Camping tält hus erbjuder bekvämligheten av det riktiga hemmet

Camping tält hus -bekvämlighet-lyx-husbil-hög kvalitet

En mobil tältkonstruktion bryter mot tanken att det Camping tält hus  Det är dock en mobil semesterbostad och bör erbjuda en så hög komfort. Fokus för den nya typen av tältkonstruktion är livslängden och kvalitetsstandarden, som uppnås genom intelligenta designlösningar. ‘Adria’ ger idén om camping en ny mening.

Campingtält ‘Adria’ för nya utomhusupplevelser

camping-tält-hus-komfort-adriatiska-baldakin-motto-lyx

I flera avseenden innebär camping en brist på komfort och brist på gemensamma faciliteter. Med det exklusiva boutiktältet ‘Adria’ behöver du inte lämna kvalitetsmöblerna och bekvämligheten med att sova i rätt säng hemma i två bra veckor, du kan helt enkelt ta det med dig.

Campingtält ‘Adria’ – lyxig utomhusutrustning

camping-tält hus-komfort-lyx-interiör-vardagsrum-stoppade möbler

Campingtälthuset ‘Adria’ är unikt på grund av sitt koncept, som först och främst sätter glamour och en extra speciell touch. Denna exklusiva interiör är en del av grundutrustningen och ingår.

Camping tält hus erbjuder den högsta nivån av komfort

camping-tält hus-komfort-lyx-matbord-säng-vardagsrum

Alla möbler – från sittplatser till ett fullt utrustat kök med alla användbara köksapparater – tillhör det exklusiva campinghuset. Beroende på layout är olika design och indelningar av rummet möjliga.

Exklusiv design – boutique camping tält hus 

camping-tält hus-komfort-lyx-soffa-moderna klädsel

Camping tälthus med ett riktigt sovrum

camping-tält-hus-komfort-adriatiska-sov-plats-kuddar-modern-design

Grundutrustningen inkluderar en vanlig dubbelsäng och på begäran finns en valfri baldakin och ytterligare gardiner som säkerställer ostörd integritet. På vindenivån finns en andra, andra sovmöjlighet, som nås med en stege. Litet badrum med dusch finns också i omedelbar närhet av sovplatserna.

Dubbelsäng med baldakin i lyxigt tälthus

camping-tält-hus-komfort-adriatiska-sovrum-lyx-baldakin

Varje område är omsorgsfullt inrett med kärlek och känslighet för detaljer. Högkvalitativa möbler som hålls i mjuka, neutrala beige toner skapar en känsla av att leva. De använda textilierna, golvbeläggningar och tältduk garanterar livslängd och har utvecklats speciellt för denna exklusiva Adria -camping.

Accenter och detaljer skapar den exklusiva lyxiga atmosfären

camping-tält-hus-komfort-adriatiska-detalj-sovrum-baldakin

Andra dubbelsäng i tältkonstruktionens övre del

camping-tält-komfort-adria-interiör-sov-plats-ovan

Camping tälthus med en mysig veranda som ett riktigt fritidshus

camping-tält-hus-komfort-lyx-utomhus-utrustning-hopfällbara-möbler

Friluftsupplevelsen som “Adria” garanterar kan lätt beskrivas som “glamping”, av camping och glamour. Varje liten detalj har tänkts och det bästa har utvecklats så att den vanliga boendekomforten inte missas.

Uteplats för campingtälthuset ‘Adria’ – bubbelpool och trädgårdsbord

camping-tält hus-komfort-lyx-veranda-trä golvbrädor-bubbelpool

Hela området som täcks av det lyxiga tälthuset är 40 kvadratmeter i den utökade versionen och 7 kvadratmeter för verandan. Vid förlängning är bredden nästan tre gånger större och den totala höjden är cirka 4,6 m. Den transportabla varianten reduceras till L = 5,9 m, W = 2,3 m och H = 2,57 m. Liksom en släpvagn, mycket lik en vagn, kan den föras till önskad plats och ställas in snabbt.

15 praktiska campingtält för din bil – drömsemester i naturen

Camping tälthus – välj mellan fyra färger

camping-tält-hus-komfort-adriatiska-färger-urval-lyx

Du kan välja mellan fyra olika färger för yttertältet, som verkar naturliga och i samband med naturlandskapet – beige, terrakottarött, svart och blått. Du kan lära känna detaljerna, liksom de olika storlekarna S, M, L, XL och de möjliga takformerna som gaveltak, pyramid och höjdtak på hemsidan för tillverkaren ‘Adria’.

* Du kan hitta mer information om produkten här