9 parasta ihonkuorinta -ainetta

Tämä saattaa olla suhteellisen uusi termi kosmetiikka -maailmassa, mutta voin vakuuttaa teille, että jossain vaiheessa olemme kaikki törmänneet näihin tuotteisiin. Mikä on ihon kuorinta? Olemme usein törmänneet säteileviin ja kirkastaviin tuotteisiin, jotka keskittyvät yksinomaan ihon voimakkuuden lisäämiseen, ihon sävyn korostamiseen ja korostamiseen. Näitä tuotteita kutsutaan ihon kuorinta -aineiksi, melko itsestään selväksi.

Ihon kuorintatuote ei vain kirkastaa ja kirkastaa ihoa tavallisen kosteusvoiteen tapaan, vaan usein tekee ihon läpi kovan harjoitteluprosessin, joka varmistaa nopeat tulokset paikan päällä.

Parhaat ihonkuorijat:

Ennen kuin siirrymme ihon kuorinta -aineiden luetteloon, varmista, että olet tietoinen ihotyypistäsi, koska ihon ihon karkea käsittely ei ehkä sovi kaikille ihotyypeille.

1. Puhdista ja kirkas Deep Action -kuorintakuorinta:

Ihon kuorinta -aineet 1

Pieni pistely viilentävä tunne, joka tuntuu joka kerta, kun käytät tätä kuorinta, on oma ilonsa. Sen lisäksi, että se rauhoittaa ja viilentää ihoa, se toimii myös huokosissa, suurentuneet hierovat erityisesti epätasaista ihon sävyä ja samalla virkistävät ja elvyttävät ihoa.Tämä on paras kuorinta rasvaiselle iholle.

2. Clinique Sparkle Skin Body Exfoliation Cream:

ihon kuorinta -aineet

Poistamalla kuolleet ja tylsät nahat pinnalta, tämä kuoriva vartalovoide ravitsee sisäkerroksia ja paljastaa ne niin, että kehosi hohtaa aivan kuten kasvosi. Ihon hiukkasten kirkastamisen lisäksi tämä loistava voide myös sävyttää lihaksia ja rauhoittaa ihoa. Se on hyvä kuorinta rasvaiselle iholle.

3. Za True White Exfoliating Clay:

Ihon kuorinta -aineet 3

Savi -kuorintamaski on valmistettu olennaisista osista valkoisesta mineraalisavesta, valkoisesta liljauutteesta, luonnollisesta lähdevedestä ja C -vitamiinista. Koska se on ihoystävällinen, tämä ei ärsytä ihoasi, koska se imee ylimääräiset luonnolliset öljyt ja korjaa epätasaiset epäpuhtaudet liikaa. ihon kuivumista. Levitä se kasvoillesi ja hiero hyvä minuutti ennen pesua. Se on ihonkuorinta kaikille ihotyypeille.

4. No 7 Kaunis ihon säteilykuorinta:

Ihon kuorinta -aineet 4

Tämä kuorinta sopii jopa kuivalle iholle, jossa yleinen myytti sanoo, että normaali kuorinta kuivuttaa ihoa enemmän. Kuitenkin tässä tämä hypoallerginen kuorinta estää karheutta ja kuivuutta samalla kun työskentelee voimakkaasti tylsien ja tummuneiden solujen kanssa paljastaaksesi ihon kirkkauden. Se on paras kuorinta kuivalle iholle.

5. Just Herbs Apricot Sparkle Virkistävä ihon säteilykuorinta:

Ihon kuorinta -aineet 5

Vain yrtit todella täyttävät nimensä, koska ne yhdistävät luonnolliset kasviperäiset lääkkeet muuttamaan ihosi himmeästä ja löysästä elinvoimaiseksi ja kirkkaaksi. Perustuotteet ovat aloe, joka rauhoittaa ja rauhoittaa ihoa, kun taas orgaaninen aprikoosiuute, aprikoosinsiemenöljy, persialaiset pähkinäjyvät ja kasviperäinen glyseriini kosteuttavat ja kosteuttavat epätasaista ihon sävyä. Tämä on yksi parhaista kuorintavoiteista.

6. Nivea Gentle Exfoliating Scrub:

Ihon kuorinta -aineet 6

Hellävarainen kuorintakuorinta yhdistää helmiä ja hiukkasia, jotka puhdistavat ja ohjaavat ylimääräisen talin pois kasvoiltasi samalla kun poistavat voimakkaasti lian ja öljytaskut alta, jolloin saat alkuperäisen kirkkaan itsesi takaisin. Taistelee tummia täpliä ja ihon karheutta vastaan, mikä pitää ihon joustavana ja kosteutettuna. Tämä on yksi parhaista rasvaisen ihon kuorinta -aineista.

7. Origins Modern Friction Instant Brightening Pads:

Ihon kuorinta 7

Tässä on erilainen kuin kuorinta. Helppo kuljettaa ja helppo levittää, tämä kuorintamenetelmä on saatavana pieninä jauhepehmusteina, jotka antavat välittömän ihon kirkkauden missä ja milloin tahansa. Pehmeät tyynyt eivät ole kovia ihollesi, koska ne poistavat ylimääräisen lian milloin tahansa ja pitävät ihon loistavana kuin uusi penni. Tämä on paras kuorinta rasvaiselle iholle.

8. Todellakin kasvojen jauhemainen kuorinta:

Ihon kuorinta 8

Punalevä- ja bambuuutteet, jotka on sekoitettu hyaluronihapon ja ananasentsyymien kanssa, jauhemainen jauhemainen kuorintavoide on jauhemainen, joka vaahtoutuu kosketuksiin veden kanssa ja antaa sinulle välittömästi hehkua. Se on hyvä kuorinta rasvaiselle iholle.

9. Nars Skin Double Refining Exfoliator -kuorinta:

Ihon kuorinta -aineet 9

Sekoitettuna hedelmäuutteisiin ja kuorintahelmiin tämä alkoholiton ja hajusteeton puhdistuskuorinta pitää ihon kosteana ja terveenä samalla kun se uudistaa tummat solut palauttaakseen ihon ja kirkkauden. Tämä on yksi parhaista kuorintavoiteista.