Planera den perfekta campingsemestern – Checklista för nybörjare

Camping familj semester-organisera skog

Du har bestämt dig och vill ha en Campingsemester att planera. Fördelar och nackdelar med camping och hur du behöver förbereda dig för det – vi kommer att gissa detta och mycket mer nedan.

Organisera campingsemestrar – i ditt eget land eller utomlands?

Berg läger vacker natur hav

Vid första anblicken ser det ut som att du letar efter den perfekta Campingsemester måste planera mycket. Den första frågan du behöver svara på är var vill du campa – i ditt eget land eller utomlands. Om du vill bo i ditt hemland, välj först regionen. Var noga med väderförhållandena. Fundera på om du vill fiska eller hellre gå på vandring. Ta reda på hur långt från campingen närmaste by är. Planera hur du ska gå dit.

Camping semester – välj campingen

Förbered dig för camping semester planering

Om du vill prova campingplatser utomlands kan du antingen ringa campingen direkt och boka, eller genom en resebyrå Campingsemester att planera. I alla fall bör du i förväg ta reda på var du kan hitta en läkare om det behövs – även om du är förkyld är det viktigt att kunna hitta någon som talar tyska i närheten. Om du vill campa med din hund, fråga om det.

Organisera camping semester – planera resan

Semestermål campingplats sjö

När du redan har bestämt dig för en campingplats kan du börja packa. Denna uppgift kan göras enklare med en checklista. Beskriv allt du vill ha med dig – första hjälpen -kit, tillbehör, köksredskap, tält. Glöm inte att ta med en tom checklista för hemresan – det kommer att vara till stor hjälp när du är på plats när du packar. Om du planerar en vandring, väga hela paketet i förväg och se om du kan bära det under långa perioder. Vi önskar dig en avkopplande och underbar semester mitt i naturen!

Camping strand tält solnedgång

Camping havstält

Kippel campingplats natur

Camping semester plan floden

Camping checklista skogstält

camping idylliskt landskap vacker natur

Camping berg väderförhållanden belysning

Camping äng skog sommar semester

läger natthimlen stjärnor skog

Forest camping idéer foton