Campingvagn för alla utomhusupplevelser – Base Camp

Campingvagn -offroad-utomhus-tält-vandring-äventyr

På sommaren är varje passionerad resenär och äventyrare hela tiden i rörelse. Mycket utrustning behövs för hobbyer och alla utomhusupplevelser, eftersom du vistas länge utomhus och fortfarande behöver viss komfort och hygien. “Base Camp” är den perfekta Campingvagn, som aldrig kommer att svika dig eller svika dig. Den är förberedd och fullt utrustad för varje situation.

Campingvagn för riktiga äventyrare och passionerade resenärer – ‘Base Camp’

Campingvagn -offroad-utomhus-vandring-basläger

Base Camp är speciellt utformad för terräng och är bäst utrustad. Det erbjuder allt användbart så att du har ett bekvämt hem och samtidigt alltid är flexibel. All utomhusutrustning förblir säkrad i det slutna utrymmet och mycket väl förberedd för terrängkrav.

Campingvagn “Base Camp” lagrar el med solbatterier vid varje tillfälle

Campingvagn -offroad-utomhus-mobil-solpaneler

Terrängvagnen är extremt lätt och det finns tillräckligt med förvaringsutrymme under fälltältet. Ett lastningsområde ska öppnas på varje sida, där olika användbara tillbehör finns. En effektiv strömförsörjning är också avsedd – elektricitet lagras i solbatterier under körning eller när möjlighet finns.

Campingvagn – enkel att använda och utdragbar

Campingvagn -offroad-utomhus-tält-take-off-solpaneler

‘Base Camp’ erbjuder allt en expeditionsvagn har att erbjuda och har också ett hopfällbart tält. På en övernattningsplats i det öppna området fälls taket helt enkelt upp på några minuter och bostaden för två personer är klar.

Campingvagn med ett stabilt tält på taket

camping-trailer-offroad-utomhus-tält-praktisk-solar

‘Base Camp’ kan beskrivas som en husvagn för att resa runt i världen, för som en terrängvagn kommer den att marschera genom tjockt och tunt efter att terrängfordonet är utrustat med allt du behöver för en campingsemester i avlägsna områden.

Campingvagn med full utrustning – dusch finns också

camping-trailer-offroad-utomhus-tält-sov-plats-dusch

En duschkabin kan snabbt byggas ut på ena sidan och duschvattnet tillförs genom en golvvattentank.

Campingvagnen ‘Base Camp’ är utrustad för alla slags utomhusupplevelser

camping-släp-offroad-utomhus-verktyg-hjälputrustning

Användbara verktyg som spade, yxa och hacka ingår inte i utrustningen, men är valfria. Släpvagnen kan bära en nyttolast på 460 kilo och kan, när den är fullastad, garantera hög körkomfort i dragfordonet.

Campingvagn med fullt utrustat kök

camping-trailer-offroad-utomhus-kök-mobil-transportable

Grundutrustningen inkluderar en köksmodul med spis och diskbänk samt motsvarande vattentillförsel via tank och pump. Gasförsörjning är också integrerad.

* lära dig mer om Base Camp här