Campingtillbehör och utrustning – 9 toppprodukter

Campingtillbehör -utrustning-mobil-funktionell-design-modern-vandring

Mycket utrustning krävs för en camping semester eller camping. Designers, ingenjörer och passionerade resenärer utvecklar multifunktionella smarta föremål som gör packningslistan mycket enklare. Camping tillbehör med liten storlek, som kombinerar flera funktioner och därmed sparar utrymme, är alltid användbart. Transportabla alternativ till vanliga möbler som är en oskiljaktig del av hushållet värderas högt på långa resor. Vi erbjuder 9 toppprodukter som nyligen dykt upp i butiken.

Campingtillbehör och utrustning med modern och funktionell design

Campingtillbehör -utrustning-låda-trä-mobil-kök-matlagning

Camp Champ är ett transportabelt utomhuskök som är elegant förpackat i en trälåda och tas med. Alla användbara tillbehör och köksredskap förvaras där och varje del har sitt eget utrymme.

Campingtillbehör och utrustning – mobilt utomhuskök ‘Camp Champ’

Campingtillbehör -utrustning-set-box-mobil-kök

Lådan är tillverkad av vattentät plywood och är dessutom stabiliserad med stålremsor på de fyra sidorna. Camp Champ är fanerad med sapelträ (en typ av ädelträ från Elfenbenskusten), vilket ger en ädel ton.

Campingtillbehör och utrustning – Qubiq -moduler

Campingtillbehör -utrustning-bil-vagn-bagage-moduler

Qubiq -systemet erbjuder dock inget annat än den vanliga utrustningen på ett campingfordon. Endast – den kan byggas in i din bil. Naturligtvis måste bilen vara lite större och ha en stor bagageutrymme. Modulerna påminner om köksskåp och kan utformas i valfri kombination av två eller tre.

Campingtillbehör och utrustning med funktionell design

En utdragbar madrass kan monteras på köksmodulen, som kan användas som sovplats vid behov. Tillverkaren erbjuder olika versioner som kan sättas in i alla modeller Citroën, Ford, Fiat och Opel. En stor fördel med husbilarna, som ursprungligen producerades från bilverkstaden, är att modulerna enkelt kan installeras och tas bort och bilen återfår sitt vanliga skick.

Campingtillbehör och utrustning – “Mollusc Nano” tält

camping-tillbehör-utrustning-tält-utdragbart-tält-tak-dragspel

Det extraordinära tältet “Mollusc Nano” fungerar enligt dragspelsprincipen. Taket kan endast delvis stängas, helt stängas eller öppnas, vilket gör det möjligt att använda det som en utomhusmatta med skugga. Det flexibla taket har öppningar som släpper ut frisk luft, men inte vatten.

Tält med infällbart tak

camping-tillbehör-utrustning-tält-design-utdragbart-tält-tak

Genomskinliga områden i tältduken fungerar som små fönster genom vilka man kan njuta av det omgivande landskapet direkt. När det är helt stängt påminner tältet om en kokong och erbjuder sovplats för cirka 3 personer.

Campingtillbehör och utrustning – luftmadrass ‘Comfort Plus’

camping-tillbehör-utrustning-uppblåsbar-madrass-matta-tyg-utomhus

Luftmadrasser och sovmattor kommer definitivt att behövas för utomhusupplevelser. Comfort Plus kombinerar de två och tar också väldigt lite plats. Den är utrustad med en speciell pump och kan pumpas upp och tömmas mycket snabbt.

Uppblåsbar madrass och campingmatta i ett

camping-tillbehör-utrustning-uppblåsbar-matta-madrass-utomhus

Det extraordinära med denna luftmadrass är att den består av två lager som garanterar komfort, stabilitet och hållbarhet. Om det ena skiktet viker och skadas har du det andra, vilket säkerställer tillräcklig styrka.

