den är utrustad med en fjärrkontroll för enkel hantering av öppning och stängning. Detta är ett mycket praktiskt förslag för ditt sovrum, särskilt om du inte vill städa upp sängen på morgonen, med bara en knapp på fjärrkontrollen kan du dölja röran på sängen från dina ögon. Inte bara sjöjungfrun Ariel från barnens berättelser kan vara i ett Skalbädd sömn.

lyxig rosa skalbädd

lyxig-rosa-färgad-skal-säng

Nu är musselbädden en chans för alla. Känn dig som en prinsessa av havet. Om du är nyfiken på havstemat i inredningen kan det vara så Skalbädd Hjälp dig att uppnå harmoni i din inredning.

saga vit säng i form av en wr skal

saga-skal-säng

lyxigt sovrum med säng skal

lyxigt-sovrum-med-skal-säng