Återanvända brudtillbehör efter bröllopet: idéer för praktiska brudar

brudtillbehör bär smycken efter bröllopet

Den stora dagen är över, smekmånaden var en dröm och du är redan fru till din drömman. Men nu kommer frågan om vad man ska göra med bröllopsklänningen och alla tillbehör? Ska du packa ihop allt och ha det på vinden? Inte riktigt. För brudtillbehör kan också användas igen efter bröllopet! Du kan ta reda på vilken av dessa du kan bära efter den stora dagen och hur i vår guide för praktiska brudar!

brudklänningstillbehör bröllopstips praktisk brud

Att hitta den perfekta brudklänningen tar vanligtvis månader och kan vara väldigt utmattande. Det är därför många brudar bestämmer sig för att packa bröllopsklänningen i en lämplig låda efter bröllopet och skicka den till vila. Men saker är annorlunda med tillbehör. Brudtillbehör som skor, smycken och väskor som avrundar klänningen på bröllopsdagen kan krydda andra outfits, till exempel i vardagen eller vid olika tillfällen.

Kan du bära brudskor efter bröllopet??

brudskor trender bröllop sneakers bekväma eleganta

Skorna är en av de viktigaste brudtillbehör som garanterar ett perfekt utseende på bröllopsdagen. Om bröllopsskorna kan bäras i vardagen beror till stor del på deras modell och färg. Som en praktisk brud, till exempel, om du har bestämt dig för platta skor som ballerina, kan du enkelt kombinera dem med andra kläder. Oavsett om det är en promenad i parken eller för att arbeta, är ballerina alltid en lämplig variant för våren och sommaren. Men färgen ska snarare vara annorlunda än vit och designen ska inte vara för iögonfallande. Ett annat bra alternativ för vardagliga brudskor är bröllopsskor. De har blivit en cool trend de senaste åren som inte bara ser bra ut, utan också är särskilt bekväma för bruden.

Dye brudskor röda efter bröllop

Färg spelar också en viktig roll när man väljer rätt skor till en bröllopsklänning. Den måste matcha klänningen och runda av den perfekt. Många brudar väljer därför skor som har exakt samma färg som bröllopsklänningen. De olika vita och gräddtonerna är dock svåra att kombinera i vardagen efter bröllopet och man kan direkt se att det är bröllopskor. Vid denna tidpunkt är färgning ett bra alternativ. Såna textilskor Rainbow Club brudskor kan färgas i en valfri färg efter den stora dagen och därmed redesignas för andra tillfällen. Det är därför lämpligt att vara tydlig i förväg om du vill ha pumparna eller sandalerna igen efter bröllopet.

Kombinera den lilla brudväskan i vardagen

Brudväska tillbehör att bära igen praktiskt taget

Undrar du fortfarande vad du ska göra med den vita kopplingen du bar till ditt bröllop för läppstift och mobiltelefon? Nej, det behöver inte nödvändigtvis samla damm i garderoben. En sådan liten väska kan lätt användas igen i vardagen om den inte har några överdådiga dekorationer. Du kan naturligtvis ta hänsyn till detta när du gör ditt val. Det är bäst att välja en väska som passar bra med klänning och skor samt går bra med vardagskläder. Om bröllopsväskan ser för elegant ut kan du kombinera den med en aftonklänning.

Bär inte bara brudtillbehör och smycken vid speciella tillfällen

Brudtillbehör Brudsmycken Wear Again Tips

När det gäller brudens utseende är brudesmycken pricken över i: et. Det skulle dock vara synd att bara bära dina brudtillbehör som örhängen, halsband och armband denna dag. De värdefulla smyckena gör ett verkligt uttalande och är inte bara lämpliga för speciella tillfällen. Med en ädel kedja eller de gnistrande ljuskrona örhängen kan du till exempel förfina en festoutfit och säkerställa ett snyggt utseende.