Campingtillbehör och utrustning – vattentät hängmatta ‘Hydro Hammock’

camping-tillbehör-utrustning-hängmatta-vatten-bubbelpool-mobil-idé

Hängmattor är särskilt populära i utomhusområdet och inte för ingenting. De garanterar en avslappnad atmosfär, består av en mycket enkel konstruktion och är riktigt bekväma att ligga på. Hängmattan ‘Hydro Hammock’ skiljer sig från de vanliga versionerna i tyget. Det är vattentätt och särskilt hållbart.

Använd hängmattan som en mobil bubbelpool när du campar

camping-tillbehör-utrustning-hängmatta-bubbelpool-vatten-design-funktionell

Hängmattan är tillverkad av termoplastiska, vattentäta fibrer och kan fyllas med varmt vatten, vilket säkerställer en lämplig pump. Så du kan designa en flexibel bubbelpool själv och till och med ta den med dig på camping.

Camping tillbehör och utrustning – full kaffe njutning med Oomph

camping-tillbehör-utrustning-kaffekokare-funktionell-mobil-utomhus

Oomph är ett campingtillbehör eller en bärbar miniapparat för riktiga kaffekännare. Det är dock en kaffebryggare som kan förbereda och till och med servera 384 ml kaffe. En mugg är integrerad i Oomph och allt du behöver är varmt vatten och lite kaffesump.

Kaffebryggaren som du kan ta var som helst

camping-tillbehör-utrustning-spis-kaffe-modern-design-funktionell

När alla ingredienser finns i muggen är det bara att trycka ner och kaffet är redan serverat. Du kan dricka ur det direkt. Det fungerar enligt principen för den klassiska kaffebryggaren, men har en mer kompakt design i en funktionell to-go-mugg.

Campingtillbehör och utrustning för matlagning utomhus – Jetboil

camping-tillbehör-utrustning-spis-gas-gryta-turism

Jetboil erbjuder olika varianter av gaskokarsystem som anpassar sig helt till den ovänliga terrängen när du tältar eller vandrar och erbjuder allt i ett. Spisar, köksredskap och tillbehör är utformade för att kunna transporteras som en helhet. Setet kan tas isär när det används och kan sättas upp nästan var som helst.

Gasspis speciellt utformad för camping

camping-tillbehör-utrustning-spis-gas-gryta-bärbar

Jetboil varierar i storlek och komponenter för en eller flera personer. Alla delar staplas inuti varandra och reduceras därmed till en kompakt, transportabel storlek. Materialet som används är ultralätt och utformat för campingutrustning.

Campingtillbehör och utrustning – Bluetooth -lykta ‘Helix Bluetooth Lantern’

camping-tillbehör-utrustning-ljus-bluetooth-lampa-design

Varje campingpaketlista ska ha en funktionell, transportabel lampa som kräver lite energi och utrymme. Den lätta vikten är också en stor fördel. ‘Helix Bluetooth’ -lyktan, som avger 250 lumen ljus och kan styras från en smartphone, uppfyller alla dessa krav.

Mobil, funktionell utomhuslampa som kan sättas upp på vilken terräng som helst

camping-tillbehör-utrustning-lampa-bluetooth-bärbar-vandring

Kroppen på den bärbara lampan kan förlängas och dras ihop enligt dragspelsprincipen. Det blir en rampljus och kan ställas upp var som helst med hjälp av de tre fötterna.

Campingtillbehör och utrustning – mobil högtalare ‘Boom2’

camping-tillbehör-utrustning-musik-högtalare-vattenbeständig-design

Bra musik är en av de stora utomhusupplevelserna, men enheten ska vara mycket hållbar för att inte skadas efter festen. Boom 2 designades med just denna vägledande princip i åtanke. Det är en bluetooth -högtalare som är vattentät och fläckbeständig.

Vattentät högtalare perfekt för alla utomhusfester

camping-tillbehör-utrustning-musik-högtalare-vattentät-set-cool

Det integrerade batteriet garanterar upp till 15 timmars hög musik och alla inom 30 meter kan spela nästa låt själva. Den ungdomliga designen i starka färger gör Boom 2 och den höga prestandan gör den till en av de bästa Bluetooth -högtalarna.