Gifta dig med en hippiebröllopsklänning: 20 drömlika bröllopsklänningar i boho -stil

hippie-boho-klänningar-spets-tyll-elfenben

Buzzordet boho har blivit en integrerad del av modevärlden för tillfället och har också fångat hjärtan hos brudmodedesigners. Idag visar vi dig några av de vackraste bröllopsklänningarna i boho -stil. Couture -märket Yolan Cris överraskade oss igen 2017 med en drömmande kollektion som inspirerades av hippie -looken och den avslappnade bohemstilen. Modellerna av det katalanska modemärket inspirerar med en framgångsrik kombination av klassisk elegans och bohemisk casualness. Varje hippiebröllopsklänning från Boho Chic -kollektionen är vanligtvis gjord av många spetsar och ser extremt romantisk ut.

Hippie bröllopsklänning -lång spetsig midja-betonad-en-linje-Boldo-Grama

Formerna på de luftiga, lösa klänningarna har påverkats av mode från sjuttiotalet. Smickrande snitt och vågade slitsar ger perfekt benutrymme. Romantiska och lekfulla halsvarianter betonar en vacker, feminin klyvning, medan klänningar utan rygg är särskilt eleganta och förföriska. Kroppar gjorda av fina, transparenta tyger gör att huden kan lysa vackert. Det transparenta tyget kan också kombineras bra med en mycket djup halsringning.

Hippie-bröllopsklänning-lång-figur-kram-enkel-spets-Enebro-Callundula

En hippiebröllopsklänning behöver inte vara vit. Grädde- och champagnetoner är också mycket effektiva och påminner om stranden. Modellerna från Yolancris förlitar sig på eleganta silhuetter som A-line och Empire-line, som också erbjuder hög komfort. Det finns också en plats i kollektionen för korta klänningar och byxor. Fokus ligger dock på utsvängda kjolar och löst fallande tyger.

Hippie-bröllopsklänning-lång-spets-ett-linje-bälte-Pinillo-Trebol

Hippie -looken understryks också av detaljer som fransar, blommapplikationer, tofsar och veck. De ger boho -klänningarna en mycket nostalgisk charm och utstrålar en glad naturlighet. Särskild uppmärksamhet ägnas åt tillbehör som bälten, kappor och halsdukar. Brudslöjan är inte ett måste för det moderna bohemiska utseendet, varför den saknas i YolanCris -kollektionen. En krans av blommor, plockade direkt från ängen eller enskilda blommor flätade i håret är det bättre valet.

Hippie-bröllopsklänning-lång-A-line-crop-free-kristaller

Bläddra igenom vårt lilla urval av drömmande bröllopsklänningar från Boho Chic 2017 -kollektionen från YolanCris och lära dig mer om funktionerna i de enskilda modellerna. Varje hippie bröllopsklänning är gjord på mått och priserna börjar på $ 3000.

Abedul 

Hippie-bröllopsklänning-lång-70-talet-spets-urringning-bälteAbedul

Den långärmade bröllopsklänningen “Abedul” är inspirerad av romantiken från den viktorianska eran. Kvinnlighet och sensualitet utstrålar den djupa urringningen, kombinerat med lager av Chantilly -spetsar. Kjolen är gjord av en blandning av olika tyger som mjuk plumetis tyll, Chantilly spets och veckad tyll.

Passiflora

Hippie-brud-klänning-lång-spinte-fransar-rygglös-grimma-hals-pasiflora

Magin i “Passiflora” -klänningen utvecklas i rörelse. Klänningen är gjord av fransar i siden som faller från halsen till knäet och skapar en vacker vattenfallseffekt. Underkjolen är tillverkad av Chantilly -spets. Guipure -spetsar och broderier är fästa på livstycket, vilket skapar ett vackert blommönster.

Narciso

Hippie-bröllopsklänning-lång-spetsig-romantisk-Narciso

Ett riktigt hantverk som inspirerar! Hippiebröllopsklänningen “Narciso” i elfenben presenterar sig med vackra etniska detaljer. Empire -snittet kännetecknas av en hög midjesöm. Därifrån faller klänningen löst. Kjolen är gjord av tyll och olika fransar, som ger ett varierat utseende.

