Κορυφαία 9 βικτοριανά χτενίσματα

Οι βικτοριανοί χρόνοι έχουν μια εκκεντρική απήχηση και όταν πρόκειται για τη μόδα και το σχέδιο, τα μοντέρνα μοτίβα αντλούν ελεύθερα από το παρελθόν. Τα κουρέματα παίρνουν επιπλέον τον ίδιο τρόπο και τεράστιοι αριθμοί από αυτά έχουν μια πρέζα αισθητικής που είναι διάσημη στους παλιότερους χρόνους. Τα βικτοριανά κουρέματα είναι ένα τέτοιο στυλ που εξακολουθούν να σέβονται οι κυρίες για την περίπλοκη και ευχάριστη εμφάνισή τους. Παρά το γεγονός ότι σήμερα είναι σχεδόν αδιανόητο να φορούν το στυλ κάθε μέρα, παίρνουν χρόνο για να φωτίσουν την εξουσιοδότησή τους με τον βικτοριανό τρόπο, ενώ ετοιμάζονται για πάρτι ή βραδιά χορού..

Βικτωριανά Hairstyles Main

Η πλειοψηφία των κυριών φορούσε τα μαλλιά τους με φουρκέτα και κουλούρια. Οι μπούκλες ήταν επίσης εξαιρετικά γνωστές ιδιαίτερα στους νέους που σχεδίαζαν τις κοτσίδες τους σε δαχτυλίδια και στροβιλίζονται. Έτσι, εδώ είναι μια λίστα με τα 9 κορυφαία βικτοριανά χτενίσματα που οι γυναίκες σε όλη την εποχή εξακολουθούν να αγαπούν και λατρεύουν να καμαρώνουν. Ποιό είναι το αγαπημένο σου?

1. Χοντρό πλεγμένο κουλούρι:

Χοντρό πλεκτό κουλούρι

Aταν ένα κλασικό εκείνο το διάστημα όπου σχεδόν όλες οι διάσημες προσωπικότητες φαίνονταν να το καμαρώνουν σε πολλά πορτρέτα και φωτογραφίες. Και παρόλο που φαίνεται αρκετά περίπλοκο, στην πραγματικότητα είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε. Απλά πλέξτε ολόκληρα τα μαλλιά σας στο πίσω μέρος και βάλτε ένα ντόνατ μαλλιών πάνω από τη γραβάτα. Στη συνέχεια, αρχίστε να το κυκλώνετε μέχρι το τέλος μέχρι να σχηματιστεί ένα παχύ πηνίο γύρω από την πλάτη σας!

2. The Classic Victorian Updo:

The Classic Victorian Up Do

Τίποτα παραπάνω για να πούμε για αυτό, εκτός από το ότι μυρίζει της προηγούμενης εποχής. Καλύψτε τα μαλλιά σας με ελαφρές μπούκλες και απλά τραβήξτε τα όλα προς τα πίσω σε σχήμα κουλούρι. Αφήστε μερικές μπούκλες να κρέμονται στο πλάι για επιπλέον αποτέλεσμα. Επίσης, θα ήταν σοφό να έχετε ένα περιθώριο στο χτένισμά σας.

3. Βαριές μπούκλες με φουσκωτό τοπ:

Βαριές μπούκλες με φουσκωτό τοπ

Σε περίπτωση που έχετε τη διάθεση να μοιάσετε στη φλογερή βασίλισσα του παρελθόντος, δοκιμάστε αυτό το στυλ μαλλιών. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα ζεστό σίδερο για να κάνετε τις βαριές μπούκλες γύρω από τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, απλά τραβήξτε τα σε μια κορυφαία γραβάτα μαλλιών με φουσκωμένο στέμμα και αφήστε τις μπούκλες να αναπηδήσουν.

4. Μπούκλες μισοδεμένες με πλαϊνά κτυπήματα:

Μπούκλες μισοδεμένες με πλαϊνά κτυπήματα

Εάν είστε σε βαριές μπούκλες αλλά ταυτόχρονα προτιμάτε να αφήνετε τα μαλλιά σας κάτω τότε αυτό είναι για εσάς. Απλά βάλτε τα κομμάτια των μαλλιών σας σε βαριές μπούκλες και στη συνέχεια χωρίστε τα σε ένα πάνω και ένα κάτω μέρος. Τραβήξτε το επάνω τμήμα σε ένα ψηλό, ώστε να δημιουργεί τόσο τον όγκο όσο και το μήκος.

5. Το κλασικό βικτοριανό κουλούρι:

Το κλασικό βικτοριανό κουλούρι

Μερικές φορές δεν έχει να κάνει με το πόσο περίπλοκα δένεις ή στρίβεις τα μαλλιά σου. Ακόμα και το πιο απλό τρίχωμα μπορεί να προσθέσει πολλή ιστορία στον χαρακτήρα σας. Το κλασικό βικτοριανό κουλούρι είναι το καλύτερο παράδειγμα.

6. Σύγχρονη βικτοριανή αλογοουρά:

Σύγχρονη βικτοριανή ουρά πόνι

Αυτό χρονολογείται από την ύστερη βικτοριανή εποχή, όπου τα κουλούρια και τα up-dos έδωσαν τη θέση τους στην ουρά του πόνυ. Απλώς τραβήξτε τις μπούκλες σας πίσω σε μια ψηλή αλογοουρά που έχει μια μεσαία χωρίστρα. Στη συνέχεια, αφήστε δύο μακριά μαλλιά να κρέμονται από κάθε πλευρά του προσώπου σας.

7. Η Βασιλική Αλογοουρά:

The Royal Pony Tail

Αυτό το στυλ μαλλιών έχει ουρά πόνι με μικρή συστροφή. Πρώτα σηκώστε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό μπουφάν και μετά δέστε την πλάτη με ένα διακοσμητικό κλιπ. Τέλος κουλουριάστε όλα τα χαλαρά σκέλη και αφήστε τα να αναπηδήσουν.

8. Το Βικτωριανό Κορίτσι:

Το Βικτωριανό Κορίτσι

Απλώς πάρτε ένα απότομο κτύπημα στο πλάι και στη συνέχεια βουρτσίστε πίσω το τελευταίο μέρος των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, προσθέστε μπούκλες γύρω γύρω. Βάλτε ένα χαριτωμένο λουρί μαλλιών με ένα λουλούδι για να σφραγίσετε τη συμφωνία.

9. The Flower Girl:

Το κορίτσι των λουλουδιών

Εάν σας ενθουσιάζει η απλότητα της βικτοριανής εμφάνισης στην εξοχή, τότε αυτό είναι για εσάς. Χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία, απλά στο μέσον των μαλλιών σας και προσθέστε απαλά κύματα σε αυτά. Ολοκληρώστε την εμφάνιση κόβοντας λουλούδια στη μία πλευρά των μαλλιών σας.