Bröllopsfrisyr långt hår vid en naturlig fotografering

Klänning gjord av spets-maskros-brud

Vad är den naturliga brudens stil? Det är spontant, vackert och lika fräscht som våren, det behövs inga krusiduller eller någon hög. I dagens bröllopsfotosession av Rebecca von Rehn kommer du att se ett modernt tillvägagångssätt för en naturlig brudlook – bröllopsfrisyr långt hår, perfekt och elegant. Den unga damen är lika vacker, feminin, himmelsk som hon ser ut här, hon fångade en himmelbit på jorden i Falkensteiner, Hamburg.

Bröllopsfrisyr långt hår- en inspirerande naturlighet för varje brud

Brud-på-stranden

Konceptet för denna fotografering är ganska enkelt, och det finns inga skrymmande färger eller snygga inredningsdetaljer. Det var inspirerat av den naturliga miljön, och har det fotosession Gjord på en budget, med blommor, gräs och annan inredning som du ser här. Bröllop frisyr långt hår med naturligt utseende är bra som ett tema. Alla naturliga, mjuka och jordnära nyanser i bröllop är fortfarande populära. Titta nu på bildgalleriet nedan och låt dig inspireras!

Maskros-brud-på-stranden

Frisyr för långt hår – 30 exempel på en stegklippning

19 långa frisyrer med höjdpunkter för en bra sommar

Moderna frisyrer för damer med långt hår – trender för 2014

Bröllopsfrisyr långt hår och alla skatter på jorden som bröllopsdekor

på-äng-brud-med-maskros

En klänning av spets, lång och elegant, bröllopsfrisyren för långt hår som berörs av eftermiddagsbrisen är allt som definierar denna brud vid hennes bröllop!

den lyckliga kvinnan med kronan och maskros

en inspirerande fotosession

Brud-på-stranden-långt hår