Mirra

Hippie-bröllopsklänning-lång-off-shoulder-pulver-backless-mirra

Off-shoulder-stylingen är underbart feminin och ger varje klänning en romantisk touch. Hippiebröllopsklänningen “Mirra” i elfenben är rygglös och har en V-ringning. Ärmarna faller löst över armarna och blir modellens förföriska höjdpunkt. De två slitsarna på kjolen garanterar en underbar rörelse vid varje steg. De tunna spagettibanden ger klänningen en slip-dress stil.

Heidra och Endrino

Hippie-bröllopsklänning-lång-strand-ljus-luftiga-ringar-Heidra-Endrino

De guldfärgade ringarna är höjdpunkten i modellerna “Heidra” och “Endrino”. Chiffongen får klänningarna att se ljusa och luftiga ut och detaljerna gör dem väldigt speciella. Kjolens design lever av asymmetrin. De luftiga, löst bearbetade panelerna av crepe georgette som börjar i midjan hänger i olika höjder. Båda chiffongklänningarna ser känsliga och romantiska ut.

Tomillo

Hippie-bröllopsklänning-lång-70-tröja-tomillo

Den långärmade brudklänningen “Tomillo” påminner om heta Sahara. Designen är full av detaljer och består av grafisk spets med blommotiv. Det ser ut som en elegant variant av maxi -skjortklänningen. Det tunna bältet garanterar en tunn midja.

Granado

hippie-boho-bröllopsklänning-spets-organza-rygglös-Granado

Bröllopsklänningen “Granado” kännetecknas av en original urringning, där olika tygremsor korsas och skapar en intressant tatueringseffekt på huden. Kjolen kombinerar olika tyger som har sytts ihop med hjälp av Bies Couture -tekniken. Leken mellan transparent och ogenomskinlig ger en bra variation i rockdesign.

Vetiber

Hippie-bröllopsklänning-lång-figur-kram-spets-transparent-Vetiber

“Vetiber” är en original och modern brudklänning för modiga brudar eftersom modellen präglas av mycket transparens. Tulle, spets och crepe georget har använts i denna klänning, med tonvikt på sömmarna. Snittet är figurnära och skräddarsydda.

Manzanilla

Hippie-bröllopsklänning-lång sjöjungfru-cut-manzanilla

“Manzanilla” är en drömlik bröllopsklänning med trumpetsnitt. Klänningen kramar bara upp till midjan och därifrån vidare. Tack vare det speciella snittet kan feminina kurvor framhävas perfekt. Stommen är höghalsad och tillverkad av exklusiv tyll dekorerad med Swarovski-kristaller. Kjolen består av flera lager tyll, robust organza och fransar av fjädrar.

Retama och Centella

Hippie-bröllopsklänning-lång-flared-kjol-tyll-Centella-Retama

Låt hippin i dig fri med bröllopsklänningen “Retama”. Den elfenbensfärgade brudklänningen är skräddarsydd och slutar i en vid kjol. Organza volanger på en meshbas ger modellen en lekfull touch.

Brudklänningen “Centella” lever av kontraster. Den rygglösa bodice är kroppskramande och fascinerar med soutache-element, medan den voluminösa flerskikts kjolen i robust organza ger en kunglig touch.

Canamo och Mirto

Hippie-bröllopsklänning-lång-figur-kram-spets-Mirto-Canamo

På bilden till höger kan du se bröllopsklänningen “Mirto”. Modellen förtrollar med lyxig guipure-spets, som bearbetas på högkvalitativt nät. Den perfekta passformen för brudar som letar efter enkla silhuetter som är rika på detaljer.

70 -talsklänningen “Canamo” kännetecknas av en sjöjungfrun silhuett och klocka ärmar. Den exklusiva blommiga guipure -spetsen har också använts på denna modell. Snörningen vid halsen passar perfekt med boho -stilen.

Hippie bröllopsklänning -lång-flared-rock-empire-stil-Freso-Tejo

Upptäck alla underbara bröllopsklänningar från Boho Chic -kollektionen på den officiella webbplatsen av märket!